Şimdi Ara

Ankara'da en ucuz pc donanımcısı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
7.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın,forum donanım haber takipcileri Ankara'da en uygun fiyattan pc donanımları satan yerleri bu sayfada paylaşırsak çok memnun olurum.Hem böylece bu sayfada bu firma isimleri bir araya gelir bizlerde internetten fiyatları daha rahat kıyaslama imkanına sahip oluruz.
    Hiç değilse arama motorlarında çok fazla vakit kaybetmemiş oluruz.Herkesin bu konuda dürüst davranacağına inanıyorum.Saygılarımla...

• gigatek.com.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

gigatek.com.tr
    quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

gigatek.com.tr

veribilişim ve demo ya kesinlikle gitme...yoksa içinde çok fazla simgeleri bulunan bir konu açarsın..

• quote:

Orijinalden alıntı: eeprom

quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

gigatek.com.tr

veribilişim ve demo ya kesinlikle gitme...yoksa içinde çok fazla simgeleri bulunan bir konu açarsın..

Alıntıları Göster
    Taksite aldanıp Veribilişime gitme.. Gigatek, Novabilgisayar önerilir. Merpa bilgisayar var kızılayda iyidir fakat son kullanıcı fiyatları nasıl bilmiyorum ama ben ordan peşin alıcağım zmn arkadaş vasıtasıyla bayi fiyatından alabiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tonythetonguc

Taksite aldanıp Veribilişime gitme.. Gigatek, Novabilgisayar önerilir. Merpa bilgisayar var kızılayda iyidir fakat son kullanıcı fiyatları nasıl bilmiyorum ama ben ordan peşin alıcağım zmn arkadaş vasıtasıyla bayi fiyatından alabiliyorum.

Alıntıları Göster
    birde ak-sis var ama son kullanıcı fiyatları nasıldır bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbayram

birde ak-sis var ama son kullanıcı fiyatları nasıldır bilmiyorum

Alıntıları Göster
    ETERNAL.COM YANİ HIZLI SİSTEM

ARKADAŞLARIN ADRESLERİ İLE KARŞILAŞTIRACAĞIM..TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROBINSONNN

ETERNAL.COM YANİ HIZLI SİSTEM

ARKADAŞLARIN ADRESLERİ İLE KARŞILAŞTIRACAĞIM..TEŞEKKÜRLER

Alıntıları Göster
    eternal alışılmış kazık bilgisayarcı tiplemesine giriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjv16

eternal alışılmış kazık bilgisayarcı tiplemesine giriyor

Alıntıları Göster
    Benim anladığım ve araştırdığım kadarıyla peşin alışlarda gigatek fiyat olarak iyi ama taksitli satışlarda mavi bilgisayar iyi görünüyor.Bu yüzden Hyundai L72S model lsd monitörümü 30 ytl farkla maviden almak zorunda kaldım.
    siz ne dersiniz piyasaya göre uygun fiyata donanım bulabileceğimiz nereler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haker2005

Benim anladığım ve araştırdığım kadarıyla peşin alışlarda gigatek fiyat olarak iyi ama taksitli satışlarda mavi bilgisayar iyi görünüyor.Bu yüzden Hyundai L72S model lsd monitörümü 30 ytl farkla maviden almak zorunda kaldım.
    siz ne dersiniz piyasaya göre uygun fiyata donanım bulabileceğimiz nereler var.

Alıntıları Göster
    mavibilgisayar

• quote:

Orijinalden alıntı: mfeyzifar

mavibilgisayar

Alıntıları Göster
    gigatek tavsiye ederim kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURNAM

gigatek tavsiye ederim kardeş

Alıntıları Göster
    yukarda soyledigim standart kazıkcı bilgisayarcı tiplemelerinden bıktıysan gigatek derim. insan bi malı güzel bi fiyata aldıgını hissediyor. başka yerden aldığında ise kazıgı yediğini
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjv16

yukarda soyledigim standart kazıkcı bilgisayarcı tiplemelerinden bıktıysan gigatek derim. insan bi malı güzel bi fiyata aldıgını hissediyor. başka yerden aldığında ise kazıgı yediğini

Alıntıları Göster
    Gigatek çok iyidir, iyi de insanlardır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Figo

Gigatek çok iyidir, iyi de insanlardır...

Alıntıları Göster
    GİGATEKİKİN ADRESİNİ VEREBİLİRMİSİNİZ.Bİ DE YARIN AÇIKMI?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKREP1984

Alıntıları Göster
    www.mavibilgisayar.com sehit adem yavuz sokakta ykm nin üstünde ben hep ordan alıyorum teknik servis ve garantileri çok iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti_515

www.mavibilgisayar.com sehit adem yavuz sokakta ykm nin üstünde ben hep ordan alıyorum teknik servis ve garantileri çok iyi...

Alıntıları Göster
    Dediğim gibi mavi taksitli satışta iyi gigatek ise peşin alımlarda çok uygun.Bu arada arkadaşlar bildiğiniz firmaların web adreslerini de burda yazarsanız faydalanmak isteyen arkadaşlar için iyi olur. Mesela gigatekin adresini soran arkadaş içinwww.gigatek.com.tr herkese kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: tonythetonguc

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tonythetonguc

• quote:

Orijinalden alıntı: PC_KORSAN

quote:

Orjinalden alıntı: tonythetonguc

Alıntıları Göster
    msm bilişim ( teknocity ) burası hakkında bilgisi olan varmı? orda bonusa peşin fiyatına 6x taksit yapılıyor fiyatlarda bir kaç dolar oynama var gerçi..burdan alışveriş yapan oldumu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AKREP1984

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: AKREP1984

BAĞLAR CADDESİ NO : 77/17 SEYRANBAĞLARI - ANKARA
    http://www.gigatek.com.tr/images/harita.gif

• Gigatek iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsaray15

Gigatek iyidir.
    teknobil diye bir yer var orasını bilen varmı
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.