Şimdi Ara

Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
659
Cevap
3
Favori
10.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tunceli dersim kemal ve solcular.

sarı torba cenneti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Halk bunların hiç birini haketmiyor. Belediyelerin böylesine konserler için savurganlık yapması hem de şu zamanda ekonomik kriz var diyoruz ya, beledilere merkezden yeteri kadar para gelmiyor vs diyorsuz ya..hepsi yalanmış! Para bol ki, 60-70 milyon tl konserlere ödeniyor.

• Bugün yine metro tren içindeki durak göstergesi bozuktu, yine yanlış durakta inecektim ki kulaklığımı çıkarttım sağa sola dışarı baktım neresi la burası diye , sonra anonsu duydum da inmedim.

Mansur Yavaş'ın yönettiği Ankara'da metroda kulaklıkla müzik dinlemek bile haram bize, internet ve telefon zaten yokk amele ilkçağ insanı gibi gidiyoruz sene 2025

Gerçekten yemin ederim bu adam köy mahalle yönetecek adam değil gerçekten gram partizanlık yapmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 5 Kasım 2024; 22:14:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşimiz çalgı çengüye kaldı.

Mızrak çuvala sığmıyor artık.

• bu kadar basit düşünmeyi bırak, meclis de ne meclismiş arkadaş zaten adamları mecliste, bunları sokanlar da hükümet değil, seçim zamanı herşey ortadaydı yine inkar ediyorsunuz

bahçelinin bu çağrısı sırf öyle söyledi diye olayı anlayıp okuyamazsın yoksa 2015 seçimlerinde hdp nin bahçeliye yaptığı teklifini kabul ederdi en baştan yapar uğraşmazdı adamın zaten ömrü bitmiş ihanet mi edecek? bence öyle değil bir de bu taraftan bak johnny;

öcalanın avukatı 1. baro başkanıdır bunu ziyaret eden de imamoğludur

demirtaşa selam veren yine imamoğludur

hem sizin bu gündeminiz 69 milyon bilmem ne konseri yerine hizmetler veya başka güzel şeyler konuşulurdu ama değil hep yalan dolan algı aynı senin yazdığın yorumun gibi

• Ayrılıkçıların sosyal medyada sıklıkça kullandığı kürtçe "pekeke" yazan provakatör mesajımı sildirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 6 Kasım 2024; 0:35:14 >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Direkt Melih'in adamı mısın ya da Melih'ten mi fonlanıyorsun desen daha doğru olurdu. Hayır hiçkimsenin adamı değilim. Mansur'un Melih'ten bile kötü olup en kötü belediye başkanlığında zirveye oynadığını düşünüyorum.

x (formerly twitter)
    Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) on X
    https://x.com/bosunatiklama/status/1853821212738138510

1 kere dürüst olun Melih zamanında bu kadar trafik var mıydı? Şehir 2 milyon göç alsa bile bahane değil çünkü 6.5 yılda hizmetler yapılsaydı 6.5 milyonluk Türkiye'nin en büyük yüzölçümüne sahip 3. şehrinde trafik falan olmazdı. Ancak bu adam devamlı yattı. Göstermelik çalışmaları da hep okullar açılınca yaptı. Malum çalışıyormuş göstermek için. Ancak insanlara çile çektirmekten başka bir şeye yaramadı. Ayrıca bu şehir 2 milyon falan göç almadı. Birçok depremzede zaten döndü şehirlerine. Bedava konut verilenler neden Ankara'da kalsın ki?

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Hayır ben Melih'i kastetmedim zaten artık o oyun dışı. RTE onun biletini yıllar önce kesti. Sorsam sorsam akp partisinin aktif kalemşörü müsün derdim.

Dediğim gibi Ankara'da yaşamıyorum, yaşamadım. Kıyaslamam mümkün değil. Ama Melih'in sadece ne kadar rezil bir belediye başkanı olduğunu yıllardan beri forumda görüp duyup okuyordum. 20-25 yıl hizmette olduğu halde iktidardan destek gördüğü halde 1 metro inşa edemeyip malum metronun iktidarın ulaştırma bakanlığının el atmasıyla bitirildiğini okudum. Yine forumda yanlış hatırlamıyorsam belediyenin su vergisi mi yol vergisi mi ne haricî olarak haraç topladığını söyleyenler vardı. Tabii yıllar oluyor net hatırlamıyorum. Bir siyasetçi olarak da Melih'ten haz etmiyorum. Bence AKP'nin en berbat, en gıcık bürokratlarından biri. Attığı saçmasapan twit'leri saçmasapan demeçleri aklımda. Adam İstanbul'daki olumsuz hava koşullarını İmamoğlu'nun seçilmesine bağlıyordu. İmamoğlu lanet getirmişti.

• Stones kullanıcısına yanıt

Kanıt sunsalar yine sorun yok ama sıradan argümanları olan Ankapark'a 750 milyon dolar verildi, şuna para saçıldı, ülke elden gidiyoooor, Mansur'un haberi yoktur bla bla bla.

Savundukları görüşü bağnazca savunuyorlar ama karşı ideolojide olanlara aktroll falan derler.

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

Hazineden tonlarca yardım alan partiyi temize çıkaracaklar. Sanki o hazine yardımı birilerinin cebine girmiyormuş gibi  

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Melih'ten kurtulduktan sonra bir umut gördükleri için Mansur'u desteklediler. 20-25 yıllık enkazdan sonra bir 10 yıl daha enkaz gördü, görecek Ankaralılar. İnsanların cinnet geçirecek seviyeye gelmesi anormal değil mi? İstanbul'a gittiğimde trafikte sinir olmuyorum mesela, gideceğim yere aktarmayla da gitsem kriz geçirmiyorum, çünkü her türlü ulaşımın olacağını, arabayla da gitsem toplu taşımayla da gitsem eşit sürede varacağımı biliyorum. Ancak Ankara'da bu imkansız.

Ankara'da arabayla 15 dakikada gideceğin yere toplu taşımayla 1.5 saatte gidiyorsun, her yere ulaşamıyorsun, komşu ilçelere direkt ulaşım yok, birçok yere gitmek için aktarma yapmak zorundasın ki ya Kızılay'a gideceksin ya da tren garı civarına. Üstelik ben Ankara'da iş gidiş çıkış saatinde olan kaostan bıktım. İstanbul'da da yoğunluk var ama bu kaos yok. Bu kaosu da son birkaç senede yarattılar. Şehirde ulaşımda bile güvenli hissetmiyorsun. Bu tamamen bu şehre özgü. Ne yeterli üst geçit var ne yeterli yaya geçidi var ne yeterli ulaşım seferi var. Hiçbiri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 6 Kasım 2024; 1:12:2 >

• Ankara ulaşım konusunda son birkaç senedir çok berbat bir durumda ankaranın şöförlerinin berbatlığıda eklenince kaos oluyor trafikte, ulaşım ağı çok kötü bu şehire bol bol metro lazım da daha 9 km lik Mamak metrosu için bir kazma vuramadı yavaş bey baya ağır belediyeciliği malesef çok kötü bu şehir en son Karayalçın zamanında belediyecilik gördü ondan beri leş

• Ankaranin Melih Gokcekten sonra basina gelmis en kotu seydir Mansur Yavas! Metrolarda utanmadan kalkinma projesi diye yaptigi parklari gosteriyor sanki kalkinma diye bana fabrika acmis, trafik felc otobusler gelmiyor gitmiyor, ariyoruz whatsappdan resim video gonderiyoruz 486 Saray otobuslerinin duragi kizilayda1km yi geciyor diye hersey normal diyorlar! Terbiyesiz komisyoncu herif bide belediyenin otobusune binebilmek icin para yuklerken komisyon aliyor! O koltugu seve seve birakacaksin kayyum sana mustehak Mansur Yavas! Kendi paranla odersin konserleri artik!

• düşük mansur oldu. 

• Bu konuda Mansur yavaşı karalamak iftira atma çamur politikası üretmek trollük yapmak amacıyla bazı üyeler görev almış özellikle adına yıpratmak amacıyla şahsına hakaretler ve asılsız karalama yapmak amacıyla özel olarak yorum yazarak halkın gözünden düşürmek ve saygınlığını zedelemek için yapıldığı belli oluyor kendilerini açığa çıkardılar

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

Sen gerçekten o TV de gördüğümüz huloog diyen adamlardinsin demek ben sizi ilkokulu hile bitiremeyen Anadolu'nun ücra köşelerinde yaşayan bir kavim sanıyordum interneti kullanmayı bildiğinizi bilmiyordum. 750 milyon dolarlık dinazor park ile 1 milyar dolarlık çürüyen Antalya expoyu nasıl heykele bağladın şaşkınlıkla izliyorum. İşin komiği bu kadar düşük seviyedeki bir yorumu iki kişi beğenmiş keşke beğenenleri gorebilsek de kimi muhatap almayağımızı bilmiş oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTFunny -- 6 Kasım 2024; 12:8:23 >
  • Ankara trafiği bitik durumda, İstanbul gibi metrobüs yok, metro ağı kısıtlı.

Dikimevi metrosunu pahalı deyip iptal etti? Ne oldu çok mu zengin olduk yapılmayınca? Pahalı deyip iptal ediyorsan ucuz yapanı neden bulmadın?

Görev süresince bitirmeyi bırakın 1 tane metro temeli bile atmadı.

Gerçekten Ankara nın hali içler acısı.

Bu forumda ilk siyasi mesajım, kimse beni etiketlemesin lütfen.

Tamamı ile doğma büyüme Ankara lı sade bir vatandaş ve insan olarak yazıyorum.

Edit: Melih Gökçek döneminde de Metro inşaatları yetersizdi, temelini attığı inşaatları bitiremedi. Bu konu da o dönemi savunduğum anlamı çıkmasın. Ben doğruya doğru, yanlışa yanlış demeyi bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 6 Kasım 2024; 12:56:18 >
  • Çünkü amaç harcanan 69 milyon tl sorgulamak değil en başta olayı meclise taşıyan ahmet gökçek, adamlar dinazor parka 750 milyon dolar peşkeş çekti. Bununla ilgili ne yargıya nede Türk milletine hesap vermedi. akpnin yandaş medyalarının hiç birinde haber yapılmadı, Türk milleti balık hafızızalıdır diye unutturulmaya çalışıldı. Buradaki akpli arkadaşlar devekuşu gibi kafasını kuma gömdü. EVet benim için 69 milyon Tl nin bir organizasyona verilmesi yanlış ama bir gökçek mensubunun ve devekuşlarının bunun hesabının sorabilmesi için önce dinazor parkın, Antalya exponun, kaderine terkedilmiş devlet garantili havalimanlarının hesabını vermesi lazım. akpnin yaptığı organizasyonlara kaç para harcandı onlarda açıklansın masala. Bu devekuşları arkadaşlar hiç merak etti mi 15 Temmuz konserlerine kaç para harcanıyor? mesala rte muhtarla yemek için kaç para harcıyor? neden sarayın 8 uçağı var ve bunların masrafları ne kadar? milletvekillerinin, danışmalarının ve ailelerin bakım masraflarının devlete yükü ne kadar? Mesele israfı ve yolsuzluğu önlemek için soru sormak ise bunlar gibi 100lerce soru bulabilirim ve bunların çoğunun maliyeti 69milyodan çok daha fazla? 69 milyon TL nin hesabı verilsin ama yandaş medya, gökçekler ve kafasını toprağa gömenler benim soruduğum israf-yolsuzluk kalemlerinin hesabını neden sormuyor.? Bu sorunun cevabı çok basit akp zihniyetinin derdi hiçbir zaman israfı ve yolsuzluğu önlemek olmadı adamların tek yaptığı işine gelen konuları gündem yapıp çamur atmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTFunny -- 6 Kasım 2024; 12:52:21 >

• halkın parasını organizasyon şirketlerine dağıtan başkan

O yedirdiginiz paralari da o aldiginiz komisyonlari da bu millet sizin burnunuzdan inim inim getirir sen rahat ol komisyoncu baskan

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.