Şimdi Ara

Ankara'da Ucuz Lastik Değişimi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.873
Cevap
120
Favori
199.896
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aralar ATK lastiğe giden varmı? Fiyat aynımı?
  • bu yılda mı aynı fıyat baska alternatif var mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crossclimatt

Ankara çevik e gelmeden shell var İst.caddesi o yolun adı akm metrodan akkopru istikametinde genç bi çocuk var durust bir çocuk 25tl ye geçen sene 4 balast şok tak ti bu sene de aynı olur sanırım

balans var mıydı tam anlayamadım yazdıklarnzndan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene 75 lira aldı benim lastikleri aldığım sakladığım yer. büyük fark var. bu sene napsam bilmiyourum açıkçası. şu anda sıfırdan kış lastipi alıcam. saklama olayı da büyük sorun bende
  • Başlık faydalı geçen sene 30 lira vermiştik

• ankara atk'dan umutluyuz :)
  • Kazım Karabekir üstünde Po yanjnda sari tabelası ile Yasin Usta var, sorunca 40 dedi. 30 a tak deyince, 30 a taktı. Bilginize.

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    hocam michelin crossclimate'ı araştır.
  • bana balans ve belki rotçu lazm tavsiyeniz varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3phisto

hocam michelin crossclimate'ı araştır.

teşekkürler alacağım lastik belli hocam good year ug9. da işte nerden alıp nerde saklaycağım soru işareti
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazed

bana balans ve belki rotçu lazm tavsiyeniz varmı?

Aynen ben de rot ayarı yaptırmam gerekiyor, kastık degistirmisken rot ayarını da yaptırabileceğim bir yer arıyorum. Var mu bildiginiz bir yer ?

• Cevap verebilecek kimse var mı ?

• en iyisi değişecek lastiklere de bir jant takımı almak, tabi çelik jant tarzı isteyenler için söylediğim bu şey geçerli değil her sene 15 liraya değiştiriyoruz, rot-balans ayarı yapılmasına da gerek kalmadığı için hem daha ucuz oluyor hem de işlem çok daha kısa sürede bitmiş oluyor

fiyatlar için de teşekkürler bu arada.
  • Divan Oto Lastik 25 TL 4 lastik değişim balans dahil 4 sibop değişim gereği olursa oda 10 TL
    Adres: Keçiören Eğitim Araştırma Hastane Karşısı Adese avm kapalı otoparkı Keçiören/ANKARA TEL: 380 93 85

Çok ilgili ve düzenli çalışıyorlar gidenler sıraya yazılıyor işi olan anahtarı bırakıp avm gezebiliyor balans dahil tam hizmet veriyorlar iki ayrı yerden araç alıyorlar bir araç minimum 10 dakika sürüyor

• 25 tl lik ne masrafı var bu işin resmen vurgun başka bir şey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: salzgiter

Divan Oto Lastik 25 TL 4 lastik değişim balans dahil 4 sibop değişim gereği olursa oda 10 TL
    Adres: Keçiören Eğitim Araştırma Hastane Karşısı Adese avm kapalı otoparkı Keçiören/ANKARA TEL: 380 93 85

Çok ilgili ve düzenli çalışıyorlar gidenler sıraya yazılıyor işi olan anahtarı bırakıp avm gezebiliyor balans dahil tam hizmet veriyorlar iki ayrı yerden araç alıyorlar bir araç minimum 10 dakika sürüyor

Aynı yerde değiştirdim sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

25 tl lik ne masrafı var bu işin resmen vurgun başka bir şey değil

25 tl en ucuzu siz ona pahali diyorsunuz. 40-50-60 aliyorlar. 25tl normaldir. Bir kisi en az 40 dk calisiyor. Emek var

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

25 tl en ucuzu siz ona pahali diyorsunuz. 40-50-60 aliyorlar. 25tl normaldir. Bir kisi en az 40 dk calisiyor. Emek var

yaw ne 40 dk sı allah aşkına evet emek var doğru ona kesinlikle bir şey diyemeyiz ama 60 tl nedir yahu? 3 dk da tekerleri söküyor makinaya koyup lastiği çıkartıyor yeni lastiği takıyor her bir lastik 1,5-2 dk sürüyor 4 lastik 8 dk eder hadi 10 dk de. balans için bir makinaya sokuyor 8 dk da öyle de ettimi 21 dk. 3 dk da da zart zurt takıyor 24 dk eder. çok rahat 25 dk da tamamlanıyor iş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

yaw ne 40 dk sı allah aşkına evet emek var doğru ona kesinlikle bir şey diyemeyiz ama 60 tl nedir yahu? 3 dk da tekerleri söküyor makinaya koyup lastiği çıkartıyor yeni lastiği takıyor her bir lastik 1,5-2 dk sürüyor 4 lastik 8 dk eder hadi 10 dk de. balans için bir makinaya sokuyor 8 dk da öyle de ettimi 21 dk. 3 dk da da zart zurt takıyor 24 dk eder. çok rahat 25 dk da tamamlanıyor iş.

Yllardir degistiriyorum 40 dk dan asagi bitmedi. Sogukta calismak kolay mi saniyorsunuz? İnsanin eli ayagi donar. 25 tl hakkidir. Ben de isterim daha ucuz olsun. 40 tl ye degistiriyorum ve zoruma gidiyor

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.