Şimdi Ara

Ankara'da dershane tavsiyesi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
7
Favori
35.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fdd, fen bilimleri, pi analitik, üçler, sınav, seviye, açı aklımda bunlar var şuan. Ciddi anlam da yardıma ihtiyacım var.

• Ankara'da bulunmadım ama hocalarla Antalya kampında birlikteydim,ZAFER öneriririm ama kaynakları tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pmnpirlo

Ankara'da bulunmadım ama hocalarla Antalya kampında birlikteydim,ZAFER öneriririm ama kaynakları tavsiye etmem.
    fdd,fen bilimleri,sınav da iyi değilsen ezilirsin kardeş benim önerim açı yada seviye bunlar bence daha mantıklı
    pi analitik ve üçlere giden arkadaşlarım hiç memnun değiller
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay_06

fdd,fen bilimleri,sınav da iyi değilsen ezilirsin kardeş benim önerim açı yada seviye bunlar bence daha mantıklı
    pi analitik ve üçlere giden arkadaşlarım hiç memnun değiller

Alıntıları Göster
    ben bu sene jale tezere gittim.nesibe aydına da bir bak derim.fiyatını falan bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okd

ben bu sene jale tezere gittim.nesibe aydına da bir bak derim.fiyatını falan bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    AMAN fdd gitmede nereye gidersen git

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanyurtseven

AMAN fdd gitmede nereye gidersen git

Alıntıları Göster
    karacana git ama fiyatı biraz pahalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Brownyea

karacana git ama fiyatı biraz pahalı

Alıntıları Göster
    Aslında benim için dershanenin disiplinli ve deneme sınavlarının kaliteli olması, hocaların iyi olması yeterli. Etrafta hadi zıplayalım hoplayalım tarzında öğrencilerin mümkünse en az olduğu bir yer :D

Edit: Bir de nedenlerini de blirtirseniz iyi olur. Ne gidiyim neden gitmeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankaratr123 -- 3 Ağustos 2012; 18:51:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankaratr123

Aslında benim için dershanenin disiplinli ve deneme sınavlarının kaliteli olması, hocaların iyi olması yeterli. Etrafta hadi zıplayalım hoplayalım tarzında öğrencilerin mümkünse en az olduğu bir yer :D

Edit: Bir de nedenlerini de blirtirseniz iyi olur. Ne gidiyim neden gitmeyim.

Alıntıları Göster
    eğer iyi bir sınıfa girebilirim diyorsan açı'ya git, yoksa gitme bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneyici23

eğer iyi bir sınıfa girebilirim diyorsan açı'ya git, yoksa gitme bence.

Alıntıları Göster
    İyi bir sınıfa girebileceğimi zannetmiyorum. O yüzden disipli olsun istiyorum ki diğer sınıflarda da çalışacak insanlar buılunsun, mavra yapacak değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankaratr123 -- 3 Ağustos 2012; 18:52:55 >
  • quote:

İyi bir sınıfa girebileceğimi zannetmiyorum. O yüzden disipli olsun istiyorum ki diğer sınıflarda da çalışacak insanlar buılunsun, mavra yapacak değil.

Alıntıları Göster
    Ben de böyle bir dersane arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: machine man

Ben de böyle bir dersane arıyorum.

Alıntıları Göster
    Ayrıca derece sınıflarına giremeyeceksen -ben de giremiyorum- kitle dersanelerine -açı, fdd, zafer vs- gitme. küçük dersanelere git.

üçler hem pahalı hem de sevmediğin tipler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: machine man

Ayrıca derece sınıflarına giremeyeceksen -ben de giremiyorum- kitle dersanelerine -açı, fdd, zafer vs- gitme. küçük dersanelere git.

üçler hem pahalı hem de sevmediğin tipler var.

Alıntıları Göster
    Ben sayısalcıyım, mezunum. Biraz araştırdım üçler galiba tm ağırlı bir yermiş. Birde kampüs varmış o nasıldır acaba?
  • quote:

Ben sayısalcıyım, mezunum. Biraz araştırdım üçler galiba tm ağırlı bir yermiş. Birde kampüs varmış o nasıldır acaba?

Alıntıları Göster
    Pi analitik ve fen bilimleri şuan en yakın olanlar. Nasıldır acaba?
  • quote:

Pi analitik ve fen bilimleri şuan en yakın olanlar. Nasıldır acaba?

Alıntıları Göster
    Pi eğitim :) masa başı ders sınıflar 6 kişilik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WTFBRK

Pi eğitim :) masa başı ders sınıflar 6 kişilik :)

Alıntıları Göster
    Nesibe ya da matfen e git derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urusai

Nesibe ya da matfen e git derim

Alıntıları Göster
    Nesibe çok tuzluymuş, matfende 7-8 civarı galiba fiyatları öyle söylediler. Pi analitik ile pi eğitim aynı mı? Hocaları kaliteli mi? Fenbilimleri ile pi analitği düşünüyorum şu an.
  • quote:

Nesibe çok tuzluymuş, matfende 7-8 civarı galiba fiyatları öyle söylediler. Pi analitik ile pi eğitim aynı mı? Hocaları kaliteli mi? Fenbilimleri ile pi analitği düşünüyorum şu an.

Alıntıları Göster
    Derece sınıfına giremeyeceğini düşüünyorsan üçler e gitme, senin tabirinle '' hadi zıplayalım hoplayalım'' tarzında öğrenci çok olur o sınıflarda. Bence dersanelerin yoğun olduğu semtlere gidip küçük dersanelerle konuş. Büyük dersanelerde de derece sınıfında olmazsan çok ilgilenmezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodwindfreedom

Derece sınıfına giremeyeceğini düşüünyorsan üçler e gitme, senin tabirinle '' hadi zıplayalım hoplayalım'' tarzında öğrenci çok olur o sınıflarda. Bence dersanelerin yoğun olduğu semtlere gidip küçük dersanelerle konuş. Büyük dersanelerde de derece sınıfında olmazsan çok ilgilenmezler.

Alıntıları Göster
    Küçük dershanelerinde kadroları nasıldır bilmiyorum. O da ayrı bir sorun.
  • quote:

Alıntıları Göster
    kesinlikle fdd derim ama sen bilirsin.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hocalar kötü olabiliyor bazı dershanelerde ama en azından ilgileniyorlar. Ben de küçük dersane arıyorum kızılayda, kitle olmayan ama bulamıyorum. İlk senemde küçük dersaneye gittim, üçlerin yanındaki üçgen fen'e. hem hocalar iyi değildi hem de kitle gibiydi. gidip konuşmak, incelemek gerekiyor küçük dershaneleri.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.