Şimdi Ara

Ankara'da Ucuz Lastik Değişimi (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.873
Cevap
120
Favori
199.889
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    17 inç hocam, fark olduğunu düşünmüyorum ama arayıp sorarsanız iyi olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Djargon2 D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam benim de 17 inch. Bu hafta değiştirmeyi düşünüyorum umarım işçilik iyidir. Balans önemli özellikle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

çok iyi fiyatmış, ben ucuz diye 600e değiştirdim, yaza not edelim burayı

• https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155406812

(Etimesgut - Süvari Mah. Ahi Mesut Blv.)

Hanlar Oto Lastik : 16"'e kadar lastikler 600 TL - 17 inch : 700 TL

Hafta sonu değiştirdim. Randevu alıp giderseniz rahat edersiniz. (Tel : 0 (507) 918 59 28)

1 küçük lift + 1 kriko ile hizmet veriyorlar. (muhtemelen daha fazla kriko vardır ama benim bu gidişimde gördüğüm bu idi)

Lastikleri yeniden poşetleyerek veriyorlar.

Geçen yıllarda piyasaya göre daha avantajlı idi. Şimdi hemen hemen aynı. O civardaysanız, değerlendirilebilir. Sanayidekiler muhtemelen hava biraz daha soğuyunca +50/+100 TL artırır.

Fiyat aldığım iki yer :

Macun - Erkan Lastik : 1.000 TL (jantı sorup, 17 inch olduğunu duyunca fiyat artırmış olabilir)

Şaşmaz - Çağlar Oto Lastik : 750 TL (direkt rakam verdi, jant ebadı sormadı)

• 0 aldığım arabanın üzerinde Turanza model lastikler vardı 3 yıldır Ankara da kış olmuyor takmıyorum

Ne kadar arayan/giden olduysa 1 günde 500 TL yapmışlar hocam. Şaşmaz fiyatlarına gelmiş.

• Kışlık lastik alıp taktırmak isteyen olursa Keçiören İlkokulu karşısında Gün Sazak Caddesi üzerinde Albayrak oto lastik var. Oradan sipariş verince 20 dk sonra lastik dükkana geliyor ve ücretsiz olarak takılıyor. Fiyatları gayet makul.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g_boz kullanıcısına yanıt
    Klasik esnaf hocam işte. İki müşteri gelince hemen fiyat artırıyorlar..

• fuat6678 F kullanıcısına yanıt

Sabah erken yada gece geç saatte yolda ıslaklık ve buzlanma oluyor çoğu yerde, kardan ziyade bu tehlikeli. Hiç kışlık lastik olmayan ve az da olsa kar yağdığında bi kaç gün araba kullanma zorunluluğu olmayan için bence de şart değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

merhaba,

hususi otomobiller için de kış lastiği zorunluluğu var mı? bir haberde okumuştum şehirler arası yolda zorunlu diye linki bırakıyorum.

1 Aralık itibarıyla başlayacak: Otomobilinde bulunmayan sürücüye 4 bin 69 TL ceza kesilecek - Sözcü

• rapstar_bg kullanıcısına yanıt

özel araçlar için ilk kez duyuyorum, ülkenin her yeri bir değil nasıl olur bilemedim

• Ankara çubuk 500 lira dedi lastikçi, bindiren bindirene. En sonunda 4 tane jant bir tane kriko alıp kendim değistirecegim lastikleri

https://www.ethicasigorta.com.tr/blog/post/kis-lastigi-uygulamasi

https://www.kislastigi.com/makale_detay.asp?id=34

Sanırım haberin içeriğinde yanlışlık var.Pek çok yerde kış lastiğinin özel otomobiller için zorunlu olmadığı yazılı.

• blackboy55555 B kullanıcısına yanıt

onlara ben de baktım, ama ilgili tebliğde " KIŞ LASTİĞİ KULLANMA ZORUNLULUĞU İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR HAKKINDA TEBLİĞ" diyor ki ;

Kış lastiği zorunluluğu

MADDE 5 – (1) Ülkemizde tescil edilmiş olsun veya olmasın, şehirlerarası karayollarında yolcu ve eşya taşımalarında kullanılan taşıtlarda her yılın 1 Aralık ile takip eden yılın 1 Nisan tarihleri arasında kalan dört aylık dönemde kış lastiği kullanılması zorunludur.

(2) İl sınırları içerisinde, kış lastiği uygulaması yapılıp yapılmayacağı ortalama yerel sıcaklıklar dikkate alınarak ilgili valiliklerce belirlenir ve gerekli duyurular yapılır.

yani tebliğe bakarsak sanki otomobile de zorunluymuş gibi görünüyor şehirlerarası ama uygulamaya bakarsak da sanki değilmiş gibi...

ilgili tebliğ resmi gazate link: Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü

• Kış lastiğini yönetmelik için değil kendiniz için takmalısınız,kar yağması da önemli değil,gizli buzlanma olur hiç farketmezsiniz..sonra da niye takmadım dersiniz.

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Gizli buzlanmada kar lastiği bir işe yaramaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hocam bu dediğiniz doğru, ama atıyorum 20 martta ben arabamı çıkardım hava günlük güneşlik, kışlık lastik mi olmalı aracımda, yoksa yazlık lastik mi? amaç konuya açıklık getirmek. yoksa tabii yerde kar varsa veya sıcaklık 7-8 derece altındaysa takılmalı o apayrı bir mevzu

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Ok

• berkay956 B kullanıcısına yanıt

gizli buzda kar lastiğinin işe yararlığı 0 ise yazlık lastiğin -1500 falan olur.. bu fark da araç sürat kaybedip kayarak yolun kenarında mı durur yoksa sürati düşmeden dönmelere başlayarak tarlaya mı uçar arasındaki fark kadardır..

Yolcu ve eşya taşımalarında kullanılan araçlar diyor yani ilgili tebliğe göre de hususi araçları kapsamıyor.

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.