Şimdi Ara

Ankara'da Ucuz Lastik Değişimi (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.873
Cevap
120
Favori
200.155
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/146791141

4 yıl önce de yazmışım, o zamandan beri her yaz ve her kış buraya devam.

Haftasonu yine gittim , 16 inç ve altı 350 tl , 17 inç ve üstü 400 tl , özellikle balans konusunda çok iyiler , usta bizzat kendisi yapıyor , muhabbeti de iyidir. Ama öyle lastik poşeti falan gibi şeyler yok , getirdigin poşete geri koyuyorsun

vay be ozamanlar 50 tl ye değiştirmişim

Gül-cer Oto Lastik

Güneşevler, Malazgirt caddesi üzerinde , şok un yanında , Altındağ/Ankara

https://www.google.com/maps/place//data=!4m2!3m1!1s0x14d34d92e435b87b:0xab2883a2429b3d15?utm_source=mstt_1&entry=gps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan_mersin -- 27 Kasım 2024; 14:48:0 >

• gokhan68 G kullanıcısına yanıt

evet arkadaş da orayı bahsetmiş , adının gül-cer olduğunu sonradan farkettim , hiç tabelasına bakmamıştım :)

• ssermet S kullanıcısına yanıt

19 inç lastikleri 500 TL'ye değiştirdiler. hiç yorum yapmadan olan biteni yazayım, siz karar verin gidip gitmemeye.

randevu kara düzen gidiyor. biri usta 3 kişi çalışıyor. lastikleri 20 yaşlarına bir genç söküyor, balansları da ya usta ya da kalfa yapıyor ama kimin ne iş yaptığı belli değil. benden önceki aracın lastiklerin iç dış hepsini ters taktığı için tekrar söküp yeniden yapıyorlardı. bir aracın lastiklerini söküp takmaları ortalama 45 dk sürüyor.

balans cihazları düzgün çalışmıyor, balanssız şekilde lastikleri takıyorlar. daha önceden gittiğim yerlerde lastikler balans yapılırken yeşil OK yazısı çıkardı, bunlar maalesef balanssız şekilde lastikleri takıyorlar. zaten usta benim lastikleri yaparken, balans cihazını tamir için birileriyle görüşüyordu.

bonus kısmı: kalfa arabanın sağ ön lastiği çıkarmak için lastiği tekmeliyordu, baktı çıkaramadı diğer çıkardığı lastikle ön sağ lastiğe vurmaya başladı. ne oldu hayırdır dedim, lastik çıkmıyor dedi. baktım meğer bir bijonu çıkarmamış.

lastik değişiminden beri yaklaşık 30 km yaptım, ama uzun yola çıkacak olursam kesinlikle balans yaptırmak için BAŞKA bir lastikçiye uğrarım.

daha önceden pahalı da olsa işini çok kaliteli, düzgün ve hızlı yapan bir yere gittiğimi fark ettim. bir daha gider miyim? ASLA. biraz fazla olsun düzgün yapan bir yere gitmeyi tercih ederim. kar ediyoruz derken daha büyük zarara girilebilecek çok riskli bir iş sonuçta.

• Buradan bulup 11 senedir düzenli gittiğim yer Danışman Oto Lastik. Arkadaşlarıma da önerdim onlar da memnun.

Kadınlar da gidebilir sorunsuz ortam düzgün.

https://www.google.com/maps/place/Dan%C4%B1%C5%9Fman+Oto+Lastik+Rot+Balans/@39.9989751,32.7468656,17z/data=!4m6!3m5!1s0x14d34a250407e237:0xa0981f019b423758!8m2!3d39.9989751!4d32.7494405!16s%2Fg%2F11b7p_3rts?entry=tts&g_ep=EgoyMDI0MTEyNC4xIPu8ASoASAFQAw%3D%3D

• Okan_mersin kullanıcısına yanıt
    Hocam lastik başı mıdır burada zikredilen rakamlar?

Konya'da 16 ebat 4 lastik için 800 liradan kapıyı açıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fuat6678 F kullanıcısına yanıt

Karlı günler dışında, Soğuk havalarda sabahları hafif çamurlu yolda rampa aşağı gitmiyorsanız gerek yok. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ank da kışmı kaldı 10 yıldır kar lastigi takmadım.

• origo35 kullanıcısına yanıt

Buraya gittim, genç bir çırak bijonumu kırdı. Pek bir şey değil, yine iş görür ama ses etmemeleri hoş değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaptan69 kullanıcısına yanıt

Ankara'nın dikmenine şart hocam.

Şaka yapıyorsun değil mi? :)

• lamettrie kullanıcısına yanıt

Aynen bıktım dikmemden taşındım eryamana rahat ettim. tepe yok kar yok ;)

• Okan_mersin kullanıcısına yanıt

Hocam google maps linkinde işletmenin iletişim numarası yazmıyor. Sizde varsa paylaşabilir misiniz randevulu gidelim ya da en azından müşterisi az iken gidelim.

• 0xRealist 0 kullanıcısına yanıt
    Ankara'da Ucuz Lastik Değişimi
  • 0xRealist 0 kullanıcısına yanıt
    Burada tavsiye etmiştim ama bu son gidişimde anladım ki 3'e 5'e bakmayıp adam akıllı sürümden salla pati iş yapmayan yerde değişim yaptırmalı.
    Randevu sistemleri yok, oradaki küçük not defterine plakanızı yazıyorsunuz ve sonrası saatlerce bekleyebilirsiniz. Randevu diyorsunuz, yok diyor yazamam. Gelince yazarsınız.
    Bazı kişiler poşetleme yapılıyor mu vs demişler.
    Lastiklerinizi araçtan siz indireceksiniz, poşetlerini siz çılaracaksınız, işlem bitince lastiklerinizi poşetinize koyup aracınıza geri siz taşıcaksınız.
    Hatta bijon kapaklarını sökmek zamanımı alıyor diyerek bunu da sizden istiyor.
    Kötü bir tecrübe oldu, uzun uzadıya yazmıcam ama;
    Can ve araç güvenliğiniz için, jant göbekleri, bijon kapakları ve jantlarınızın zarar görmemesi için gitmeyiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aliunlu86 A kullanıcısına yanıt

Bugün gittim Oğuz Oto'ya. Sabah 10.30 gibi gittim. Benden başka araba yoktu. 15-20 dakikada hallettiler. Sıcak çaylarını da içtim. 16 jant için 4 lastik değişimine 350 tl ödedim. Tavsiye ederim.

Akşamları yolların kayganlığını ya da buzlanmasını da görmediniz ? Nolur trafikte karşılaşmayalım

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt

Umarım denk geliriz 35 yıllık sürücüyüm işim vip takip artı vip rentcar ;) tabiki a6lar s500 ler full donanım winter dahil.

Denk gelirsek kaza yapmanız daha olası o yüzden yolda denk gelmeyelim böyle cahilce bir cesaretli birisiyle aynı yolda olmak istemiyorum

• Oğuz otodayım şuan 2 araç getirdim. güler yüzlü on numara hizmet
    Gelmeden muharrem beyi aradım donanımhaberden geldiğimi söyledim.
    3 kişiler 2 tane genç var baya hızlılar.
    Sıcak çayları var :)

Ankara'da Ucuz Lastik Değişimi

• Matte Kar Çorabı alarak kışlık lastik işini sonlandırmış oldum :)

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.