Merhaba arkadaşlar, Ankara'da eli ayağı düzgün ASP.NET ve C# kursu veren yer(ler)i biliyor musunuz? Teşekkür ederim.
kimsenin bir önerisi yok mu?
tam kesin olmamakla beraber seneye ankara kızılay meydanında (yer yanlış olabilir böyle hatırlıyorum) bilgeadam şube açacakmış. bilgeadam eğitmenlerinden birisi söylemişti 2 ay önce.
bir tane asp.net kitabı alarak ve internet gibi büyük bir kaynağı kullanarak başlangıç yapabilirsin. vs.net in msdn gibi büyük bir yardımı var sana merak etme.
Ankara'da C# .NET Kursu için tavsiye edebileceğim tek yer Vektörel Bilişim. Çok disiplinli bi kurum. Oraya git. Öğrenmeden çıkmazsın.
quote:
Orijinalden alıntı: aylinkorkmaz87
Ankara'da C# .NET Kursu için tavsiye edebileceğim tek yer Vektörel Bilişim. Çok disiplinli bi kurum. Oraya git. Öğrenmeden çıkmazsın.
Aylin hanım galiba reklam yapmak için üye oldunuz ve başınıza elen olayı tahmin ediyorum. Googleda arama yaptınız donanımhaberde bu konuyu gördünüz ve 8 Yıllık Konuya yorum yaptınız. Umarım Bahzettiğiniz firma da sizin kadar acemi değildir :)
Vektöreli tavsiye edince mi, vektörel bana çok şey kattı, bunu da burda yazıyorum. Herkese tavsiye ediyorum. Üniversitenin 4 yılda yapamadığını 6 ayda yaptılar. Allah razı olsun onlardan, verdiğim para son kuruşuna kadar helal olsun. Şuan bi işim varsa üniversiteme değil vektöreldeki Serdar hocama borçluyum.
4 yıl boyunca bilgisayar mühendisliğinde bi cacık beceremeyip bilişim kursunda 6 ayda hap şeklinde 4 yılı aldığınızı düşünüyorsanız gidin diplomanızı yırtın kardeşim
mühendislik okumak başka bişey mühendis olabilmek çok başka bişey
kaldı ki gidecek olsam ikitekniğe giderim sonuçta vektörel de olsa ikiteknik de olsa microsoft müfredatı öğretiliyor
temel bilgileri kaptıktan sonra zaten aynı sertifikayı almıyor musun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme