Şimdi Ara

Koca Ankara'da oto elektronikçi yok mu ? (elektrikçi değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba kış şartları nedeniyle aracımın ısıtma sistemi minimum kademede çalışıyordu.Bu nedenden ötürü oto elektrikçiye gittim ve sebebinin klima beyni arızası olduğunu öğrendim.Başka bir modelin çıkma rezistansını uydurdu fakat bu seferde klimam iptal oldu.Çalışması için tekrardan aynı beyin takılması lazım ve tamiri mümkün değilmiş.Beyin hava almayacak,kapalı bir yapıda olduğundan tamiri olmazmış.Fakat detaylıca araştırdığımda tamiri mümkünmüş.

Beynin çıkması,sıfır 600-800 tl arası almaya gücüm yetmiyor.Araştırdığımda İngiltere'de bir oto elektrikçi garantili tamirini yapıyor,fakat göndermesi sıkıntı ve güvenemiyorum.Bu parçanın tamirini nerede yaptırırım ? Araştırdığımda içindeki dirençten ötürü böyle bir arızaya neden olmuş.

HERHANGİ BİR RENAULT MAİS YETKİLİ SERVİSİNESE GİTSEM ONARIM YAPARLAR MI ?

Araç 97 clio mk1

Arıza:Fan en alt kademede çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 25 Mart 2013; 3:00:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Merhaba kış şartları nedeniyle aracımın ısıtma sistemi minimum kademede çalışıyordu.Bu nedenden ötürü oto elektrikçiye gittim ve sebebinin klima beyni arızası olduğunu öğrendim.Başka bir modelin çıkma rezistansını uydurdu fakat bu seferde klimam iptal oldu.Çalışması için tekrardan aynı beyin takılması lazım ve tamiri mümkün değilmiş.Beyin hava almayacak,kapalı bir yapıda olduğundan tamiri olmazmış.Fakat detaylıca araştırdığımda tamiri mümkünmüş.

Beynin çıkması,sıfır 600-800 tl arası almaya gücüm yetmiyor.Araştırdığımda İngiltere'de bir oto elektrikçi garantili tamirini yapıyor,fakat göndermesi sıkıntı ve güvenemiyorum.Bu parçanın tamirini nerede yaptırırım ? Araştırdığımda içindeki dirençten ötürü böyle bir arızaya neden olmuş.

HERHANGİ BİR RENAULT MAİS YETKİLİ SERVİSİNESE GİTSEM ONARIM YAPARLAR MI ?

Araç 97 clio mk1

Arıza:Fan en alt kademede çalışıyor

Ankara'da bir çok iş yaptığımız, araba gönderdiğimiz elektronikçi mevcut ancak kimse bunu açıp tamirine uğraşmaz.
    Size tavsiyem Yıldız Sanayi sitesine gidiyorsunuz. Oto Güven Renault'u buluyorsunuz sonra aradığınız parçayı gösteriyorsunuz. Adam gidip içerden getiriyor gerisi sizin pazarlık yeteneğiniz.

• şaşmaz sanayinde oto anka var bu tür işlerle ilgileniyor. bmw m varken elektronik işlerini ona yaptırırdım. şaşmaz sanayi içine giriyoruz yeni yapılan etimesgut yoluna doğru giderken solda kalıyor zaten büyükce bir tabela var
  • quote:

Orijinalden alıntı: miraz.miraz

şaşmaz sanayinde oto anka var bu tür işlerle ilgileniyor. bmw m varken elektronik işlerini ona yaptırırdım. şaşmaz sanayi içine giriyoruz yeni yapılan etimesgut yoluna doğru giderken solda kalıyor zaten büyükce bir tabela var

Hımm,teşekkür ederim.Bmw yi yaptığıysa benim döküntüyü hayli hayli yapar
  • quote:

şaşmaz sanayinde oto anka var bu tür işlerle ilgileniyor. bmw m varken elektronik işlerini ona yaptırırdım. şaşmaz sanayi içine giriyoruz yeni yapılan etimesgut yoluna doğru giderken solda kalıyor zaten büyükce bir tabela var

ben bu kadar pahalı bir yer görmedim 25 tl lik sunroof röle değişimi için 300 tl istemişlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

ben bu kadar pahalı bir yer görmedim 25 tl lik sunroof röle değişimi için 300 tl istemişlerdi

Araç modeli neydi ? Ve röle değişimini nerde yaptırdınız ? Benimde başıma aynı olay gelirse,mecbur alternatif aramam lazım

http://www.ankaraotosanayisitesi.com/anka-otomotiv/

Dükkanı ekipman bakımından bayağı zengin görünüyor ama görüntü yanıltıcı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

quote:

sunroof işi tamamen risktir. neden mi sunroof keyf unsurudur keyfi işe sanayide acımazlar kim ne denk getirise alır.

ben bmw min sunroofuna tam 400 tl verdim keyfi bir parça olduğu için acımadan fiyat veriyorlar ama sıkı pazarlık şart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.