Şimdi Ara

Ankara'da internet durduk yere kesiliyor ama ışıklar normal ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 haftadır böyle aptalca bir sorun var internet durduk yere gidiyor ünlem işareti geliyor ama modem ışıkları normal yanıyor arayüze giriyorum bir sürü düzeltilebilir tablo rakamları çıkıyor

arıza kaydı bıraktım düzeltildi edildi falan deniliyor 2-3 gün sonra tekrar olmaya başladı ayrıca modeme reset atmadan internet asla gelmiyordu demin SNR de düşüşler oldu sonra tekrar yükselince internet geldi

bu sorunu yaşayan var mı hiç ?

• Yeni yılla birlikte Turksat neredeyse tüm bölgelerde ara ara SNR sorunu yaşıyor. Modemin tüm ışıkları normal yanmasına rağmen anlık kopma sorunları bu yüzden kaynaklanıyor. Benim bölgedeki dış ekipte görevli teknik çalışanları bu konuyla ilgili düzeltme ve iyileştirme çalışmaları yaptıklarını söylemişlerdi. Siz yine de bu konuyla ilgili MH arayıp arıza kaydı bırakın. Bölge bölge hizmet kalitesi değişik olabilir.
  • Riddle of Steel kullanıcısına yanıt

şimdi reset attığım için düzeltilebilir tablolar sıfırlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 3 Mart 2019; 15:23:53 >

• O arıza kayıtlarındaki çözüm notunu düşende Turksat'ın kendi teknik elemanları, sorun tekrarlanırsa siz ısrarla binanıza dışarıdaki teknik ekiplerin gelmesini isteyin.
  • Riddle of Steel kullanıcısına yanıt
    ekip gelirse herhangi bir ücret fatura olur mu adıma ?
  • Hayır herhangi bir ücrete tâbî değildir, arıza varsa isterse 365 gün boyunca gelip ücretsiz bakmak zorundalar.
  • Ankara'da internet durduk yere kesiliyor ama ışıklar normal ?

akıyor yine bu akşam

sanırım ankarada sadece ben yaşıyorum bu sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 3 Mart 2019; 20:3:5 >
  • Benzer sorunu Bursa'da yaşıyorum günde 1 defa oluyor. Modemde ışıklar normal yanıyor . Net gidiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de ankaradayım 1-2 ay önce bende bu sorunu çok yaşadım ama bu ara olmuyor nedendir bilmem
  • Bendde oluyor hem ping artışı oldu hemde kesinti...
  • snr de özellikle ilk 3 kanalda sürekli dalgalanma görüyorum bir 35 bir 42

son 24 saattir bir kesinti yok gibi

modeme reset attım 2. kanalda düzeltilebilir tablo sayısı f5 ledikçe artmaya başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 5 Mart 2019; 17:14:28 >
  • Hocam, Teknik ekibi çağır devamlı dalgalandığını söyle stabil olması benim için önemli de ve bina altındaki kutudan 17lik olana takılmasını rica et, en düşük sinyalin gönderildiği port bu port tablo hatası bu portta neredeyse hiç sorun çıkmaz size, hemde eksi değerleri alırsınız sinyalde zıplama hoplama olmaz

dipnot: Ankara Keçiören de oturuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcangokgoz -- 5 Mart 2019; 22:9:13 >
  • düzeltilebilir tablolara bakarsan sizde de sıkıntı var gibi görünüyor

ben snr nin daha önce bu kadar halay çektiğini görmemiştim bir 35 bir 42

neyse artık ne zaman beni çileden çıkartırsa o zaman ekip çağırtırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 5 Mart 2019; 22:24:53 >
  • Modemin internete bağlı kaldığı süre

334+ Gündür modem açık internet var, kopma, loss, gecikme ve hız konusunda bir sorun yaşamadım. modemin hiç kapatılmadığını düşünürsek gayet makul değerler. Tablolar her zaman sorun olduğunu söylemez zaten bize müşteri hizmetleride aynısını söylüyor(ben onların yalancısıyım :D).
  • Hocam gelen güç oldukça yüksek biraz kıssalar rahat edersiniz. Aama aynı sorun balgat tarafında'da vardı uzun süre şikayet kaydı açmıştım en sonunda mahalle dağıtıcısında çalışma yapılmıştı, şiddetle ekip çağırmanızı öneririm. Çok fazla kopma oluyorsa çok can sıkar umarım kısa sürede düzelir.
  • kopma şuan yok online oyun oynamadığım için çok emin değilim

bir daha koparsa çağıracağım ekip ama bu gidişle kesin olacak gibi
  • 17'lik ne oluyor hocam?

2 gündür sıkıntı yok sinyal stabil 41-42 arası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.