Şimdi Ara

Ankara'da Gezilcek Yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulun Ankara Gezisi Var.3 Günlük Ulusta Almer Otelde Konaklıyacakmışız.Ulus Tarafında Gündüz/Gece Gidilcek Gezilmezi Gereken Yerler Nelerdir Acaba ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Lyros

Okulun Ankara Gezisi Var.3 Günlük Ulusta Almer Otelde Konaklıyacakmışız.Ulus Tarafında Gündüz/Gece Gidilcek Gezilmezi Gereken Yerler Nelerdir Acaba ?

Dalga mı geçiyosun otelden çıkma ulusta gezilir mi

Ankamall'e gidebilirsiniz ulusa yakın.

• Yani O Tarafta Gidilcek Yerler İçin Demiştim
  • orda eski meclislere götürürler zaten başka da bi şey yok ulusta. Kötü bir yer zaten dediğim gibi Ankamall'e gidersiniz dolmuşla 5 dk metroyla 3 dk uzaklıkta.
  • panora ya gidebilrsniz yada kızılay chatlak cafe
  • Gezilecek yerler var tabikii

tepeden yokuş aşağı git kale istikametinde yolun sonunda seni güzel şeyler bekliyor
  • 2 arkadaşında verdiği öneriye bakarsak ankara gerçekten kötü durumda. alışveriş merkezleri öneriliyorsa gezilecek yer diye vay halimize.

dostum ankarada gezileck yer diye tabir edeceğimiz yerler içeride pek fazla yok. tunalı, park caddesi, bahçeli gib yerler ankaranın güzel caddeleridir iyi kafeler burada bulunur. tarihi eserlerin bulunduğu yerlerin çevresi pislikle doludur. hacı bayram veli, ankara kalesi gibi yerler. bunlar bulunduğun yere yakındır fakat her adım attığında ölüme yaklaşmayacağını garantide edemem. ulusta hamamlar vardır ama hiç tavsiye etmem. şöyle bir sıralama yaparsak;

1) anıtkabir
    2) atakule
    3) Atatürk Orman Çiftliği (burada kokoreç yiyebilirsin, dondurmasıda güzeldir tatmadan gitme!)
    4) altınpark (en azından git bir gör gelmişken)
    5) akköprü
    6) eski meclis
    7) ankara kalesi
    8) roma hamamı (ulusta burası)

bunun dışında beypazarına gidebilirsiniz kaldıki gitmelisinizde. ankaraya 1-1.5 mesafadedir taş çatlasa. orada lokum, beypazarı kurusu yiyebilirsiniz. eski evlere bakabilirsiniz. ayrıca oranın insanı çok sıcak kanlıdır. lokanta sahipleriyle pazarlık yaparsan indirim yaparlar o derece. burada beypazarı güveci yiyebilirsin. hediyelik eşyalar alabilirsin annene babana kardeşlerine. kendine özgü dolması, baklavası vardır. 80 katlı baklavamı ne derler bundanda kesin ye. beypazarı için yapacaklarını söylüyorum; güvecini, baklavasını, lokumunu, kurusunu, dolmasını yemeden sakın ayrılma! eski evleri gör. gezilecek yerleri insanlara sorarsan söylerler zati.

iyi eğlenceler...

• Aslnda sadece "yok" dicektimde. Anıtkabir ve bikaç müze aklıma geldi . Bunların dışında gezmeye değer hiçbiyeri yok ankara nın.
    Ha ama bitmemiş daha doğrusu kaderine terk edilmiş metro inşaat ları ilgiç olabilir sizin için sadece ankara da rastlanabilcek bi durum çünkü.
    Ha bide madem ulus ta otel akşam 7-8 den sonra dışarı çıkmanızı pek tavsiye etmem Hani olurda su falan biter su almanız gerekir o saatte , ben olsam çeşmeden içerdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnieWalker -- 1 Nisan 2009; 16:45:34 >

• Ne Kadar Verceksiniz Otele Gecelik?
  • Ulus'ta gece gezmeye çıkarsanız emin olunki süper maceralı bir gezi yapmış olursunuz
  • ulusta bir sürü gezebilecek yer var arkadaşlar

bentderesine inebilirsin orada kasetçileri falan dolaşırsın
  • Cidden ama ya şaka bi yana bence okulla konuşun kızılay taraflarında bi otel ayarlasınlar yoksa burnunuzdan gelebilir
  • Kalacağınız otelde rusça öğrenebilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: trocero

Kalacağınız otelde rusça öğrenebilirsiniz

Değişik ama doğru bi bakış açısı
  • billmediğiniz yerlere pek gitmeyi derim ulusta ve yabancı olduğunuzu belli edecek avanak avanak bakınmayın bide k leri g olarak okuyun birazda bastırarak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.