Şimdi Ara

Ankara'da Sx1 Tamirini Nerde Yaptırabilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 3 yıldır sx1imi sorunsz bir şekilde kullanıyordum. önceki gün kendi kendine kapandı ve bir daha açılmadı.. açmaya çalışınca beyaz ekran fln çıkıyo sonra bızzt edip kapanıyo.. bi telefoncuya götürdüm 30 ytl istediler tuş temizliği dahil.. kızılayda tek yer yapıyomuş orda yaptırcaklarmış. Fiyat çok gibi geldi sadece firmware atılcak ve tuşlar temizlencek. Ankarada nerde yaptırabilirim acaba bilgisi olan varmı?

bu arada format atmayı denedim fakat aynı şekilde kapanıyor formata başlamadan..

• quote:

Orjinalden alıntı: mrt10

yaklaşık 3 yıldır sx1imi sorunsz bir şekilde kullanıyordum. önceki gün kendi kendine kapandı ve bir daha açılmadı.. açmaya çalışınca beyaz ekran fln çıkıyo sonra bızzt edip kapanıyo.. bi telefoncuya götürdüm 30 ytl istediler tuş temizliği dahil.. kızılayda tek yer yapıyomuş orda yaptırcaklarmış. Fiyat çok gibi geldi sadece firmware atılcak ve tuşlar temizlencek. Ankarada nerde yaptırabilirim acaba bilgisi olan varmı?

bu arada format atmayı denedim fakat aynı şekilde kapanıyor formata başlamadan..

mesele sadece format atma ve temizleme meselesi değil gibi, sx1'lerin klasik işlemci lehim problemine benziyor; işini bilen bir tamircide işlemcinin lehimlerinin yenilenmesi gerekiyor, bu iş için 30 ytl çok değil!..
  • Fiyatlar hakkında pek fikrim yok ama Balıkçıoğlu İş Hanına'a girip hemen alta inince karşına çıkan bi dükkan var. Oraya sorabilirsin. Baya iyiler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.