Şimdi Ara

Ankara'da sağlam bisikletçi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 600-800 tl arası bisiklet almayı düşünüyorum.Ankara'da güvenilir bir bisikletçi var mı? Forumda olumsuz şeyler okudum. Parça değiştirmeler falan.Ayrıca önerebileceğiniz bisiklet var mı? Boy 183 kilo 95 bisikleti kilo vermek için alacağım.Salcano astro 212 düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk2008

600-800 tl arası bisiklet almayı düşünüyorum.Ankara'da güvenilir bir bisikletçi var mı? Forumda olumsuz şeyler okudum. Parça değiştirmeler falan.Ayrıca önerebileceğiniz bisiklet var mı? Boy 183 kilo 95 bisikleti kilo vermek için alacağım.Salcano astro 212 düşünüyorum.

Ankara'da; performans bisiklet,erdoğanlar bisiklet,delta bisiklet vs.. bisikletçiler var.. Dağ ya da yol bisikletine karar verdin mi? verdiysen eğer, türk markası olarak genel anlamda sedona daha iyi diyorlar.
  • malum Ankara şartları dağ bisikleti düşünüyorum ama çift amortisör olmayacak 30-40 km ve daha fazla yollar için

• Ankara'da yukarıda yazılanlardan başka düzgün bisikletçi yok mu Yıba Çarşısı da var diye biliyorum ben başkada bilmiyorum.Performans Bisiklet deki kron fiyatlarda bana pahalı gibi geldi eğer bilen varsa teşekkür ederim.
  • Yiba Çarşısı'nda Işıl Bisiklet (e-bisiklet.net) var.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Yiba Çarşısı'nda Işıl Bisiklet (e-bisiklet.net) var.

Abi orası kron satıyor mu ?

Edit: Birde fiyatı uygun mu bir Kron xc 250 V freni 550-570 TL ye alabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raider12 -- 29 Nisan 2013; 21:30:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.