Bakanlığınız bütçesini açıklasa ya.Gelirini giderini görsek nereye ne gitmiş bir bilsek. Bu kültür yolu festivallerine toplam giden parayı görsek. Belediyelerin bütçesi belli. Sizin bakanlığın ne kadar? Belediyelerin harcamalarını sizin bakanlığınız bilir, sayıştay görür de kültür ve turizm bakanlığını biz bilmiyoruz. Hesapta vermiyor. Burada eleman salmakla olmuyor o işler. |
Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. (10. sayfa)
-
-
Belediyeler talan yeri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekrem niye yapıyor onun cevabını ver bana? Tunç bile raylı sistem çalışması yaptı. Beceriksiz Mansur'u bu zorlama argümanlarla savunmayın
O iş belediyelerin işi olmasa hep bahsettiğiniz engelleme mevzusu var ya işte bizzat Akp onu yapar engellemek için. Kendi kendinizi imha ediyorsunuz tartışmalarda. Mansur beceriksizin tekidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 8 Kasım 2024; 23:20:46 > -
Polisten kafede duymuş🤧 hesabım yıllardır bende, tabi senin gibiler karşı görüş olunca hemen karalamaya başlar. Seçimde de dediğime şuan gelindimi gelindi. Sen hala savunmaya devam et. Murat boz 2024 fiyatını Google yaz yılbaşında bile o fiyatları alamadığını görürsün. Sonra 1milyona çıkarmı çıkmaz mı ozaman anlarsın. Sen bence yine anlamazsın.
Bu arada Mansur'u bilmem de Ekrem'i defalarca engellemeye çalıştılar bu konuda yalan yok. Sarı taksi terörü konusunda yapacaklarını yapamadı, hükümetin UKOME'deki adamlarının sayısını arttırıp engellemişlerdi zaten belediye meclisleri de onlardaydı ilk dönemde. En büyük rezalet adamın kazandığı belediye başkanlığı seçiminde RTE çıkıp "millet bu seçim sonucundan memnun değil" diyerek iptal etmeleri oldu. İBB adayı Binali çıkıp "Çünkü (oyları) çaldıları" diye mikrofonda iftira atmıştı. Aktroll'ler "#ÇübküÇaldılar" gibisinde Twitter'da hashtag geçmişti. AKP ilçe belediyelerinin çoğunu ve belediye meclisini aldığı için sadece İBB başkanlığındaki hukuksuz ve anti-demokratik olarak seçimi iptal edip yeniletmişti zaten sonrasını biliyorsunuz 800k fark yiyip oturdular aşağı. Yatırım yapacağı zaman kredi vermediler, adam ucuz krediyi gitti yurtdışından buldu. Düşün İstanbul gibi önemli bir metropole yatırım yapacaksın sırf hükümet senin rakibin diye kredi vermiyor hükümet. Bir haber vardı çekilen krediyi usulsülce devletin bankası gidip komple eski dönem başkanlarının yol için yaptığı borçlarını ödediler vs. Maksat yeni yapılacak altyapının fonlarını bir bahaneyle engelleyip Ekrem'in belediyeciliğini kötü göstermekti, bahane varsa zaten yandaş medyada servis etmesi kolay. Daha irili ufaklı çok pislik var ama onlar biraz küçük kalıyor acınası. Yani iktidar muhalefetin belediyelerinin önüne taş koyabiliyor. Ekrem örneği bariz.
-
feda olsun mansur reise bi 69 milyontl daha öder sizene kendi halkına harcıyor malum şahıs gibi 40milyar doları suriyelilere harcarken sesiniz çıkmıyor
-
Sanatçıların 2024 yılbaşı için istediği sahne ücretleri:
· Tarkan - 25 Milyon TL
· Kenan Doğulu - 10 Milyon TL
· Ajda Pekkan - 6 Milyon TL
· Sıla - 4 Milyon TL
· Özcan Deniz - 4 Milyon TL
· Murat Boz - 3.6 Milyon TL
· Sibel Can - 3.5 Milyon TL
· Zeynep Bastık - 2.5 Milyon TL
· Teoman - 2.2 Milyon TL
· Oğuzhan Koç - 1 Milyon TL
Bunlar 2024 yıl başında istenen ücretler. Nette buldum. Bu sene de diyelim ki 2 kat fiyat istiyorlar. Sahne kurulması, ses sistemi vs bunlarda sanırım 1 milyon TL civarında 1 günlük. Her şeyden bağımsız olarak soruyorum, neden belediyenin düzenlediği konserlerde 60-70 milyon TL fiyatlar havada uçuyor? Hayır kara para aklaması mı var diyeceğim o da olmaz. Ya da sanatçıya 5-10 milyon verip gerisini masraf mı gösteriyorlar?
Şimdi bu sanatçılar zan altında kalmıyor mu? Neden biri çıkıp ben 3 milyon aldım 10 milyon aldım demiyor? Sonuçta millet bu paraları onlar kazandı sanıyor. Böyle açıklama yaparsam bir daha beni hiç çağırmazlar kafası mı?
100-200 kişilik mekanlara çıkıyor bunların çoğu. 2 saat şarkı söylüyorlar 500 bin ya da 1 milyon alıyorlar. Çok çok popüler olan 2 milyon alıyor diyelim 2 saat için. Mekana giriş 3 bin 5 bin sadece giriş. Joly Joker gibi yerlere de çıkıyor çoğu, anlamadım ben ne haltlar dönüyor.
-
Ben bu zihniyeti anlamıyorum. Neden yanlışa karşı yanlışı göstererek ört baş ediliyor? Hangi parti veya kişiler olursa olsun. Yani 150 milyon TL'de verseydi savunma argümanınız yine aynı. Belediyeden kağıt geldi çevre temizlik vergisini ödeyin diye. Tabela vergisi var daha. E hani Ankara'lının 1 kuruşunu heba etmeyecekti? Ben söylenen ve yapılanlara bakarım.
-
Herşey ortada , bunlar belediyedeki çetelerle el ele verip milleti soyuyorlar. Sanatçı kaşesinden vergi alınmıyor. Kağıt üstünde 60 milyon ödeme yazarlar 59unu elden geri alırlar.
Şarkıci hem yoluna bakıyir hem para kazanıyir hemde bu gibi haberler ile kendi piyasasını artırıyor. Ben haraç vermem diyeni zaten belediye konserinde sahneye çıkartmazlar
Derebeylik sistemi hepsi kapatılmalı harcanan paralara yazık insanlar ev de işsiz kalmışken çalışanların ellerinden kavhe, çay düşmüyor gidin bakın nerde boş beleş adam varsa memur olmuşlar.
-
Bizi dejenere ediyorlar hiç bir tane saz çalan Ozan var mı? yok göremezsiniz belli yerlere davet edip üç kuruş ya verirler ya vermezler amaçları Türk milletini kültürsüzleştirip yok etmek kültürü dejenere olan milletler yok olur.
Bunlar sanatçı görünümlü kültür emperyalizmine hizmet eden ajanlardır.
O kadar para kazanıyorlar bir tanesi parti kuruyum ülkeyi düzeltiyim demez çünkü hepsi bencil ve kibirlidir böyle insanlardan ülkeye fayda değil zarar gelir.
-
"Mansur Yavaş'ı" milliyetçi zannedip yanılmayın Ankaraya hiç bir hizmeti olmalı Ego kartına para yüklemekten ücret kesilmeye başlandı ATM'den kart ile ödeme yapılmıyor otobüse binmek tam bir eziyet bir yere gitmek isteyin 1-1.5 saat sürüyor araba ile 10-15 dk arasındaki farka bak belli saatlerde hiç olmazsa Ulus-Kızılay hattını özel arabalara kapat oda yok resmen rezil oluyoruz.
Su faturaları yüksek gelmeye başladı, güneş enerjili durak yaptı ama çalışmıyor milletin parası işte böyle çar çur ediliyor.
Sokaklar kedi, köpekten geçilmiyor nereye gidersen git marketin içinde bile kedi geziyor.
-
Adam çözüm sürecine karşı çıktı. Çıktıktan sonra hocası geberen ayrı dağ kadrosu ayrı ampulcüsü ayrı saldırıyor. Hepsinin aynı yere bağlı olduğu çıkarsa daha komik olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 9 Kasım 2024; 12:35:3 > -
Kediye Mansur Yavas ne yapacak? Hadi kopegi barinaga aldirip hallettiriyorsunuz da, kediye hukumet cins kedi satisini yasaklayacak, millet mecbur sokaktan alacak, kalani da kisirlastiracak.
Bu sikayetlerinle alakali belediyeye basvurdun mu, yetkili biriyle gorusmeyi talep ettin mi? Adam sadece sana degil, tum Ankara halkina hizmet ediyor. Son secimde de halk memnundu. Demek ki elindekinin en iyisi bu. Elestireceksen de yapici ol, git belediyeye konus. Ulke normal bir halde degil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş kendini de bu kefeye koyuyor musun? Açıkçası senin gibi gizli akpliyi buraya yönetici yaptıklarına göre dh yönetiminin de bir hesabı olduğunu düşünüyorum. Türkiye deki ülke ekonomisini sarsacak boyutta olan yolsuzlukların peşine düşmeyen, hesabını sormayan adamların, 69 milyonu 2 haftadır gündemde tutma çabasınınım ben niyetini sorgularım. 69 milyonun hesabı son kuruşuna kadar sorulsun AMA NEDEN DİNAZOR PARK İLE ANTALYA EXPODAKİ 60 MİLYAR T TLlik ISRAFIN HESABI KİMSEYE SORULMADI. NEDEN BUNUN HESABI SORULMADIĞI İÇİN RAHATSIZ DEĞİLSİNİZ? Geçtim 60MİLYAR TL yi aşağıda örneklerde olduğu gibi akpye ucu dokunan en ufak yolsuzluklar karşısında bile 3 maymunu oynuyorsunuz.
-
Neden Akp, Chp, Mhp li yönetici olamazmı. Sen sürekli burada bunlarda böyle yaptı falan diye savunma yapmaya çalışıyorsun. Sana yukarıda 1milyon ile sanatçı konseri vereceğini anlattım hala neyi savunuyorsun. Adam 2 milyon masrafa çık geri kalan para yok. Birde ihaleler ödemeler şeffaftı. Birde çıkmış konser ödemelerimden haberim yok diye açıklama yapıyor. Bu açıklama daha kötü adama demezlermi sen orada ne yapıyorsun.
Yöneticilerden bahsederken Nat Alianovna forumda neler yazmıs hangi konuları açmış kontrol edersen
Stones yazdıkları çok masum kalır
Bir de karar ver istersen hem tabi ki mansur da soruşturulsun deyip sonrada ama şunlarda var bunlara bakın demek...
3 maymun dediğini aynen uygulamaya koyan sensin
Bak bu forumda onlarca başlık bulabilirsin şu niye konuşulmadı dediğin vb. Şunlar hesap versin dediğin olaylar
Akp chp nin pisliğiyle AKLANMAZ
Chp Akp nin pisliğiyle AKLANMAZ
Mansur YAVAŞ için kötü bir olay tabi tuhaf bir durum; şimdi açıklamaları bile ŞEFFAF dediği belediyeye hiç yakışmadı acıklanamadı çünkü
Sonuç olarakta
Akp ye yerelde millet tokadını vurdu değil mi?
Nedeni belli olmuyor mu sence
Genel seçimde de RTE giderdi DEMLENMEYE calısmayan Chp ve demokrat dede olmasaydı.
Konser olayıda RANT BANA GÖRE
KÜLTÜR BAKANLIĞI yaptı denilende aynı bunlarda aynı
Milletin parası nasıl hangi kılıfla yutulur hikayesi
Burası türkiye diye bir gerçek var maalesef
Hak
Hukuk
Adalet
Liyakat
...
Hepsi yalan dolan
Herkesin derdi bir yerinden nasıl kemiririm bu belediyeyi ülkeyi diyenlerin savaşı...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sende stone denen arkadaşın lacivert versiyonusun, ikinizde burada tarafsız ayağında, yolsuzluğa karşı soru soruyormuş gibi gözüküyorsunuz ama ikiniz profilinde de geçmişin de bahsettiğim Milyarlarca dolarlık yolsuzluklar ile ilgili ne bir tane haber nede bir tane yorum var. Az önce başka bir arkadaş 800milyonluk kültür bakanlığı konserlerinden bahsetmiş orada da yoksunuz. 69milyonluk organizasyon araştırılsın ben kabul ediyorum sorgulansın.Madem siz bilinçi bir vatandaşsınız NEDEN 60 MİLYAR TL İSRAF EDİLEN DİNAZOR PARK İLE ANTALYA EXPO HESABINI NEDEN SORMADINIZ. rte ve melih gökçek bu israf edilen 60 MİLYAR TL nin hesabını neden vermedi. 69 milyon tl nin hesabını sorrmaya kalıpta 60 MİLYAR TL lik israf ve yolsuzluk karşısında susan adamlara sence ne denir? mesala osman gökçek babasına 25 milyar Tl yi parkın neresine harcadın diye sormuş mu? Sizin amacınız yolsuzluğu araştırmak ve hesap sormak değil. Screen shotlar da stone denen arkadaşın da derdinin bu olmadığı açık bir şekilde gözüküyor o yüzden hikaye anlatma bana
-
Forumda "markette kedi geziyor" diye kafayı kedilere takan tek kişi var. DH ismi periah
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X