Şimdi Ara

Ankara'da Boks İçin Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
20.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara'da önerebileceğiniz boks salonu var mı arkadaşlar forumun bu bölümü pek aktif olmasa da önerilerinizi bekliyorum...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'da Boks İçin En İyi Seçenekler

{ankara en iyi boks salonu} arayışındaysanız, Ankara'nın sunduğu çeşitli seçenekleri keşfetmelisiniz. Şehir, yeni başlayanlardan profesyonel sporculara kadar tüm seviyelerdeki boksörlere hitap eden çok sayıda {ankara boks salonu} ile doludur.

İlk olarak, {ankara boks salonları} seçerken {ankara boks yorumlar}ını incelemek önemlidir. Bu yorumlar, diğer boksörlerin deneyimlerini ve belirli salonların itibarını anlamanıza yardımcı olabilir.

{ankara boks kursu} arıyorsanız, deneyimli eğitmenler ve kapsamlı programlar sunan salonlara öncelik vermelisiniz. Ayrıca, {ankara boks yorumları}nda bahsedilen uygun fiyatlı seçenekleri de göz önünde bulundurmalısınız.

Ankara'da popüler {ankara boks kulüpleri} arasında şunlar yer almaktadır:

• [Kulüp Adı 1]
    • [Kulüp Adı 2]
    • [Kulüp Adı 3]

Bu kulüpler, en son ekipmanlar, sertifikalı eğitmenler ve yeni başlayanlar ve ileri düzey boksörler için çeşitli programlar sunmaktadır.

Sonuç olarak, Ankara'da boks deneyiminizi geliştirmek için seçebileceğiniz çok sayıda seçenek bulunmaktadır. İster yeni başlıyor olun ister yeteneklerinizi geliştirmek istiyor olun, {ankara en iyi boks salonu} seçeneklerini keşfederek hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çankaya Sancak mahallesinde Kick Boks salonu var hem amatör hem profosyonel .. ben gayet menmunum gidip geliyorum. Boks için cebecide bir yer var ama nerde cakal var salona doluşmuş bu yüzden sevmedim orayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NosWagen -- 30 Nisan 2012; 1:31:45 >
  • Hocam meraba, ben de kick boks kursu bakıyorum da, sancak mahallesindeki kurs hakkında bilgi verebilir misin? günleri ve saati ve özellikle de ücreti hakkında. özel ders veriliyor mu? ne kadar, genel dersler ne kadar, hangi günler falan? teşekkürler şimdiden...
  • esatda uçar boks okulu var, orası da iyimiş duyduğum kadarıyla.
  • ankaranın keçiören taraflarında boks kursu varmı (kick boks ya da muay thai değil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NosWagen

Çankaya Sancak mahallesinde Kick Boks salonu var hem amatör hem profosyonel .. ben gayet menmunum gidip geliyorum. Boks için cebecide bir yer var ama nerde cakal var salona doluşmuş bu yüzden sevmedim orayı.

Hocam bu cebecidekinin durumu çok mu kötü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler öncelikle merhaba bende bir savunma kursuna yazılmak istiyorum aklımda boks var ama bide sizin görüşlerinizi alım istedim Ankarada çankaya da oturuyorum öyle elle tutulur güzel bi kurs varmıdır? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

derdin nedir hocam ?
  • bülbülderesinde uçar boks salonu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrb

bülbülderesinde uçar boks salonu var

kesinlikle katılıyorum. Ali Hoca'dan (eğer hala veriyorsa) ders almak ayrıcalık bence...
  • Lucky1920 kullanıcısına yanıt
    Boks, Kick Boks, wing tsun kursları için Ankara'da en iyi adres:
    Fenerbahçe Ankara Boks Okulu
    Rüzgarlı Caddesi
    34/4 Ulus Ankara
    05308490096

tr-tr.facebook.com
    Ankara Gençlik Spor Kulübü
    https://tr-tr.facebook.com/FenerbahceAnkaraBoksOkulu

• Arkadaşlar ben Sancak'ta ufak bir salona gidiyorum. Ahmet Hoca var öneririm. Salonun İsmi hagym
  • merhaba,

Ankara'daki boks dersi veren salonlar ve fiyatlarıyla ilgili aşağıdaki sayfayı buldum.

Hem fiyatları hem de boks salonlarına bakabilirsiniz.

Ankara Boks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_1977 -- 6 Mart 2020; 16:53:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.