Şimdi Ara

Ankara'da yaşanılası nezih semtler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
34.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mextrude

quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

quote:

Hazır konusu açılmışken , Çankaya da ( emek yada çayyoluda olabilir ) tavsiye edebileceğiniz lüks ve alkolsüz bir restaurant / cafe vb var mı? 25 yaş üzeri olanlar cevap versin lütfen

yıldız adana sofrası, filistin cad, meşrep ama alkollü, yıldız 4. cadde de var.

Teşekkürler , inceledim ancak her ikiside alkollü mekanlarmış. Renkli cafe tarzıda olabilir tavsiye edebileceğiniz yerler. gloria jeans tarzıda olabilir.

alkolsüz mekan yok gibi birşey hem lüks olsun hem alkol olmasın fazla şakirt bir istek yalnızca liva pastanesi falan var, bir de keyf-i sefa var bildiğim nargilesi güzel olur onun haricinde her yer alkol ruhsatı aldı, içen içebilir alkollü de olsun dersen destan da yazarım buraya yani

alkol satılan ama milletin insan gibi 2-3 kadeh civarı içip dağıtmadığı yerler var istediğine yakın olarak eğer uyarsa, panorada branca var mesela, kavaklıderede tike var, atakulenin orda fige var fena değildir hoşuna gidebilir canlı müzik falan, filistinde kuki+ var, çayyolunda kırmızı rogue olabilir, osmanağa konaklarında livanın orda kaju vardı kapanmadıysa fena değildir orası da alkol var ama pek gelen olmazdı, gop quick china olabilir, doğrudan alkole ağırlık verilmeyen sakin mekanlar bunlar kafa dinleyebilirsin gidip, park caddesinden bestekardan ve bahçeliden uzak dur yani sana tavsiyem o olur bu şekilde isteklerine bakarak, eğer ankara dışından geldiysen de git arcadium un orda ömürlü var ordan pide soslu iste ye onu, pişman olmazsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dracos

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

quote:

Hazır konusu açılmışken , Çankaya da ( emek yada çayyoluda olabilir ) tavsiye edebileceğiniz lüks ve alkolsüz bir restaurant / cafe vb var mı? 25 yaş üzeri olanlar cevap versin lütfen

yıldız adana sofrası, filistin cad, meşrep ama alkollü, yıldız 4. cadde de var.

Teşekkürler , inceledim ancak her ikiside alkollü mekanlarmış. Renkli cafe tarzıda olabilir tavsiye edebileceğiniz yerler. gloria jeans tarzıda olabilir.

alkolsüz mekan yok gibi birşey hem lüks olsun hem alkol olmasın fazla şakirt bir istek yalnızca liva pastanesi falan var, bir de keyf-i sefa var bildiğim nargilesi güzel olur onun haricinde her yer alkol ruhsatı aldı, içen içebilir alkollü de olsun dersen destan da yazarım buraya yani

alkol satılan ama milletin insan gibi 2-3 kadeh civarı içip dağıtmadığı yerler var istediğine yakın olarak eğer uyarsa, panorada branca var mesela, kavaklıderede tike var, atakulenin orda fige var fena değildir hoşuna gidebilir canlı müzik falan, filistinde kuki+ var, çayyolunda kırmızı rogue olabilir, osmanağa konaklarında livanın orda kaju vardı kapanmadıysa fena değildir orası da alkol var ama pek gelen olmazdı, gop quick china olabilir, doğrudan alkole ağırlık verilmeyen sakin mekanlar bunlar kafa dinleyebilirsin gidip, park caddesinden bestekardan ve bahçeliden uzak dur yani sana tavsiyem o olur bu şekilde isteklerine bakarak, eğer ankara dışından geldiysen de git arcadium un orda ömürlü var ordan pide soslu iste ye onu, pişman olmazsın

çilli diye bir yer duymuştum. hatta meşhur çilli kız menüleri varmış. ızgara üzerine.. tavsiye edermisiniz ?

zeynel iyidir ya, hani yemekleri falan ev yemeğine yakındır, fastfood ve ev harmanı gibi birşey o açıdan fena değil, diğer fastfood türevlerindeki gibi yiyince şişip sonra kısa zamanda acıkma gibi durumları olmaz daha sağlıklı yani vıcık vıcık yağlı olmadığı için, ama lüks değil yani pek, hele avm lerdeki direk diğer fastfood dükkanlarının yanında olduğu için hani deniz ürünleri pişirip satan bir yer falan varsa mide bulandırıcı olabiliyor koku yayılırsa yani her şubesi iyi değil, gidip oturulabilir konumda kafe bistro şeklinde güzel olanlar bana göre sadece tunus ve simon bolivar üstündekiler, diğerleri iş üniversite falan durumlarında öğle arasında yiyip bir an önce geri döneyim şeklindeki yerler pek oturmalık değil hani daha böyle sırf yemek için bakıyorsan kebap ızgara gibi tercihler de varsa alkolsüz sakin nezih yer olarak meşhur iskender var ayrancıda paris caddesinde veya panoradaki veya minaseranın ordaki uludağ olabilir

bu arada çilli kız tavuk parçalı ve patates kızartmalı bir menü, ahım şahım değildir ama fena da değildir yani tat olarak, fiyat olarak da gayet uygun hani normal fastfood menülerinden herhangi biri ile aynı fiyata

• quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

Dikmen'de yaşıyorum hocam Dikmen'e gelme de sen.

+1

Gurultuden degil de insanlarindan

Dikmenin neresi kardeş ? İlkerse haklısın ama keklik-öveçler tarafına en ufak kötü yorum yapamazsın ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Whisky

Sincana gel gardaş takılırız düğünlerde, bu arada ayık ol !!

/>

hani düğün olsada gitsek
  • Keçiören'e gelme.Hele yukarı taraflarına çıkarsan çocukların bağırışlarından serserilerden bıkarsın.Mkale falan yazdığında bir düğün olur sokakta bir şey yazamassın.

Bu arada Bahçelievler/Beşevler civarında en nezih sakin apaçilerin bulunmayacağı siyasi olayların olmayacağı yer neresidir?
  • bu kadar gereksiz mesaj arasında kaybolur ama aradığınız semt dediğiniz gibi gazi mahallesi.
  • o fiyata sessiz bir yerde güzel bir ev eryamandan alınır ama merkeze uzak
  • quote:

Teşekkürler , haritalardan bakınayım biraz daha.. daha çok oturmalık - dekorasyonu özenli ve göze hoş gelen bir mekan arıyorum peki avm ler içinde kalabalık olmayan en nezih olanı hangisi ?

365 ve arcadium diyebilirim, en ufakları onlar çünkü diğerlerine kıyasla, öbürleri panayır yeri gibi bir sürü insan oluyor, ama ben 365 i severim evime de yakın olduğu için gloria falan sessiz olur hep kalabalık olmadığı için
  • eryaman iyi baya o konuda ama kızılaya filan son derece uzak
  • quote:

Teşekkürler , haritalardan bakınayım biraz daha.. daha çok oturmalık - dekorasyonu özenli ve göze hoş gelen bir mekan arıyorum peki avm ler içinde kalabalık olmayan en nezih olanı hangisi ?

dikmen vadisi içinde tavacı recep usta var, eğer ambiance önemliyse, çukurambar TEPPANYAKI ALATURKA olabilir, bu saydığım 3 yer ankaranın en iyileri

yada,

Çadır Kebap
    Eskişehir Yolu 9. km
    Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı karşısı
    Varan Turizm Terminali Yanı
    No : 298
    Ankara
    Telefon : 312 – 286 13 62
    220 15 51
    http://www.cadirkebap.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 8 Nisan 2012; 17:29:31 >

• keçiörene sakın gelme kalabalıktan kafayı yersin, trafiği ayrı bir dert. (araba otobüs farketmez)
  • Subayevleri veya Ayrancı olabilir hocam. Biz de Sincan'da oturuyoruz buraya da bekleriz. Şaka bir yana da aman ha. Biz de taşıncaz zaten yaza doğru. Aynı semt sıkıntısı bizde de var yani.
  • Ayrancı
  • Cevaplarınız için tek tek teşekkür ederim arkadaşlar. Gazi Mahallesinde karar kıldık ve büyük ihtimalle bu hafta içerisinde bir ev alıyoruz. İlginiz için çok sağ olunuz...
  • Gazi mahallesi sessizdir iyidir ama pek tavsiye etmem evleri eski bakımsız duruyor.
    Ben sincanı öneririm
  • Eryaman iyidir.Merkezden biraz uzak ama metro gelcek.Özellikle Göksü tarafları tam istediğin gibi bence.

Edit:Gazi mahallesi tercih edilmiş.Hayırlısı diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dodge -- 9 Nisan 2012; 10:59:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oGuxXx*

aradığınız fiyata göre kesinllikle batıkent

Batikent olacaksada cakirlar tarafi ciden wlit eski terlesim yerleri bitmis ustadim..

Benim onerim kesinlikle Eryaman sakindir kmse kimseye karismaz sosyal oratami genistir cocugunuzun duzgunbir cevrede rahatca yetismesini saglar ozelliklw .. Goksu vcivari ,eryaman evleri , 5. Etap aracpark yeri gibi ankaraya yeni yeni yerlesmis yerlerdendir guvenlik vardir
  • Öveçler en yeni yerleşim ve ana yol olarak nefis
  • Yenimahalle
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.