Şimdi Ara

Ankara'da cep telefonu tamiri yapan yer var mı (Lg gm735)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
15.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler başlıkta belirtiğim gibi Ankara'da lg telefon tamiri yapan yer var mı ?
    Teleservice demeyin kullanıcı hatası diye 180 tl istediler...Sıvı teması dediler ;)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'da LG GM735 Telefon Tamiri

Telefonunuz arızalandığında, güvenilir ve hızlı bir tamir hizmeti bulmak istersiniz. Ankara'da LG GM735 telefon tamiri konusunda uzmanlaşmış birçok yer vardır. Bu yerler, cihazınızdaki çeşitli sorunları teşhis edebilir ve onarabilir.

Telefonunuzun ekranı kırıldıysa, pil ömrü azaldıysa veya herhangi bir yazılım sorunu yaşıyorsanız, bu tamir merkezleri yardımcı olabilir. Deneyimli teknisyenleri, LG GM735 modelinin spesifik özelliklerini ve onarım ihtiyaçlarını bilirler.

Ankara'daki telefon tamiri yerlerini araştırırken, müşteri yorumlarını okumak ve itibarlarını kontrol etmek önemlidir. Ayrıca, garanti ve fiyatlandırma gibi hizmet şartlarını öğrenmelisin.

LG GM735 telefonun için güvenilir bir tamir hizmeti bulduktan sonra, cihazını onlara götürerek sorunu açıklamalısın. Teknisyenler cihazını inceleyecek ve onarım için bir tahminde bulunacaktır. Onarım süresi, sorunun ciddiyetine bağlı olarak değişebilir.

Ankara'da LG GM735 telefon tamiri hizmetleri, cihazını hızlı ve verimli bir şekilde çalışır duruma getirmene yardımcı olabilir. Bu sayede, iletişimde kalabilir ve cihazının özelliklerinin keyfini çıkarmaya devam edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • tELEONDA NE SIKINTINIZ OLDU Kİ ?
    SONUÇ NE OLDU ? Almayı düşünüyorumda.
  • LG Teknik Servis (GSM Ürünleri)
    Adres :
    Necatibey Cad. 21/1,
    Sıhhiye, Ankara.
    Tel. +90 (312) 231 6 543 (LGE)
    Fax. +90 (312) 232 12 63
    Web:http://www.lgdsc02.com
    Email: osman@lgdsc02.com
  • tüm marka ve modelleri teknik servisi

lg kullanıcısı idim senin cihaz ile aynı şekilde cihaz yazılım hatası verdi götürdüm ve 15 tl ye hallettiler. i phonemin iç ekranı kırıldı 100 tl ye orjinal ekran taktılar uzun süredir hiç bir sıkıntım olmadan kullanıyorum. servisinde 300 tl dediler :( adamlar işlerini gerçekten düzgün ve profesyonelce yapıyorlar tavsiyye ederim

ankara'da olanlar için

1524. sk 38/b 100. yıl çanakya ankara- turkcell bayi.
    0312. 285 7 285

www.kuzeybilisim.net de web sayfaları sanırım ama henüz tam aktif olmamıs :)
  • Arkadaşlar k790i telefonum yapılandırma hatası vermişti iki tane yetkili servise götürdüm yapmadılar neredeyse çöpe atacaktım. Kuzey Bilişim'e götürdüm 10 TL.ye hallettiler şu an problemsiz çalışıyor. Teşekkürler Kuzey Bilişim
  • lg yazısında kalmıs lgbl40 cihazlarınıza versiyon atılır volkankayaturkey hot. ankara 05315559409
  • Benim de LG GT540 bozuldu, hiç açılmadı. Servise gönderdim, anakartı yanmış, garanti kapsamında yedek parça bekleniyor dediler. Bakalım ne olacak??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bir yerde ben önereyim devamlı gittiğim bir yer startech iletişim diye :

Adres: Necatibey cd. Numara:8/22 Ankara Kapalı Çarşı Sıhhıye/ANKARA
    E-posta: startech@startechiletisim.com
    İşyeri: (0312) 232 35 55
    GSM: 0536 722 22 22

Belki yardımı filan olursa buda internet sitesi:

http://www.startechiletisim.com

Umarım yardımcı olur ;)
  • arkadaşlar benim telefonum suya düştü 3 tamirciye verdim yapamadı. en son kendi servisine gönderdim 266 tl istediler çok pahalı geldi geri istedim. sizin dediğiniz kuzey bilişim uygun bir fiyata yapabilir mi acaba ?
  • Merhaba arkadaşlar, Ankara bahçelievler de 6. cad. üzerinde minicom a verdim iphone u. 3 hafta oyaladılar ne tamir ettiler ne geri dönüp arızayla ilgili bilgilendirme yapıyorlar, ne siz aradığınızda geri dönüyorlar. Telefonun tamiratını bırak, geri almak için 2 gündür gidip geliyorum. buraya yazıp gidecek arkadaşları uyarmak istedim.
  • Her marka model cep telefonu ve akıllı telefon için Mobiltech i tavsiye ederim.

Necatibey cad.
    Balıkçıoğlu iş merkezi
    No:6/64-65 Sıhhiye/Ankara

Tel: 230 12 03-04
    Fax: 230 12 02
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.