Şimdi Ara

Ankara'da yeni bir Paintball Arenası Açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara Keçiören'de yeni bir indoor paintball arena açıldı,ilgilenenler :

http://www.paintball.com.tr/news_detail.php?id=2276

adresinden detaylara bakabilirler...

• geliriz
  • Oyunla ilgili bir sorum var, bir kere vurulunca mı oyundan çıkıyoruz yoksa acıya dayanamadığımız zaman mı?
  • Ankara Keçiören'de Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil kapısı karşısında kurulan Divan Alışveriş Merkezi içerisinde 1200 m2 kapalı alana kurmuş olduğumuz indoor arenamız faaliyetlerine başladı.

Eğitim araştırma bizim evin üst sokağı divan konutları yapıldı yeni o sitenin içindemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sph

Ankara Keçiören'de Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil kapısı karşısında kurulan Divan Alışveriş Merkezi içerisinde 1200 m2 kapalı alana kurmuş olduğumuz indoor arenamız faaliyetlerine başladı.

Eğitim araştırma bizim evin üst sokağı divan konutları yapıldı yeni o sitenin içindemi?

evet üstadım divan konutlarındaki divan avm kapalı otoparkındayız..

PAKET 1 : KİŞİ BAŞI 15 TL (50 KAPSÜL + KIYAFET +THERMAL MASKE + ELDİVEN + ÖZEL YELEK + SINIRSIZ CO2)

PAKET 2 : KİŞİ BAŞI 25 TL (200 KAPSÜL + KIYAFET +THERMAL MASKE + ELDİVEN + ÖZEL YELEK + SINIRSIZ CO2)

PAKET 3 : KİŞİ BAŞI 35 TL (350 KAPSÜL + KIYAFET +THERMAL MASKE + ELDİVEN + ÖZEL YELEK + SINIRSIZ CO2)

PAKET 4 : KİŞİ BAŞI 50 TL (500 KAPSÜL + KIYAFET +THERMAL MASKE + ELDİVEN + ÖZEL YELEK + SINIRSIZ CO2)

OYUN İÇERİSİNDE ALINACAK EXTRA HER 50 KAPSÜL + 5 TL DİR..

HAFTA İÇİ,HAFTA SONU GECE-GÜNDÜZ AYRIMI OLMADAN DİLEDİĞİNİZ GÜN VE SAATTE BU FİYATLARLA PAINTBALL OYNAYABİLİRSİNİZ!!!

EN AZ 1 GÜN ÖNCEDEN REZERVASYON YAPTIRINIZ....REZERVASYON SIRASINDA FİYAT PAKETİNİZİ BELİRTMENİZDE FAYDA VARDIR...

24 saat açık sahamızda oyun oynamak için rezervasyon numaralarımız:

0 312 380 33 39

0 537 623 71 82

0 536 482 08 85

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalteber -- 26 Kasım 2009; 23:45:38 >

• Up
  • Arada telefona baksanız hiç fena olmaz hani..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalteber

quote:

Orijinalden alıntı: Sph

Ankara Keçiören'de Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil kapısı karşısında kurulan Divan Alışveriş Merkezi içerisinde 1200 m2 kapalı alana kurmuş olduğumuz indoor arenamız faaliyetlerine başladı.

evet üstadım divan konutlarındaki divan avm kapalı otoparkındayız..

PAKET 1 : KİŞİ BAŞI 15 TL (50 KAPSÜL + KIYAFET +THERMAL MASKE + ELDİVEN + ÖZEL YELEK + SINIRSIZ CO2)

PAKET 2 : KİŞİ BAŞI 25 TL (200 KAPSÜL + KIYAFET +THERMAL MASKE + ELDİVEN + ÖZEL YELEK + SINIRSIZ CO2)

PAKET 3 : KİŞİ BAŞI 35 TL (350 KAPSÜL + KIYAFET +THERMAL MASKE + ELDİVEN + ÖZEL YELEK + SINIRSIZ CO2)

PAKET 4 : KİŞİ BAŞI 50 TL (500 KAPSÜL + KIYAFET +THERMAL MASKE + ELDİVEN + ÖZEL YELEK + SINIRSIZ CO2)

OYUN İÇERİSİNDE ALINACAK EXTRA HER 50 KAPSÜL + 5 TL DİR..

HAFTA İÇİ,HAFTA SONU GECE-GÜNDÜZ AYRIMI OLMADAN DİLEDİĞİNİZ GÜN VE SAATTE BU FİYATLARLA PAINTBALL OYNAYABİLİRSİNİZ!!!

EN AZ 1 GÜN ÖNCEDEN REZERVASYON YAPTIRINIZ....REZERVASYON SIRASINDA FİYAT PAKETİNİZİ BELİRTMENİZDE FAYDA VARDIR...

24 saat açık sahamızda oyun oynamak için rezervasyon numaralarımız:

0 312 380 33 39

0 537 623 71 82

0 536 482 08 85

oyun içi her 50 kapsül 5 tl demişsiniz paket 4ü alanların 3e göre avantajlı olması gerekmezmi 15 tl fark var 150 mermi yani paket 4 diye bişi yok gibi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.