Şimdi Ara

Ankara'da en ucuz pc donanımcısı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
7.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ozy_yzo
    O iki örneğe göre konuşursanız sizde uçurumdan atlayan koyun oluyorsunuz...Madem twinmos ram ucuz o zaman 8 -10 tane alın işlemci yerinede belki ram kullanan bir teknoloji üretme fırsatını bulabilirseniz böylece :) Ayrıca söylediklerimi anlamamanız normal(bkn imza)...

Bu ülkede ki her insanın mantığıyla aynı mantıktasınız ,bunu sizin söylediğiniz şeyle tekrar açıklayayım ama anlamanızı beklemiyorum tabiki , alışverişte her ürünün firmasına göre bir fiyatı vardır,"bunun fiyatı ne 100dolar",işine gelirse alırsın gelmezse almazsın...Ama sizin yukarıda bana verdiğiniz tavsiye var ya hani "Özelliklede kendiniz gidin ve peşin alsam en son ne olur diye sorun (kredi kartıyla değil.) Süpriz indirimler elde edebilirsiniz o fiyat üzerinden" dediğiniz yer ; işte bu sürü psikolojisinin diğer bir açıklamasıdır.Halkımız o kadar alışmışki "en son ne olur" diye sormaya , karşıdaki satıcı zaten en son satacağı fiyatın üzerinde bir fiyat söylediğinden ,2,3 dolar aşağı söyleyince sadece sana özel indirim yapmış gibi geliyor size...Sen adamın kardeşimisin,oğlumusun,akrabasımısın?Neden üç beş dolar kar etmek varken sana geliş fiyatına,bilmem ne fiyatına,cart fiyatına curt fiyatına versin adam:) Ee bu durumda internet üzerinden peşin alımlarda(kredi kartıyla değil,havele ile) neden süpriz indirim yok,internetten alışveriş yapanlar kazık yiyor o zaman sizin mantığınıza göre...

Söylediklerinizin mantıksızlığından yaşınızın küçük olduğu belli ,belkide benim öğrencilerimden birisinizdir,(elektronik öğretmeniyim)muhalefetin olmadığı yerde hatalar görünmez mantığından yola çıkarak söylediklerinizi hoşgörüyle karşılıyorum

Şahanda diyor ya hani ,"ilerleyin artık kardeşim,çıkartın şu at gözlüklerini,avrupalılaşın artık yauuuuuuuuu" aynen öyle...

Dediklerinin hiçbirine cevap veremeyeceğim diyecektim ama yazmadan dayanamıyorum.
    Öncelikle seviyemiz aynı değil kusuruma bakmayın.
    Forumlarda fikirlerinin düşüncelerinin yetmediği zaman yaşlarına sarılan bir çok insan örneğinden birisiniz.
    (Eğitimim hakkında bilgi isterseniz PM atın.Burdan yaşımın kaç olduğunu hesaplarsınız.Bakarsınız akademik seviyem sizden daha iyidir )

Ben sizden önce yazan arkadaşları koyun yerine koymanıza bir tepki olarak yazmıştım.
    Yoksa 2-3 örnekle yazdıklarınızı haksız çıkarmak değildi amacım.(10'larca örnek daha veririm gerekirse.)

Sadece öğrencilerinizin adına çok üzüldüğümü söylemekle yetineceğim.
    Umarım öğrencilerinizide koyun yerine koymuyorsunuzdur.

"En son ne olur" Türkiyenin bir gerçeğidir.
    Nasıl İstanbulda sokakta değnekçilere para vermeniz gerekiyorsa.
    Yasal mı? değil.Vermeden gidebiliyor musunuz?Hayır. Gerçeklerle yaşayın sayın hocam.

AB'liğine sizin gibi insanları koyun yerine koyan hocalarımızla değil AYDIN HOCALARIMIZLA gireceğiz.
    Bundan da şüpheniz olmasın.

Saygılarımla

Ek:
    Esasında imzanız insanlara bakış açınızıda çok güzel anlatıyor.Bizlere fazla söz bırakmıyor.
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=narsist

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 30 Kasım 2005, 18:35:10 >

• bu kadar insanın seçimine sen hangi hakla sürü psikolojisi diyebiliyosun? lütfen kendini bilmezlik yapmayalım!
  • forum haddinini aşmış. yöneticiler bir el atsıın. bu konuyu burada kilitleyelim.
  • arkadaşlar konu dışı mesajım için özür dilerim.

Üniversite hocası olduğunu iddia eden biri de böyle bir tavır sergilerse vay halimize.

Ne sizden öğrencilerinize ne de öğrenicilerinizden bu topluma fayda gelmez. Yazınızda bahsettiğiniz "sürü prikolojisi" genellemesini uygun gördüğünüz bu milleti yetiştirenler de siz ve sizin gibiler .... Bu kadar kendi ve halkı ile barışık olmayan biri nasıl olacak da "kendi meşrefince" topluma yararlı bireyler yetiştirecek merak ediyorum. Donanım ile ilgili bir forum da incir çekirdeğini doldurmayacak bir konu hakkında milletle polemiğe girerek mi????

yoksa her fırsatta kendi halkını insanını aşağılamaya çalışarak mı? Siz ve sizin gibilerin her fırsatta girmeye çalıştığı AB ye de biz bu koyunlar (!) ile gireceğiz hocam. Unuttunuz sanırım !!!

• güzel kardeşim yaa ağzına sağlık daha başka ne denilebilirki

quote:

Orjinalden alıntı: taydag

arkadaşlar konu dışı mesajım için özür dilerim.

Üniversite hocası olduğunu iddia eden biri de böyle bir tavır sergilerse vay halimize.

Ne sizden öğrencilerinize ne de öğrenicilerinizden bu topluma fayda gelmez. Yazınızda bahsettiğiniz "sürü prikolojisi" genellemesini uygun gördüğünüz bu milleti yetiştirenler de siz ve sizin gibiler .... Bu kadar kendi ve halkı ile barışık olmayan biri nasıl olacak da "kendi meşrefince" topluma yararlı bireyler yetiştirecek merak ediyorum. Donanım ile ilgili bir forum da incir çekirdeğini doldurmayacak bir konu hakkında milletle polemiğe girerek mi????

yoksa her fırsatta kendi halkını insanını aşağılamaya çalışarak mı? Siz ve sizin gibilerin her fırsatta girmeye çalıştığı AB ye de biz bu koyunlar (!) ile gireceğiz hocam. Unuttunuz sanırım !!!

• esatta gigatek , maltepede mavi bilgisayar
  • Sizler herşeyi anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz :) Çok gülünç :)

"Koyun psikoloji" kimseye hakaret değildir,bilimsel bir tabirdir.Fakat siz sırf polemik oluşsun diye "Bize koyun dedi,haindir bu saldırın" şeklinde zamanında,nice isyanda olduğu gibi mollaların yaptığı taktikle davranıyorsunuz,söylediklerimi anlamadan,anlamaya çalışmadan!

Öyleki bir deli kuyuya taş atmış,kırk akıllı çıkartamamış hikayesi oluşacak biraz daha susarsam,çünkü arkadaşların yazdıklarımı zerre kadar okumadıkları belli :) Bana gösterir misiniz ben nerede Üniversite hocasıyım yazmışım :) Elektronik Öğretmeniyle,üniversite hocasını (Araştırma görevlisi,okutman,öğretim görevlisi,doçent,profesör) ayırt edemeyen insanlar bana hakaret boyutuna ulaşan şeyler söylüyor,yazık...

Bu tür tatlı çekişmeleri severim insanları gerçekten düşünmeye,yaratıcı olmaya sevkeder çünkü bu tür tartışmalar fakat konu artık haddini aşmaya başladı ,konuyu burda kapatalım isterseniz,ben artık cevap yazmayacağım...İstemeden de olsa kalbini kırdıklarımdan özür dilerim...Sevgiyle kalın

• Al işte gene konu geldi,başlıkla alakası olmayan bir yere dayandı.Şu son mesajları okuyunca Ankara'da en ucuz PC donanımcısı nerde bulunur sorusunun cevabına ulaşabilen var mı?Şahsen ben göremedim.En basit bir soruda bile kişisel egoları tatmin için yok "biriniz böyle diyor hepiniz ona uyuyorsunuz,koyun sürüleri sizi",yok "vay efendim sen nasıl bize koyun dersin",vs vs...Allahım meğer ne kadar çok söyleyecek şeyimiz varmış,ne kadar da içimizi boşaltmaya hasretmişiz.Başlığı açan arkadaş da muhtemelen konunun böyle bir yere gideceğinden bihaberdi.Eğer halletmek isrediğniz birşey varsa aranızda halledin.Bakın PM butonu var.Bu forumda bilgi paylaşmak isteyen insanları lütfen kişisel olsun olmasın tartışma ortamı içinde bırakmayın.Nice paylaşılmayı bekleyen bilgilerin hoşgörüyle açığa çıkması dileğiyle...
    NOT:Vay uyanık sen niye PM atmıyorsun diyen arkadaşlar olabilir.Ama niçin buraya yazdığımı "ne demek istediğimi anlayan arkadaşlar"anlamıştır.

• yukarıda yazdım arkadaşım hiç polemiklere karışmadan sadece adres verdim gigatek yada mavi bilgisayar
    quote:

Orjinalden alıntı: portakal

Al işte gene konu geldi,başlıkla alakası olmayan bir yere dayandı.Şu son mesajları okuyunca Ankara'da en ucuz PC donanımcısı nerde bulunur sorusunun cevabına ulaşabilen var mı?Şahsen ben göremedim.En basit bir soruda bile kişisel egoları tatmin için yok "biriniz böyle diyor hepiniz ona uyuyorsunuz,koyun sürüleri sizi",yok "vay efendim sen nasıl bize koyun dersin",vs vs...Allahım meğer ne kadar çok söyleyecek şeyimiz varmış,ne kadar da içimizi boşaltmaya hasretmişiz.Başlığı açan arkadaş da muhtemelen konunun böyle bir yere gideceğinden bihaberdi.Eğer halletmek isrediğniz birşey varsa aranızda halledin.Bakın PM butonu var.Bu forumda bilgi paylaşmak isteyen insanları lütfen kişisel olsun olmasın tartışma ortamı içinde bırakmayın.Nice paylaşılmayı bekleyen bilgilerin hoşgörüyle açığa çıkması dileğiyle...
    NOT:Vay uyanık sen niye PM atmıyorsun diyen arkadaşlar olabilir.Ama niçin buraya yazdığımı "ne demek istediğimi anlayan arkadaşlar"anlamıştır.

• quote:

Sizler herşeyi anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz :) Çok gülünç :)

"Koyun psikoloji" kimseye hakaret değildir,bilimsel bir tabirdir.Fakat siz sırf polemik oluşsun diye "Bize koyun dedi,haindir bu saldırın" şeklinde zamanında,nice isyanda olduğu gibi mollaların yaptığı taktikle davranıyorsunuz,söylediklerimi anlamadan,anlamaya çalışmadan!

Öyleki bir deli kuyuya taş atmış,kırk akıllı çıkartamamış hikayesi oluşacak biraz daha susarsam,çünkü arkadaşların yazdıklarımı zerre kadar okumadıkları belli :) Bana gösterir misiniz ben nerede Üniversite hocasıyım yazmışım :) Elektronik Öğretmeniyle,üniversite hocasını (Araştırma görevlisi,okutman,öğretim görevlisi,doçent,profesör) ayırt edemeyen insanlar bana hakaret boyutuna ulaşan şeyler söylüyor,yazık...

Bu tür tatlı çekişmeleri severim insanları gerçekten düşünmeye,yaratıcı olmaya sevkeder çünkü bu tür tartışmalar fakat konu artık haddini aşmaya başladı ,konuyu burda kapatalım isterseniz,ben artık cevap yazmayacağım...İstemeden de olsa kalbini kırdıklarımdan özür dilerim...Sevgiyle kalın

Lütfen konuyu saptırmayın. Sıfatınızı yanlış anlamış olabilirim. Eminim "elektronik hocasıyım" ı duyan bir çok arkadaş da, benim düştüğüm yanılgıya düşerek, bir yüksek öğrenim kurumunda eğitmen olduğunuzu düşünmüştür.

Ayrıca gereksiz yerde sıfatınızı söyleyerek AHKAM kesmeyi denemeniz sizin yanlışınızdır benim değil. Bu durumda Sigmund Freund u okumanızı tavsiye ederim. Bilinç altında kalmış gizli (belki de alanen) isteklerin insanları nasıl bir aşağılık kompleksine götürdüğünü söyler durur. Sanırım en güzel örnek de sizin durumunuz. Üstü kapalı hocayım diyerek kim ne anladıysa o tür hocayım demeye çalıştığınız aşikar.

Sıfatınızı kullanrak topluluk da üst basamağa çıkmak her zaman işe yaramaz hocam. Ayağınız kayarsa düşersiniz.

Konunun buraya gelmesine de kimin neden olduğu sorusunu da, bu forumu baştan okuyan tüm arkadaşlar kolayca cevaplayabilir.

• Metunet i tavsiye ederim .. son 3-4 senedir tüm alışverişimi yaptığım bir mağazadır.

bonus ve cardfinans a 12 ay vade farksiz taksit yapıyorlar şu günlerde

Konur Sok. 44/9 Kızılay

• quote:

geçecen hocam bu boş konuşmaları! herkes yazılanlardan neyin ne olduğunu anlayabiliyo! karşındakini çocuk mu sanıyosun da böyle kıvırtarak insanları küçük düşürmeye çalışıyosun.. hadi ordannnnn!

• quote:

peki niye elektronik öğretmeni olduğunuzu belirttiniz?sonra da belki de benim öğrencilerimden birisiniz demişsiniz.bu forumun 90000 üyesi var.bu arkadaşların sizin öğrenciniz olması olasılığı çok düşük.bunu ikimizde biliyoruz.o zaman niye bu cümleyi sarfettiniz?niye?çünkü,bilgili kişi ünvanı kazanmak için.hani elektronik öğretmenisiniz ya,her dediğiniz doğru olcak.elektronik öğretmeni olduğunuzu belirtmeseydiniz kimse sizi ciddiye almazdı.tabi elektronik öğretmenliğinin bu konudaki bilgi hakimiyetiyle ne alakası varsa????ben odtü matematik 4. sınıf öğrencisiyim.okulda siyaset çok fazla.sizin gibi çok konuşup hiçbir şey anlatmayan insanları iyi bilirim.

• tebrik ederim çok güzel vurgulamışsın maymunkral "sizin gibi çok konuşup hiçbir şey anlatmayan insanlar."!!!
  • Arkadaşlar neyse biz yine konu başlığımıza dönelim.
    Bu forumlarda gezen herkes cin gibi , aklı başında insanlar.
    Zaten birisi bu konuya girmişse (eminimki) 2-3 farklı firmadan fiyat alacak kadar akıllıdır.Kimsenin şüphesi olmasın.

quote:

Metunet i tavsiye ederim .. son 3-4 senedir tüm alışverişimi yaptığım bir mağazadır.
    Konur Sok. 44/9 Kızılay

Web siteleri - fiyat listesi yok mu @taydag?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 1 Aralık 2005, 19:16:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

Arkadaşlar neyse biz yine konu başlığımıza dönelim.
    Bu forumlarda gezen herkes cin gibi , aklı başında insanlar.
    Zaten birisi bu konuya girmişse (eminimki) 2-3 farklı firmadan fiyat alacak kadar akıllıdır.Kimsenin şüphesi olmasın.

quote:

Metunet i tavsiye ederim .. son 3-4 senedir tüm alışverişimi yaptığım bir mağazadır.
    Konur Sok. 44/9 Kızılay

Web siteleri - fiyat listesi yok mu @taydag?

www.metunet.com.tr ama websitelerini pek güncel tutmuyorlar. Tavsiyem, yolunuzun düştüğü bir gün yüz yüze fiyat almanız. Komple sistem fiyatları mavininkine göre 40-50 dolar daha düşük. Parça başı fiyat da Gigatek ile herzaman yarışır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taydag -- 1 Aralık 2005, 19:52:46 >

• beyler keşke bu sayfayı erken görseyimde en başta uyarsaydım MAVİBİLGİSAYARDAN İŞ YAPMAYIN amcamınoğlu 3 milyarlık bi sistem topladı ve ikinci gün havaya uçtu 3. gün mavibilgisayar garantiyi reddetti üstelikte hiç ilgilenmeden aşşağılarcasına ameleleride patronlarına çekmişler..... benden söylemesi.. GİGATEK TEN şaşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan1 -- 11 Aralık 2005, 17:10:47 >
  • gigatek.com.tr yi tavsiye ederim. lakin kesinlikle "aksis"den uzak dur tecrübelerime dayanarqak söylüyorum ki satış sonrası sıfır yani bi problem olduğunda çok uğraşıyosun
    uzak durulması gereken bi yer
  • bnde hıs hd3870 iceq 3 turbo ekran kartı almak sitiyorum lütfen yardımcı olun en uygun fiyata ankarada nerden alabilirim
  • Novabilgisayar en ucuz
    gigatekte ucuz ama bazen bazı ürünleri pahalı oluyo ve donanımlara gelen indirimler geç yansıyo
    Çok çeşit istersen sanalmarketim ama biraz pahalı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.