Şimdi Ara

Bahçelievler | İstanbul'da yaşam olarak kötü değerlendirilecek semtler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
6.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oralarda yaşayan ya da oraları çok iyi bilenleriniz varsa yardımcı olur musunuz? Yani kültür ve yaşam olarak "Ben olsam, şurada oturmam. Şu semtten ev almam." gibi düşüncelere sahipseniz paylaşır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gereqsiz -- 26 Eylül 2012; 20:23:48 >

• esenler bayrampaşa bağcılar mahmutbey vs uzak dur. ha buraların iyi yerleri de var ama örneğin esenlerden bakırköye gitmek trafikle birlikte vs 1bucuk saate yakın sürebiliyor. bir yere gittiğinde otobüs beklerken 10 tane eminönü arabası geçerken 20 dakikada 1 geçmesi gereken esenler otobüsü 1 saat beklendikten sonra geliyor falan. benim bi öğrenci olarak en büyük derdim bu :D
  • Bahçelievler içi olarak sordum. Diğer ilçeleri değil!.. Teşekkür ederim yine de.
  • Şirinevler Yenibosna ve Soğanlıdan uzak dur.Haznedar İlkyuva Yayla güzel semtlerdir.Özellikle de Ş.evler ve Y.bosnadan uzak dur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pardon ama sempt ne oluyo, almanca mahalle filan demek mi acaba???
  • Soğanlı'nın alt mahallelerinden uzak dur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bahcelievler guzel semttir bende orda oturuyorum lakin suan tekirdağ a gidiyorum universite yasamami icin bahceliever guzel semttir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şirinevler, Yenibosna ve Soğanlı eskisi gibi değil ama çok iyi değil.

Eğer yeni taşınacaksanız Yayla taraflarına bakın.
  • istanbulda yermi kalmadı. ama illa bahcelievler ise yayla tarafları sakin
  • Teşekkür ederim. Araştırma aşamasındayım. Evler ucuz İstanbul geneline göre de, şaşırdım biraz.
  • haznedarda oturan birisi olarak haznedar ve çok içene girmemek şartıyla yayla güzel
  • Yayla iyidir , soganlıda ona göre daha ucuz daire fiyatları yaylaya dogru artıyor baya ş.evler ve yeni bosna tarafına gitme
  • Şimdi baktım emlak fiyatlarına da; Haznedar, Yayla diğer yerlere göre pahalı. Yani Şirinevler'de 110.000 TL olan ev oralarda 185.000 TL... Bu arada İlkyuva diye sempt yok herhalde. Nereye bağlı ki?
  • ilkyuva diye biyer duymadım açıkçası
  • Yayla ve çevresi, kupa ve çevresi, cadde, öğretmen evi ve çevresi buralardan alabilirsiniz.Pahalıdır gerçi ama değer.Şirinevler-yenibosna tarafına kesinlikle inmeyin.
  • Sadece yayla iyi. Basın sitesine doğru olan taraflar da idare eder. Ama soğanlı, kocasinan ve yenibosna taraflarına aman ha gelmeyin.
  • fikirtepe, kuştepe, gültepe
  • ilkyuva mahalle değil haznedarda oturduğum caddenin adıdır + olarak haznedar güngörene bağlıdır ve yayla cennettir. :)
  • Ben 1 ay önce taşındım Bahçelievlere şimdiye kadar sinirimi bozan bir özelliği yok. Bu UEFA kupasının orada oturuyorum sol tarafımız Yayla diye geçiyor Bağdat Caddesinin kamyon çarpmış haline benzese de güzel her yer cafe ve restorant. Ama burada oturanların çoğu yaşlı geceleyin kalabalık oluyor hele ki uyumaya çalışırken ana caddede oturduğumdan gece hep ses oluyor. Bir de her yere uzak eskiden Maçka'da oturuyordum bütün merkezi yerlere 5-10 dk uzaklıktaydım şimdi Bahçelievlerden taksime gitmek için bile yaklaşık 50 dk harcıyorum.

Bu arada sempt değil semt denir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.