Bildirim
ANKARA'DA TELEFON SATIN ALMAK / SE
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ucuz telefon ıstıyorsan necatı(sıhhıye) bey ve anafartalar cad.(ulus) bak hele aksam gıdersen sahane ındırımlerle karsı karsıya kalırsın -
quote:
Orjinalden alıntı: fifty_boss
ucuz telefon ıstıyorsan necatı(sıhhıye) bey ve anafartalar cad.(ulus) bak hele aksam gıdersen sahane ındırımlerle karsı karsıya kalırsın
Hocam garantili olacak tabii, ucuz derken en azından bir nebze.. -
tabıkı ben w800 pazar aksamı saat 7 gıbı her yerde 750 ıken necatı bey'de zor bela cebelleserek 690 ındırdıgımı hatırlıyorum
PASAJa gırmedıgın surece problem olmaz dukkanlarda hepsı garantılı urun satmakda hatta bazıları cep sıgortalı cıhaz bıle satıyor -
quote:
Orjinalden alıntı: fifty_boss
tabıkı ben w800 pazar aksamı saat 7 gıbı her yerde 750 ıken necatı bey'de zor bela cebelleserek 690 ındırdıgımı hatırlıyorum
PASAJa gırmedıgın surece problem olmaz dukkanlarda hepsı garantılı urun satmakda hatta bazıları cep sıgortalı cıhaz bıle satıyor
Çok teşekkür ederim yarın dediğinizi yapacağım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X