Arkadaşlar Ankara'daki havuzların fiyatlarını kurs fiyatlarını nerelerde olduğunu yazar mısınız?
benim bildiğim Anıttepe'de olimpik havuz var
18 yaş üstü kurs Pazartesi - ÇArşamba - Cuma 18:30- 20:00 arası 100 TL onun dışında hafta içi her gün 14:30-17:30 arası 7.5 TL normal haftasonu da Aile günü
yukarı
quote:
Orijinalden alıntı: ZorTLaK
Arkadaşlar Ankara'daki havuzların fiyatlarını kurs fiyatlarını nerelerde olduğunu yazar mısınız?
benim bildiğim Anıttepe'de olimpik havuz var
18 yaş üstü kurs Pazartesi - ÇArşamba - Cuma 18:30- 20:00 arası 100 TL onun dışında hafta içi her gün 14:30-17:30 arası 7.5 TL normal haftasonu da Aile günü
anıttepeye gitmiştim 6 da gidiodm (gittim daha dorusu :D) temiz olur die sabah 6 yada 7 tam hatırlamıorm.. iğrençti ilk gün kustum :D sonra özel ders aldım burda..
altınpark var 10 lira ama kadın erkek ayrı
çayyolu Dynamic yüzme havuzu hafta içi 20tl haftasonu 25 tl 3 tanede kaydırağı var
Ankaranın en iyi havuzu Ziya Ozan'dır.19 Mayıs Staddı'nın yanında bulunmaktadır.4 yıl yüzdüm bu havuzda hiçbir sorunla karşılaşmadım.En son damsız almıyorlardı sondurum nedir bilemiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme