Şimdi Ara

Ankara'da Ucuz Lastik Değişimi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.845
Cevap
120
Favori
197.140
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

quote:

quote:

25 tl lik ne masrafı var bu işin resmen vurgun başka bir şey değil

25 tl en ucuzu siz ona pahali diyorsunuz. 40-50-60 aliyorlar. 25tl normaldir. Bir kisi en az 40 dk calisiyor. Emek var

yaw ne 40 dk sı allah aşkına evet emek var doğru ona kesinlikle bir şey diyemeyiz ama 60 tl nedir yahu? 3 dk da tekerleri söküyor makinaya koyup lastiği çıkartıyor yeni lastiği takıyor her bir lastik 1,5-2 dk sürüyor 4 lastik 8 dk eder hadi 10 dk de. balans için bir makinaya sokuyor 8 dk da öyle de ettimi 21 dk. 3 dk da da zart zurt takıyor 24 dk eder. çok rahat 25 dk da tamamlanıyor iş.

Yllardir degistiriyorum 40 dk dan asagi bitmedi. Sogukta calismak kolay mi saniyorsunuz? İnsanin eli ayagi donar. 25 tl hakkidir. Ben de isterim daha ucuz olsun. 40 tl ye degistiriyorum ve zoruma gidiyor

demogoji yapmanın bir anlamı yok. sen uyurken demeyeceğim neyse çöpcülerde soğukta çalışmıyor mu yada seyyar satıcılar simitçiler vs. neyse konu bu değil.

bizim şirkette usta bu dediğim sürelerde yapıyor belki sadece filo araçlara baktığımızdan ve filo olarak geldiklerinden hızlı yapıyordur onu bilemem. ya usta nın eli hızlı değil yada arkada başka iş yoksa acele etmenin mantığıda olmayacağı için rahat rahat yapıyordur. neyse konu dağılmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

Orijinalden alıntı: salzgiter

Divan Oto Lastik 25 TL 4 lastik değişim balans dahil 4 sibop değişim gereği olursa oda 10 TL
    Adres: Keçiören Eğitim Araştırma Hastane Karşısı Adese avm kapalı otoparkı Keçiören/ANKARA TEL: 380 93 85

Çok ilgili ve düzenli çalışıyorlar gidenler sıraya yazılıyor işi olan anahtarı bırakıp avm gezebiliyor balans dahil tam hizmet veriyorlar iki ayrı yerden araç alıyorlar bir araç minimum 10 dakika sürüyor

Aynı yerde değiştirdim sıkıntı yok

Bende bugün oradaydım, öğleden sonrai 10-12 araç sıra vardı. anahtarı bırakıp eve geçtim, telefonla arayıp haber verdiler.
    internet sitelerihttp://www.divanotokuafor.com/

• quote:

quote:

quote:

quote:

25 tl lik ne masrafı var bu işin resmen vurgun başka bir şey değil

25 tl en ucuzu siz ona pahali diyorsunuz. 40-50-60 aliyorlar. 25tl normaldir. Bir kisi en az 40 dk calisiyor. Emek var

yaw ne 40 dk sı allah aşkına evet emek var doğru ona kesinlikle bir şey diyemeyiz ama 60 tl nedir yahu? 3 dk da tekerleri söküyor makinaya koyup lastiği çıkartıyor yeni lastiği takıyor her bir lastik 1,5-2 dk sürüyor 4 lastik 8 dk eder hadi 10 dk de. balans için bir makinaya sokuyor 8 dk da öyle de ettimi 21 dk. 3 dk da da zart zurt takıyor 24 dk eder. çok rahat 25 dk da tamamlanıyor iş.

Yllardir degistiriyorum 40 dk dan asagi bitmedi. Sogukta calismak kolay mi saniyorsunuz? İnsanin eli ayagi donar. 25 tl hakkidir. Ben de isterim daha ucuz olsun. 40 tl ye degistiriyorum ve zoruma gidiyor

Genelde 40 tl istiyorlar, geçen sefer 50 tl verdim +4 sibopla birlikte.Lastikleri otomatik takan makine ve bijon sıkan makinesi olanlar 10-15 dakikada lastikleri değiştiriyorlar ki bu işin hakkı normalde 40-50 değil 20 tl, balans varsa 5 daha olsun.Daha ucuza isteyen varsa o da artık kendi yapsın, emeğe işe de saygı göstermek lazım sonuçta adamlar hayır kurumu işletmiyor

• Merhaba arkadaşlar
    bende bugun Divan oto da lastikleri degistirttim.
    Arkadaşlar gayet ilgili, hizli ve işlerini düzgün yapan kişiler.

Özellikle bazi lastikçiler yeni lastigi takinca bijonun elle boşluğunu almadan direk otomatik makine ile sıkıyorlar. Bu da diş kaptirmaya sebep oluyor ve tekrar lastiği 6 ay sonra sökerken eziyet yaşatiyor.

Bu divan otodaki arkadaşlar elle boşlugunu alip o şekilde otomatik makine ile sıktılar.

Çikan yazlik lastiklerin birisinde de vida vardi. 10 tl karşiliginda da bu lastiği onardilar. Toplam 35 tl ödedim.

Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydoganx -- 31 Ekim 2015; 21:28:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu takip :))

• quote:

Orijinalden alıntı: aydoganx

Merhaba arkadaşlar
    bende bugun Divan oto da lastikleri degistirttim.
    Arkadaşlar gayet ilgili, hizli ve işlerini düzgün yapan kişiler.

Özellikle bazi lastikçiler yeni lastigi takinca bijonun elle boşluğunu almadan direk otomatik makine ile sıkıyorlar. Bu da diş kaptirmaya sebep oluyor ve tekrar lastiği 6 ay sonra sökerken eziyet yaşatiyor.

Bu divan otodaki arkadaşlar elle boşlugunu alip o şekilde otomatik makine ile sıktılar.

Çikan yazlik lastiklerin birisinde de vida vardi. 10 tl karşiliginda da bu lastiği onardilar. Toplam 35 tl ödedim.

Tavsiye ederim.

lastik oteli hizmetleri var mı?
  • Bugün bende divan oto lastikteki değişimi yaptırdım
    2lastik sökme değişim.
    4 lastik balans 20 TL verdim.
    1 saat sıra bekledim.

Birde yikatip cilalattim 25 de ona verdim.

• Mnr980 kullanıcısına yanıt
    Cila derken pasta cilamı yapıldı?
    Antifiriz vs eklemesi de yapılıyomu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 4 Kasım 2015; 22:51:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atk güncel fiyat bilen varmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cilalı yıkama
    Ama çam gibi oldu tavsiye ederim.
    Oto kuaför hizmetide var.
    Yikama 15 cila 10 hocam.

• Bu konuyu sormadim malesef, emin degilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkhero

quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

Orijinalden alıntı: salzgiter

Divan Oto Lastik 25 TL 4 lastik değişim balans dahil 4 sibop değişim gereği olursa oda 10 TL
    Adres: Keçiören Eğitim Araştırma Hastane Karşısı Adese avm kapalı otoparkı Keçiören/ANKARA TEL: 380 93 85

Çok ilgili ve düzenli çalışıyorlar gidenler sıraya yazılıyor işi olan anahtarı bırakıp avm gezebiliyor balans dahil tam hizmet veriyorlar iki ayrı yerden araç alıyorlar bir araç minimum 10 dakika sürüyor

Aynı yerde değiştirdim sıkıntı yok

Bende bugün oradaydım, öğleden sonrai 10-12 araç sıra vardı. anahtarı bırakıp eve geçtim, telefonla arayıp haber verdiler.
    internet sitelerihttp://www.divanotokuafor.com/

Lastik oteli hizmetleri var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: kursatowen

ankara atk'dan umutluyuz :)

ATK da yeni sezonda kışlıkları taktıran oldu mu?
    Geçen seneki fiyatlar geçerli mi bilen var mı?
  • Lastik Ary var A City'nin arkasında. 4 lastik değişim+balans 40 TL, otele de 20 TL aldılar. temiz çocuklar. tavsiye ederim.
    Sitesi:http://www.lastikjantdunyasi.com/
  • xnanx kullanıcısına yanıt
    geçen haftasonu arabayı orada yıkattım, kampanya afişini kaldırmışlar. lastik değişimi yapan genç çocuğa sordum ne oldu bitti mi kampanya dedim evet abi bitti dedi ama güncel fiyat almadım. tahmini 40 civarı olmuştur ama.
  • tanıdık lastikçime 20 lira attım tamam abi dedi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

tanıdık lastikçime 20 lira attım tamam abi dedi ...

Kim? Lastik oteli hizmeti var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: real_eley

Lastik Ary var A City'nin arkasında. 4 lastik değişim+balans 40 TL, otele de 20 TL aldılar. temiz çocuklar. tavsiye ederim.
    Sitesi:http://www.lastikjantdunyasi.com/

Otel dahil 40 a olsaydi keske

• quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

quote:

var da o fiyat bana özel hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

quote:

var da o fiyat bana özel hocam

20 olmasin 40 olsun ona da raziyim

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.