Bildirim
Ankara'da Razer Naga Epic Satan Yer Arıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Razer urunleri mediamarktta var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: soyugur
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi , Ankara'da bu ürünü nereden temin edebilirim acaba ? Netten kargo süreleri bir hayli uzun . Bu konuda bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler ..
Kargo süreleri uzun değil, çoğu site aynı gün kargoluyor, ayrıca fiyatlar da daha uygun oluyor.
İllaki Mağazadan alacağım diyorsan da D&R a bakabişlirsin. -
Ankara da next level acildi orada D&R da Razer urunleri satiyor. Fazlada cesit var. Senin istedigin model var mi bilmiyor. Ama bir bak istersen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kavaklıdere yani Tunalı'da D&R mağazasında da satılıyor -
Cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
panora D&R da var ben gitmiş bakmıştım ama fiyatları sitedekine göre yüksek -
Bİr sincanlı olarak next level. Konya sokakta bazı markaların açık şekilde mouselerini camlarda gördüm ama malum o yerlerde aynısının çakmasını çok sayıda bulabilecegin için güvenemedim.Media markttan alırsan tamam iyi güzel ama daha pahalı genelde.Dr en iyisii bence hayırlı olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X