Şimdi Ara

Ankara'da nereden kuş almalıyız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ankara'dayım bir sultan papağanım olsun istiyorum. Tabi yanında kafes, yem, suluk vb tüm ihtiyaçlarını da alıcam sıfırdan başlıyorum yani. Ancak nereden alayım bilemedim. Alışveriş merkezlerindeki petshoplar yüksek fiyat söylüyorlar. Ulus'taki Kuşçular ve Akvaryumcular çarşısına gideyim dedim orası için de internette çok iyi şeyler yazmamışlar hem hayvanların sağlıksız olduğu yazıyor hem de yüksek fiyatlar verdiklerini söylüyorlar. Sonuç olarak bilemedim tavsiye edeceğiniz bir yer var mıdır? Nereden alayım ben?

Teşekkürler

• evinde besleyenden almalısınız. sultan papağanı forumları var, oradaki ilanları takip edin vs.

ayrıca antalyadan yavuz abi işini hakkını vererek yapar. iletişime geçerseniz gönderir:

https://www.facebook.com/yavuz.usta.07?fref=ts
  • evinde besleyen birinden aldık diyelim ama kafes vb diğer şeyleri almamız için iyi bir mağaza bilen yok mudur?
  • petburada güvenilir bir site ama ucuz istiyorsan kuşçu bulmanız gerekli petshoplar ve internet pahalııdır ankarayı bilmiyorum ama kuşçular vardır
  • kuşu sağlıklı şekilde hallet, kafes kolay, her 100 metrede bir petshop var ankarada...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da nereden ev tutmalı...
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.