Şimdi Ara

Ankara'da ses sistemi monte edecek iyi yerler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Aracım Peugeot 206. Pioneer teyp ile hoparlörü monte edecek kaliteli bir yer önerebilir misiniz?

• powerbass bilal bey fatih cad keçiören
  • quote:

Orjinalden alıntı: Apocalypticboy

Merhabalar.Aracım Peugeot 206. Pioneer teyp ile hoparlörü monte edecek kaliteli bir yer önerebilir misiniz?

Her hangi bir yere gidebilirsin. Teyp ve kolon için özel bir yere gerek yok.
  • işin çok zor kardeş geçen gün isim yada yer belirtmeyeceğim gittim bir kaç malzeme sordum adamlar resmen kazıklamak için kek arıyorlar sen sen ol sakın güven hissetmeden inanma önce insanlığı ve esnaflığı öğrensinler hiç sıslznmasınlarki müşteri yok diye müşterinin ne olduğunu bilen esnaf asla işsiz kalmaz
  • tabikide eternal sound g o p ta ufuk yıldız
    quote:

Orjinalden alıntı: Apocalypticboy

Merhabalar.Aracım Peugeot 206. Pioneer teyp ile hoparlörü monte edecek kaliteli bir yer önerebilir misiniz?
  • Bugün keçiörendekine gittim sadece hoparlör için 400tl civarı masraf olur dediler :S
  • Sadece montaj için mi 400?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yenimahalle belediyesinin karşısında arkadaşım var. Tam ahmet ayık benzinliğinin karşısında berberin yanında.
    İsmi Halit. 10 numara işçiliği vardır.

Ayrıca Ergazi elektronik var İvedik caddesi üzerinde. 2 ay önce oradan pioneer 7000 ub teyp ve 6992 hoparlör aldım. Garantili olduğu için montajı onlar yaptı. Güzel işçilikleri vardır.
    Aracım 206. Arkaya da 45 TL ye mdf den pandizot yaptırım 6992 yi onlara monte ettirdim.

Bu 2 yeri öneririm.
  • power bass iyidr
  • adam 303 e 150tl 307 tek bobin 190tl diyo bumu iyi(2.el) bunun yerine fatih caddesi(fatih bloklarn orda) pıoneer(tuğra elektronik daha fiyat olarak uygundur beklerz
    quote:

Orijinalden alıntı: turbohkn

power bass iyidr
  • ben bağlantı olarak iyidr dedim ztn sistemi alıp götürüp bağlama içn adamlrın işciligi gayet başarılı kullandıkları kablolarda çok profesyonel ürünler ayarlardanda çok iyi anlıolar ama sattıkları ürünleri bilmem bağlamada çok iyiler ama dediğn yerede bi bakarm akılda kalsın...
    Orijinalden alıntı: buragsound

adam 303 e 150tl 307 tek bobin 190tl diyo bumu iyi(2.el) bunun yerine fatih caddesi(fatih bloklarn orda) pıoneer(tuğra elektronik daha fiyat olarak uygundur beklerz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypticboy

Bugün keçiörendekine gittim sadece hoparlör için 400tl civarı masraf olur dediler :S

Orayı bilirim)) Fiyatları yüksektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.