Şimdi Ara

Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: KAUANKA , farukkk , KAUANKA Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 5 Misafir - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
152
Cevap
4
Favori
2.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy şu anda #12
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Konuya dair yorum diye hala kendi düşünceni söylememi istiyorsun. Seçim için de bahanen bu tabi. O kadar destek gördüğünü görmeyi hala kaldıramamışsın.

Benden başka bir şey beklersen yaz, yoksa yıllarca daha aynı kafayla devam et.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

İşte bu yüzden seni ciddiye alan yok. Sokak köpeği konusunda da bahane üretiyorsun devamlı

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Bahane üreten, gerçekler yerine kendi fikrini söyletmeye çalışan sensin. Sokak köpekleri konusunda da aynı burada olduğu gibi mantıktan uzak yazıp duruyorsun.

Seçilmeyecek dediğin seçimde tarihi oyla seçilmesi sana epey ağır gelmiş. Artık daha hırslı şekilde saldırıyorsun. 

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Benim derdim sen değilsin sana demedim ki. Senin mansurla derdin farklı. Parti beslemesi falan değilsin.

Ben konserlere karşıyım. Ancak izmirde o kadar yaygara yaptılar şevval sam için o iş olmadı. Onun yerine 7 gün boyunca bakanlık konser verdi evlerin arasında. 7 gün aralıksız kafa şişirdiler. Hayatımda böyle arka arkaya konser görmedim. Hele böyle bir ayda. Bakanlık konserinde bu sahneye çıkanlar bedava çıkmadı. İzmirde işleri bitti şimdi manisaya gidiyorlar. Havanın soğukluğundan izmirde konser boş kalırken daha soğuk olan manisaya gidiyorlar. Aynı ekip antalyada konser veriyor. Murat boz, bengü, haluk levent, can bonomo, ziynet sali, ebru yaşar gibi sanatçılar herhalde 1 milyona sahneye çıkmadı.

Ben maaşlı falan değilim burada para karşılığı yazanın varsa çocuğu yoksa anası gebersin. Üç kuruş para verilip buraya dadandırılan pisliklere zerre acımam. Soyu da kendi gibidir. Ne zaman böyle konu açılsa troll tayfası tesbih gibi dizilir mesaj atarlar. Birinin yüreği varsa kasım ayında festival yapan kültür turizm bakanlığına laf söyler. Hadi bir tanesi söylesin de görelim başına neler geliyor.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

İşte anlamadığımız bakanlık konseri diyorsunuzya sanatçının aldığı para en ünlüsü bile 1 milyon değil ben bu organizasyon işlerini sürekli yapıyorum. Burada 57 milyonun konser adı altında cebe inmesi. Kıytırık Avmlerde bile Hadise, Murat boz, Aleyna Tilki vb sanatçılar konser veriyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.