Şimdi Ara

Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
4
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy şu anda #14
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunla mı ispat edeceksin? O zaman ben de ilk seçimde aday olduktan sonra verdiği sözleri ve yapamadıklarını mı atayım buraya? Ya da tek tek yazayım mı? Mansur verdiği vaatlerin %20 sini falan anca yapmış ki o bile şüpheli. Neyini savunuyorsunuz bu adamın anlamıyorum. Berbat bir belediye başkanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 4 Kasım 2024; 22:32:48 >
  • sensaura kullanıcısına yanıt

Memnun olduğu için değil karşı tarafa vermek istemediği için seçti. Rakibi Turgut değil de Mustafa Tuna olsa beceriksiz Mansur %30 u göremezdi.

Tabi Melih Gökçek taraftarları mutlu değildir ama kendi yandaşları çok mutludur. Sonuçta Ebru Gündeş'e 69 milyon TL veren, Fomget yöneticilerine misliyle para aktaran, belediyeye doldurduğu ülkücülere para veren kişi yandaşlarını mutlu etmeli değil mi? Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 4 Kasım 2024; 22:35:4 >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Attigim linkte vaatler, vaatlerin durumu vb detaylı biçimde anlatılıyor inceleyebilirsin.

• Doğru yada yalan o kısma yorum yapamayacağım ama Mansur üzerinde seçmende soru işareti oluştuğu kesin.
  • Periah kullanıcısına yanıt

Bahsettiğin sitede Mansur'un vaatlerinin %10 u bile yok.

Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama.

Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama.

Neyse ki bunları Mansur fanatikleri için saklamıştım. 2019'da bu vaatlerin alayının olduğu siteyi çoğunu yapamadığı için kapattırmıştı bu adam. Savunduğunuz kişiyi bilmeden savunuyorsunuz Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. 

https://web.archive.org/web/20190218150834/http://www.mansuryavas.com.tr/ulasim.html

Vaatlerinin olduğu siteyi buldum. Rahat rahat inceleyin beceriksizin vaatlerini ve tutamamasını Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 4 Kasım 2024; 22:43:10 >

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Ben diyorum zaten bu Mansur gelmeden Ankara'da toplu ulaşım İstanbul'dan ucuzdu onlar 3,25 e belediye otobüsüne biniyordu biz 2,75 diye hatırlıyorum hatta dolmuşlar da o ara 2.5 liraydı. Bu adam geldi dolmuşlar ücret olarak belediyenin ulaşım araçlarını fiyatta geçti. Yetmedi İstanbul'u da geçti. İstanbul'da 20 lira olan bilet fiyatı bizde 21 lira.

Niye 20 lira yerine 21 lira biliyor musunuz? Ankaralının başına çorap örmek. O 1 lirayla insanlar 100 lira yüklerse mesela 5 kere binemesin her 4 binişten sonra internetten para yüklesin biz de komisyon keselim diye. Malum internetten para yüklerseniz komisyon kesiyor EGO.

Hala bu kötü niyetli Mansur'u beğenenler ya da övenler var.

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Nasıl komisyon keser bu belediye banka mı ? Ankara'da her gün 1.5 - 2 milyon kişi seyahat ediyor koskoca belediye neyin komisyonunu kesiyor ne yapıyor da neyin komisyonu banka gibi milleti sömürüyor ses çıkaran yok.

Bir de Ankara'da trafik durma noktasına geldi.

Elbette Ankara'da trafik felç olur, Ankara'da toplu taşım ucuz değil ki, Ankara'da ulaşım çok kötü adam toplu taşımayı kullansa bir de aktarma yapsa günde 60 TL ödüyor ayda 1.500 -1.600 TL para verecek adam az daha veririm arabamla giderim diyor.

Halk ekmek de aynı, adam onu da batırdı ama kimse konuşmuyor. Eskiden halk ekmek kepekli ile normal fırın ekmeği arasında yarı yarıya fark vardı şimdi halk ekmek kepekli normal ekmeğin fiyatını geçti.

Nereden tutarsan elinde kalıyor sırf sosyal medyadan yalan ve propoganda algı belediyeciliği ile adam CB olacak nerdeyse şu işe bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 4 Kasım 2024; 23:5:36 >
  • sarayın 3 günlük masrafı...
    çokmu?
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Bana göre Mansur şark kurnazlığı yapıyor burada. Eğriye eğri, doğruya doğru diyelim.

Hemen yok saray, yok diyanet masrafları ile karşılaştırma yapanlar oluyor. Onun da böyle yapması bu işi doğru mu kılıyor yani?

Madem o kadar para verilmedi, şu kadar verilmiştir diye açıklama da yok. Velev ki, 69 değil de, 59 verildi, 40 verildi yine az mı bu rakamlar? Ben Mansur’u severim ama 6 senedir Ankara’da pek bir değişiklik yok. Varsa yoksa doğalgaz yardımı, gıda yardımı, bilmem ne yardımı yapıyor sürekli vatandaşa. İşin bug’unu bulmuş. Zaten Ankara’yı da bu şekilde fark atarak kazandı. Bende Mansur’a oy verdim bu arada belirteyim. Dediğim gibi severim de kendisini. Ama gidişat sıradan.

• 69 milyonluk fatura kesilmiş ama belediye başkanının haberi yok ha.

haberin yoksa daha beter

yok ülkede insan kalmadı yönetici kalmadı

• Novagate N kullanıcısına yanıt

EGO Cepte uygulamasından yükleniyor artık Ankarakartlara para. Smart banko bulamazsan otobüse binmen gerekiyorsa ordan yüklemeye mecbursun. Kredi kartıyla zaten 25 lira alıyor bir artısı yok. 1 kere normal kart yerine kredi kartı bassan zaten 4 lira fazla vermek zorundasın ki 100 liralık yüklemede de 4 liralık komisyon kesiyor diye biliyorum. Yani aynı duruma denk geliyor. Bunu bile ince ayrıntısına kadar hesaplamış Mansur çapsızı.

Ethem Sancak'ın şirketine para kazandırma mevzusu. Bu bankolar ona ait onun şirketine. Ankaralı olmayanların çoğu bilmez mesela bunu ama uzaktan Mansur savunurlar nasıl olsa Ankara'da yaşamıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 4 Kasım 2024; 23:33:55 >
  • 69 milyon ne lan çüş eben.

• Buraya da mı troller dadandı yaw
  • MANSUR YAVAŞ bu ülkenin en başarılı belediye başkanı diyenler fena TROLLUYOR toplumu...
  • WTFunny W kullanıcısına yanıt

Okuduğunu anlama problemin var o belli de 750 milyon dolarlık vurgun yapılan projeye 3 yıldır ne oldu? Neden o alana bir şey yapılmadı. 69 milyon TL'yi öyle mi savunacaksın? Mansur'un hep yardım yaptık ayağıyla verdiği paralar 750 milyon dolar değerini geçmiştir be hala utanmadan konuşuyorsun. ÖHO'ya yardım et taksicilere yardım et şarkıcılara yardım et sonra da başkasının 750 milyon doları batsın size. Hayırdır? Bu başlıkta savunabileceğin tek şey Ankapark mı?

Ankapark'ı savunacaksan adam akıllı savunacaksın. O alana 3 yıldır neden bir şey yapılmıyor dile getireceksin. Mansur'un trollüğünü yapmayacaksın burda

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

ABB twitter sayfasını takip edin. Mansur Yavaş'a yönelik bir karalama kampanyası başlatıldı. Hem Akpliler hemde Y-Chpliler ortak hareket ediyor.

En doğrusu ABB' nin resmi açıklaması olacak.

• Bir birinizi rencide edecek söylemlerden kaçınalım. Bu tür mesajlar silinecektir.
  • @BullPoweR7

oylar mansura  fena sallamışsın yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 5 Kasım 2024; 4:39:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.