Şimdi Ara

Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
659
Cevap
3
Favori
10.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bülent Arınç, Öcalan için genel af istedi
    https://www.veryansintv.com/bulent-arinc-ocalan-icin-genel-af-istedi

Aynı sitede Bülent Arınç Öcalan için genel af istedi yazısı var. Bunu niye paylaşmıyorsunuz?  

• august landmesser kullanıcısına yanıt

Tabi canım millet kapatılan park için eylem yapacaktı bir de.

Gökçek zamanında o park çalışıyordu, Gökçek işletiyordu o parkı.

Mustafa Tuna geldi beceremedi.

Mansur Yavaş zaten yapamaz çapsız elini bile sürmedi.

Peki diyelim ki o park çalışmadı, o parkın içindeki alınmış oyuncakları roller costerları neden boy boy servis etti? Yazık değil mi o çalışan aletlere oyuncaklar la para ödendi onlara ne parçalıyorsun çalıştır onları başka birşey yap.

Ama yapamaz işte onu anlatıyoruz, adamda vizyon yok çünkü, bu adama belediye başkanlığı yaptırmak insanlığa aykırı zaten.

Yol yapınca trafik tıkanıyor diyen adamTürkiye'nin başkentini yönetemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 5 Kasım 2024; 10:16:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

yahu ben parasız mı şarkı söyledi yazdım?

mansur yavaşın bu para miktarından haberi yok.

para miktarı fazla bu yüzden ödeme yaptırmamış ve araştırmaya başlamış.

70 m yerine 5 m alsaydı sorun değildi zaten.

bu kişilerin kaşesi böyledir dolarla çalışırlar. sahneye çıkmak 100.000 dolar der veya 1.000.000 dolar der.

ebru gündeşe 2.000.000 verilmiş.

burada kesinlikte Mansur Yavaş'a bir komplo var.

zaten muhalif kesim bu konseri eleştirdi, Ebru Gündeş gibi Rıza Zarrab'ın eski karısı, RTE yanlısı, AKP propangandisti birini niye sahneye çıkarıyorsunuz diye.

daha ortada 70 milyon tl para konuşulmuyordu bile...

• WTFunny W kullanıcısına yanıt

804.000.000 dolar.

• adolf1 kullanıcısına yanıt

Ne komplosu yahu.

Parayı ödemedik diyor.

Para ödemediysen Ebru Gündeş şarkıları bedava mı söyledi?

Konseri organize eden firma o kadar ışık ses vs işleri ücretsiz mi yaptı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 5 Kasım 2024; 10:14:31 >
  • metro yapmayınca demekki bütçeler böyle akplilere aktarılıyor

• Novagate N kullanıcısına yanıt

O park hiç yapılmamalıydı. En baştan, yapılmadan bu söylendi. Ankarada o parkı işletecek potansiyel müşteri yok. İstanbul veya Antalya olabilirdi ama Ankara olmazdı. Gecekondu semtine gidip Quick china açmak gibi birşey bu.

Bu parkı belediye işletemez. Kimse de talip olmaz, parasını çıkarmayacağı için. Ama müşteri garantisi verilir, malum moda oldu bu yöntem, o zaman birileri çıkar işletir, parasını hep beraber öderiz.

Artık o park için yapılacak en iyi şey, oranın rant için peşkeş çekilmeden yeşil alan yapılmasıdır. AOÇ faciasından sonra Ankaranın buna ihtiyacı var ve Mansur da sanırım öyle değerlendirecek.

• freeleaks kullanıcısına yanıt

Konser için harcanan para benim içinde gereksiz bir para ama konserde harcanan paranın hesabını sormadan önce sorulması gereken birçok hesap var. gokcek ailesi de bu hesap vermesi gereken adamlardan birisi. 25.000.000.000 TL ye 1 tane daha LHD yaptırırdin üstüne 5 milyar cebinde kalırdı yada 3 tane daha milgem yaptırırdin. Bunları da gectim.Sadece rtenin uçak filosunun abd git gel masrafı 2.5milyon dolar.irtibardan tasarruf olmaz diyen rtenin saray masrafı,koruma masrafi , makam aracı masrafı milletvekillerinin ve ailelerinin devlete olan yükü,akp döneminde yapılan konser ve kutlama masrafları.Madem yapılan israflarin peşine düşüyoruz neden bunların hiçbirinin hesabı verilmedi. Yaptığı yolsuzlukları, çarçur edilen devletin paralarının hesabını vermeden hesap sormaya çalışan akp zihniyeti iki yüzlü değilde nedir? Antalya da şu anda devletin 1 milyar dolar harcadığı Expo çürüyor ne bakanlık nede belediye devir almak istemiyor çünkü aylık bakım masrafı 1 milyon dolar civarında. Bunun hesabını kim verecek rte mı verecek yoksa gokcekler mi yoksa 3 maymunu oynayan akp seçmeni mı verecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTFunny -- 5 Kasım 2024; 11:43:16 >

Olayı anlatamadım herhalde. Dediklerine hesap sorması gereken adamlar da (iddia doğruysa) bunu yapıyorsa o zaman Mansur seçildiğinde de değişen bir şey olmayacak. Ankara başkanı iken bunu yapan cb olduğunda daha fazlasını yapar

• freeleaks kullanıcısına yanıt

Ankara belediye başkanı 25.000.000.000 tlçöp olan parka gömmüş daha ötesi mi var? Ankara'nın 2024 bütçesi 94 milyar tl yani gökçek bu bütçenin 4 de 1 birilerine peşkeş çekmiş kimse de bunun hesabını sormamış. Şu anda 69milyonluk bir sürü organizasyon bulunabilir ama sen 750milyon dolarlık dünyada kaç tane park gösterebilirsin? Melih gökçek zamanında yapılan organizasyonlara harcadığı paraları da araştıralım. Gökçek Ankara'nın yıllık bütçensin 4 de 1 ni harcıyor kimseye hesap vermiyor. Bir yanda Mansur Yavaş 69milyon tlik organizasyon için topa koyulmaya çalışılıyor. Bende senin gibilere sorarım gökçekler 25 milyar tl yi parka gömerken neredeydin diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTFunny -- 5 Kasım 2024; 12:34:37 >
  • mechatengu kullanıcısına yanıt

izmirdede tarkan 1 tl almamıştı. 

• sensaura kullanıcısına yanıt

evet memunler ulaşıma suya ekmekte kazıkladı vatandaşı demciler desteği çekince kral çıplak. 

• tundra202006 kullanıcısına yanıt

Mansur bundan sonra anca babayı alır. 2. dönemi için de Turgut'a teşekkür etsin

Niye Mansur'u seçtin o zaman? Düzeltsin diye değil mi? Burda laf yapma bize.

Seçtiğin Mansur'un ipliği pazara çıkınca, gerçek yüzü ortaya çıkınca, maskesi düşünce Ankapark da Ankapark diye sızlanma. Mansur da aynı şeyi 2-3 yıl yaptı çünkü.

• Periah kullanıcısına yanıt

Bana yüksek olasılıkla yeşil alana çevrilecek falan deme. 3 yıldır bu alana tek bir çivi çakamayan Mansur'a tavsiye ver onun yerine. 3 yıldır neyi bekliyor? Fatih köprüsünü de 3. yılında yapacaktı güya 7. yılına girmek üzere onunla ilgili de tek projesi yok. Çenede hızlı icraatte yavaş adamı hala 10 yıl önceki Ankapark olayıyla savunmayın çok komik oluyorsunuz

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Bu kelime oyunları yerine ima ettiğin şeyleri keşke açık açık söyleyebilsen. Mansur denen rezilden bıktık bunu mu söyleyeyim? Melih'ten sonra seçilen kişinin şehre biraz bile hizmet yapması zaten insanların gözünde onu yükseltecekken bu adam bırak hizmeti Melih'ten kötü olmayı başarıyorsa o zaman ağır eleştirilir. Bunu anca yeni mi fark ettiniz? Ben burda belediye başkanlığının 2. yılından itibaren bu adama laf ediyorum. Çünkü insanları kandırdı. Siz nasıl RTE'nin malum lafından dolayı kandırıldık açıklamasına laf yapıyorsanız ben de bu adam için yapıyorum.

Oraya buraya sosyal yardım yapacağına şehre hizmet etsin diyorum. Nasıl ki Ankapark'tan alınan paralara hırsızlık şehri soymak diyorsunuz ben de benim vergimin başkasına aktarılmasına hırsızlık diyorum. Bir belediye başkanı ya tüm şehre hizmet eder ya da istifa eder. Belirli bir kesime yardım edip diğer kesime zam üstüne zam yaparak belediye yönetilmez.

• adolf1 kullanıcısına yanıt

69 milyon TL'lik bir harcamadan Mansur'un haberinin olmayacağını düşünmek nasıl bir kafa yapısı? Üstelik Ebru Gündeş konser vermeden 2 gün önce bütün CHPliler bütün Mansur Yandaşları o konseri vermeyin diyordu. Bu kadının kocasının ne iş yaptığından Mansur'un haberi yok mu? Ebru Gündeş'in Ankara'da konser vereceğinden Mansur'un haberi yok muydu?

Hiçkimse saf değil burda

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Kelime oyunu değil. Nasıl hissetiysem onu söylüyorum. Kesin bildiğim bir şey olsa yani emin olsa böyle yuvarlak cümleler kurmam lafımı esirgemem zaten söylerim.

Ne diyelim umarım Ankara daha iyi bir belediye başkanına kavuşur ya da Mansur birden altyapıya abanır bir mucize olur.

Evet konser, çay çorba vs bunlar altyapı belediyeciliği kadar etkin ve önemli hizmetler değiller doğru.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.