Ankara Fiat Kartaş lastik değişim işçilik balans 1.000TL , lastik otel 500TL. Bilgi amaçlıdır, sabah lastikleri değiştirdim fiyatta bu şekildeydi. |
Ankara'da Ucuz Lastik Değişimi (90. sayfa)
-
-
Son 5 yılda 3 set lastik aldım bu lastikleri hep internet üzerinden aldım. Dediğiniz gibi bayiler ne çakarsam kar diye bakıyorlar. Fiyat araştırması bile yaptırmıyorlar elindeki lastik durumuna göre yanlış yönlendiriyorlar.
Yıllar önce yağdıran oto lastik vardı dunlop bayisi baya ilgiliydi sahibi belki bakarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 14 Kasım 2024; 6:11:29 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oğuz otodayım şimdi. 350 tl ye 14 jant lastik değişimi yaptırdım.
Konum isteyen arkadaşlara:
oğuz oto servİs & lastİk · altındağ, ankaraOĞUZ OTO SERVİS & LASTİK · Altındağ, Ankarahttps://www.google.com/maps/place/G%C3%BCne%C5%9Fevler,+O%C4%9EUZ+OTO+SERV%C4%B0S+%26+LAST%C4%B0K,+Malazgirt+Cd.+No:30%2FC,+06160+Alt%C4%B1nda%C4%9F%2FAnkara/data=!4m2!3m1!1s0x14d34d109397e79f:0xe0daf09a82ca5370?utm_source=mstt_1&entry=gps&coh=192189&g_ep=CAESCjExLjE1My4xMDEYACDXggMqfiw5NDI0MjU5OCw5NDIyMzI5OSw5NDIxNjQxMyw5NDIxMjQ5Niw5NDIxMjY2Niw5NDIwNzM5NCw5NDIwNzUwNiw5NDIwODUwNiw5NDIxNzUyMyw5NDIxODY1Myw5NDIyOTgzOSw0NzA4NzExOCw0NzA4NDM5Myw5NDIxMzIwMEICVFI%3D&g_st=ac
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Haftasonu yoğunluğu nasıl ki hocam direk gidebiliyor muyuz acaba
Telefon numaraları var. Oradan iletişim kurarsanız daha yardımcı olurlar. Haftasonu gitmediğim için bilemiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@Sar1Lac1 @cream cheese tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar kışlık lastikleri takınca çıkan yazlık lastikleri poşetleyip de mi veriyorlar? Şimdi koltukları batırmayalim bir de lastik çamuru, pisliğiyle?
yıllar önce burdan almıştım.uygundu fiyatları ve ilgiliydi
-
Gittiğim hiç bir lastikçide o hizmeti görmedim.
Belki 1000₺ civarına değiştiren lastikçiler poşetliyordur.
300-500 ₺ verdiğin lastikçi yapmaz.
Teşekkürler bende burada bu sabah değişim yaptım, düzgün çalışan bir işletme.
Bugun, uzunca bir süre yüksek hızla seyredebileceğim bir güzergahta arabamı kullandım, balansla ilgili bir sıkıntı yaşamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler bilgilendirme için. Ben de zaten aynı yerde değişim yaptırdım ve balans gayet iyi idi.
-
Hocam elvankentte 400 tl ye değişim yaptırdım ve yazlık lastikleri poşetlediler :)
Yer neresi söyleyinde biz de gidelim :)
https://maps.app.goo.gl/5apDGrzLLZbCPHwh7, Furkan oto lastik 2, balans da yaptılar
Çankaya Birlik Mah. Lastik park Öztürk oto lastik 16 inch e kadar 600 tl. Aile işletmesi idi ben memnun kaldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1zek -- 17 Kasım 2024; 12:25:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
KAPAKLI
-
Lastikler kaç inch hocam fiyat hep aynı mı? Kara jant çelik jant farkı var mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Linkte bir virgül fazla olmuş;
https://www.google.com/maps/place/Atakent,+Furkan+Oto+Lastik+2,+1512.+Cd.+no:67,+06796+Etimesgut%2FAnkara/data=!4m2!3m1!1s0x14d33b6f9b95e421:0x704e8eee36b108d4?utm_source=mstt_1&entry=gps&coh=192189&g_ep=CAESCjExLjE1NC4xMDMYACCIJyp1LDk0MjQyNjEzLDk0MjIzMjk5LDk0MjE2NDEzLDk0MjEyNDk2LDk0MjA3Mzk0LDk0MjA3NTA2LDk0MjA4NTA2LDk0MjE3NTIzLDk0MjE4NjUzLDk0MjI5ODM5LDQ3MDg3MTE4LDQ3MDg0MzkzLDk0MjEzMjAwQgJUUg%3D%3D
-
Aksine ben poşetlemeyen lastikçi görmedim. En ucuz yerlere gidiyorum genelde. Poşetlemeleri şart.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X