Ankara'da Ucuz Lastik Değişimi (92. sayfa)
-
-
Dediğiniz doğru, tabii ki fark olur. Fakat gizli buzlanmada her iki lastikte işlevsiz kalır, böyle olmasaydı lastiğin adı kar ve buz lastiği olurdu zaten. Kar ve soğuk havadaki etkisi tartışılmaz.
-
Merhaba bu işyeri nerede?
-
Güneşevler, OĞUZ OTO SERVİS & LASTİK, Malazgirt Cd. No:30/C, 06160 Altındağ/Ankara Google mapten bakabilirisiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hemen karşısındaki Gül-Cer Oto Lastik'i de tavsiye ederim. Aynı fiyat.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Salı günü bende oğuz otoya gittim işcilik çok iyi, yaklaşık 2 yıldır giderim hiç balans sorunu yaşamadım ne yaz nede kışlık lastiklerde. Fiyat arkadaşların yazdığı gibi 350-450 tl
Lastik hergün 1 psi hava kaybediyor, lastikte mi sıkıntı var sibopta mı jantta mı vs anlayıp düzgün iş yapacak, fiyatta makul olan lastikçi tavsiye edebilecek var mı ?
-
yukarda paylaşılmış.
ayrıca, lastik patlak olabilir, çok az kaçırıyordur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
uzun zamandır lastik değiştirmemiştim bu tek lastik mi hepsi mi ? inşalah tek değildir .
-
Ben de ilk defa bu lastikçiye gittim. 4 lastik değişim ücreti 350₺.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 23 Kasım 2024; 11:14:56 >
-
balans da dahil değil mi
-
Evet dahil.
İstanbul’dan ankaraya gelsem aynı fiyata gelecek neredeyse. 1000₺ den aşşağı yok şuan.
Çok şanslısınız.
-
Togg sizin mi :) bağlıca’da kırmızı Togg iki olduk öyleyse
Eskisehir yolu uzerinde 800 tl verdik 4 lastik değişimine... önceden baksaydım keşke...
Bugün geçerken uğradım yüzümüze bakmadılar sıra var deyip geçiyorlar.
Hem pahalı.
Hem sıra bekle vakit kaybı.
Hizmet 0.
Lastikleri satıp, yazlıklarla Allaha Emanet devam edicem bu gidişle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiftlenbik -- 26 Kasım 2024; 16:24:28 > -
Kılıç oto
varlık mah tanzimat caddesi no:5/A
17 inç dahil 500 lira, 18 ve üzeri 650 lira.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 27 Kasım 2024; 7:31:52 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X