|
Bildirim
|
Bir şey sorabilir miyim?
Yolda kaldım param yok. Pardon bakar mısınız? Abi abla bir mendil al. Cuma günü camide hoca, dışarıda çocuklu abla Allah rızası için. Elinize Atatürk resmi veya bayrak tutuşturup yardım diyenler. Nazar duası cevşen bilimum şeylerle kapı kapı gezen. Elinde veya boynunda ne olduğu belli olmayan bir raporla dolananlar. Elinde sözde makbuzlarla dolananlar. Şu komşunuz yardım etti siz de edin diyen tipler. Bir yandan dilenip bir yandan kagıt toplayan tipler. Para istemiyorum diyip evden bulvur pirinç isteyen tipler. Aklıma başka gelirse editlerim. Bunların bir kısmı evi soymak için ön keşif mahiyetindedir. Kalanları da ruhunuzu soyar sizi enayi yerine koyar. |
Burgerking vs önünde durup, açım yemek al yeni moda olmuş.
X yerde dileniyor sonra restoran önüne gidiyor bana yemek al. Yemeği yiyor, sonra X yerine, işinin başına geri dönüyor. Böylece yemeği bedava getiriyor. |
Her yer dilenci tinerci yan kesici gaspci manyak kayniyor sokakta can güvenliği yok
|
Yeni Moda Var Ankara Metrosunda
Kısa süreliğine müzik yapabilir miyiz millet sesini çıkartmadığı için milletin yerine karar veriyorlar 2 kişi müzik yapıp yanında da 3-5 arkadaş var içlerinde bayanda bulunuyor bu 3-5 kişi milletin yerine karar veriyor (başıma gelen örnek Yaşlı adam rahatsızım dedi yine de müzik yapmaya çalışıyorlar) Okul ihtiyacı diye milletten para topluyorlar bunların insanlıkları 5 para etmez |
Genellikle lafa başlarken bir şey söylemek istiyorum diyorlar galiba
Marketlerin önlerinde falan da duruyorlar Konuşmayıp yürüyüp gitmek gerekiyor |
|
ben kendimi bildim bileli ankara dilenci kaynıyor, sebebi ise inanıp para veren enayiler. diyaloga girme sadece yokmuş gibi devam et.
|
Elhamdürüllah pakistan ve hindistan bizi gısganıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|