Şimdi Ara

Ankara'da Ucuz Lastik Değişimi (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.873
Cevap
120
Favori
200.067
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oğuz otoya gittim bugün çok memnun kaldım. Temiz ve sakin bir şekilde aracın periyodik bakımını yaptı ustamız. Yağ ve filtre değişimine işçilik olarak sadece 500tl aldı. Malzemeleri ben getirmistim, internetten almistim. (Yağ ve filtreleri) Geçen ay lastik değiştirmiştim+balans 350tl. Tavsiye ederim açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pusat1249 -- 10 Aralık 2024; 21:17:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Yağ ve filtreyi siz mi aldınız hocam?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    Evet dostum, internetten almistim malzemeleri.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • isok kullanıcısına yanıt

ben de aynı şüpheye düştüm konyada 4 lastik + balans 800 liraya değiştirdim etrafa soruyorum normal fiyat diyor şehirler arasında bu kadar farketmez bence

• kaptan69 kullanıcısına yanıt
    Dostum senin yaşını bilmem, kaç araç eskittiğin de umrumda değil. Trafik kendine güvenenler en çok kaza yapanlar. O lastikle en madara olacak olanın sen olduğunu %100 biliyorum. O yüzden boş yapma ve beni uğraştırma, engelle lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2jz1993 -- 13 Aralık 2024; 23:11:3 >
    Yazan sensin beni konuşturma şimdi, mesajını falan da silmedim apaçık ortada zaten. Hala hakaret ediyorsun, yaşın ve kullandığın araba umrumda değil. Yolda karşılaşmayalım lütfen.

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt

özel araçında milletin takacagı lastik seni ilgilendirmez isteyen takar takmaz bende taktım dikmendeyken ,10 yıldırda takmıyorum bölgemde kar yokuş yok, umarım karşılaşırızda normal lastikle nasıl araç kullanılır ögretirim.TR nin yarısında kar lastigi kullanan yok.

Hala dostum diyorum. Senin yazına cevap vererek neden yanlış olduğunu sana anlatmak istiyorum anlamamakta ısrar ediyorsun.

Bölgenizde yoksa diğer bölgelerde de aynısı oluyormuş gibi “takmıyorum, sıkıntı yok “ demek olmaz, anlamıyorsun bunu.

O kadar yıllık şöforsün ama kış lastiği ile kar lastiğinin aynı olmadığı bilmeyerek “ Türkiye’nin yarısı kar lastiği takmıyor “ diyebiliyorsun, geçmiş olsun.

• İstanbul Pendik tarafında 750-800₺ fiyat veriyorlar daha uygun bulan varsa paylaşabilir mi?

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt

Sanada geçmiş olsun sen yinede kış lastigine fazla güvenme dikkat et abisi yollarda.ben sene 1986 ehiiyet aldım yıllar boyunca TR de kış lastigini bırak dublex lastik yoktu kimle dans ediyorsun.

• Ankara Sincan tam 700 TL den değişim yapacakken yeni açılan lastikçiden dün 450 den değiştirdi. B-Suv diye araç fark da istemedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Oğuz oto nerede?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Güneşevler, Malazgirt Cd. No:30/C, 06160 Altındağ/Ankara

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.