Şimdi Ara

Ankara'da motor ustası tavsiyesi (Peugeot 508) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Youtubede takip ediyorum. Belki işinizi görür

YouTube
    Peugeot 607 406 406 coupe citrioen C5 C8 motor toplama
    https://youtu.be/aOdXIfV7t2M

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IbraKadabrA kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sonuç ne oldu? Merak ettim de

• cemgokce C kullanıcısına yanıt
    pejo ustalarının dediği gibi satın kurtulun
    2010 308 1.6 vti aracım vardı tertemiz facebook sayfasına üye oldum yaşanan sorunları ve çözümsüzlüğü görünce araçtan soğudum 50000 km devir daim arızası verdi 6 ay sonra 58000 km iken sattım alan arkadaş 3 ay sonra aradı 5000 tl masraf çıkarmış benzinli motorları çok sorunlu dizeline bir şey diyemem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • IbraKadabrA kullanıcısına yanıt
    Sizdeki motor kodu nedir?

N13 motor ise bmw- mini birçok araçta kullanıldı
    Aynı motor ise, üst kapak tasarımı hatalıydı sanırım ve buharlaşan yağ, motora gidiyordu.

Ayrıca castrol kullanıyorsanız eksilme fazla olur. Flash point noktaları çok düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 10 Nisan 2020; 1:25:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cemgokce C kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Motoru ozamanlar yaptırdım. Forumdan bir arkadaşın önerdiği bir ustaya götürdüm. Adam Mini'cilerin uğrak yeri. THP motorla baya içli dışlı. Motor indi, baya bir parçası değişti. 7000 TL'ye mal oldu. Ama güzel oldu. Son yağ değişiminden beri 12.000 km oldu yaklaşık. Yağ seviyesi azalmış ama alarm verecek seviyede değil.

Ustanın dediği, THP motorlar yağ eksiltmeye yatkın diye. Önceden 1500 km de eksilttiğini, şimdi 13.000 de eksiltecek gibi, o kadarı da normal sanırım. Zaten bakım zamanı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IbraKadabrA

Hocam merhaba. Motoru ozamanlar yaptırdım. Forumdan bir arkadaşın önerdiği bir ustaya götürdüm. Adam Mini'cilerin uğrak yeri. THP motorla baya içli dışlı. Motor indi, baya bir parçası değişti. 7000 TL'ye mal oldu. Ama güzel oldu. Son yağ değişiminden beri 12.000 km oldu yaklaşık. Yağ seviyesi azalmış ama alarm verecek seviyede değil.

Ustanın dediği, THP motorlar yağ eksiltmeye yatkın diye. Önceden 1500 km de eksilttiğini, şimdi 13.000 de eksiltecek gibi, o kadarı da normal sanırım. Zaten bakım zamanı geliyor.
    Hocam sanırım kapak açıldı ve segman değişimine gidildi. Bunun dışında honlama yaptırdınız mı, pistonlar değişti mi? Sanırım Serdal ustaya gitmişsiniz. THP motorlarda Ankara'da doğru adres.
  • Motor Bloğu söküldümü

• coskunserce kullanıcısına yanıt
    Burayı yeni gördüm. Senle konuştuk gerçi ama diğer arkadaşların da bilgisi için yazayım.

Evet Serdal Ustaya gittim. Piston segmanları değişti, kol yatak değişti. Eksantrik zinciri, dişlisi değişti. Silindir kapak contası değişti. Motor takozları, kulakları değişti. Elektrovana değişti.
    Pistonları değiştirmedi, orijinal pistonları iyi marka dedi. Honlama yapıldı. Kurum temizliği yapıldı.
  • C5 aracim var gruplarında peugeot-citroen ustası olarak Ankara'da Demirkan otomotiv var herkesin önerdiği memnun kaldığı

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

C5 aracim var gruplarında peugeot-citroen ustası olarak Ankara'da Demirkan otomotiv var herkesin önerdiği memnun kaldığı
    Hocam o genelde dizelcilerin uğrak yeri.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.