Şimdi Ara

Bahçelievler | İstanbul'da yaşam olarak kötü değerlendirilecek semtler? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
6.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abi asla asla asla gelmeyin asla hemde yaa otobüste gidiyorum daha dün yaa 2 tane kapalı kadın doğu şiveli konuşuyorlar .oturuyorum gozumun ıcıne bakarak karsısındakı kadına şimdiki gençler salak salak baksana buyuklerine yer bile vermiyorlar bi süre sonra genç kalkarmısın yanımdaki bayanın başı çok ağrıyo dedi kalktım verdim ama bal gibi yalan söyledi cunku başı ağrıyan biri kahkaha atarak konusmaz gülmez dimi halsiz olur anlaşılır yani neyse kalktım yer verdm ama be insan yaa azcık yaa azcık o minik beynini kullansan da şöyle bi düşünsen bi tamam genç ama belki polis belki asker belki işçi sabahlara kadar çalıştı ayakta durdu yorucu bi işte çalıştı evine gidiyor bi sor yavrum kalkarmısın bak bayanın başı ağrıyo .heralde salak değilim dir bir bayana hastada olsam kalkar yer veririm .bu düşüncesizlik yada düşman gibi bakmanın faydası mantıgı ne ? he ne oldu kalktım yer verdim tamam ama rezil olan kendini kalktım ve yanımdaki bi bay boşver sakin ol gorgusuz v.s. dedi yazık yani hemde çok yazık
    aklınız varsa gelmeyin bu taraflara daha güzel semtler var

• hee ev almayı düşünüyorsan şahet gece gündur kanlı bıçaklı veya polisin eksik olmadıgı bi yer ayırıyosan bahçelievler ilçesindeki yayla,siyavuşpaşa ve bahçelievler merkezin dışında uzak dur ucuzsa bi sebebi vardır evlerin :P
  • siyavuşpaşa tarafı soğanlı ile yayla arası köprü gibi. ne çok iyi ne kötü. b. evler merkez yerdir metrobus falan yakın. ucuz ev bulursun orda. bi de arkadaş kötülemiş ama malesef istanbul'un çoğu yeri öyle yapacak bişey yok. ben de beylikdüzü'ne taşındım ama burası da çekilecek yer değil.
  • fikret yüzatlı ilköğretimin o taraflar güzeldir dostum öğretmen evinin oralar kupaya yakın bölgeler,ama pahalıdır bu dediğimiz yerler ama kalite on numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 23 Eylül 2012; 17:34:11 >
  • Şirinevler ve Yenibosna'yı aklından bile geçirme.. En iyisi Yayla akşamları, özellikle maç varsa caddede, kafelerde süper ortamlar olur. Hele ki GS'nin kazandığı maçlarda Uefa Meydanı'na git, orda göreceğin kızlar başka yerde yok.
  • Sultangazi: ne bir meydanı var, ne de adam gibi parkı. Sıkışık evler ve dar sokaklar, bina bina bina. Kentsel dönüşse çok iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paardon

Şirinevler ve Yenibosna'yı aklından bile geçirme.. En iyisi Yayla akşamları, özellikle maç varsa caddede, kafelerde süper ortamlar olur. Hele ki GS'nin kazandığı maçlarda Uefa Meydanı'na git, orda göreceğin kızlar başka yerde yok.

Kızları abartma evimin önünden bahsediyoruz hep görüyorum arada tek tük güzel geçiyor Ama GS maçlarının olduğu akşamlar çok güzel oluyor gençler gelip havai fişek atıyorlar, marşlar çok güzel oluyor. Bende d-smart yok maçları izleyemiyorum(internetten de üşeniyorum) ama gol olduğu direk anlaşılıyor. İllaki bir yerden gol sesi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

quote:

Şirinevler ve Yenibosna'yı aklından bile geçirme.. En iyisi Yayla akşamları, özellikle maç varsa caddede, kafelerde süper ortamlar olur. Hele ki GS'nin kazandığı maçlarda Uefa Meydanı'na git, orda göreceğin kızlar başka yerde yok.

Kızları abartma evimin önünden bahsediyoruz hep görüyorum arada tek tük güzel geçiyor Ama GS maçlarının olduğu akşamlar çok güzel oluyor gençler gelip havai fişek atıyorlar, marşlar çok güzel oluyor. Bende d-smart yok maçları izleyemiyorum(internetten de üşeniyorum) ama gol olduğu direk anlaşılıyor. İllaki bir yerden gol sesi geliyor

Çıstıklar kalite orda yahu. Sen göremedin demek ki hiç. Hele ki geçen sene son maç bizle berabere kalıp şampiyon olduklarında. Sayısız Adriana Lima sayısız Jessica Alba saydık biz.

• quote:

quote:

quote:

Çıstıklar kalite orda yahu. Sen göremedin demek ki hiç. Hele ki geçen sene son maç bizle berabere kalıp şampiyon olduklarında. Sayısız Adriana Lima sayısız Jessica Alba saydık biz.

dostum valla ben 1 ay önce taşındım doğrudur görmemişimdir daha ama ben o berabere kalmada asıl yerindeydim Taksim'de

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum valla ben 1 ay önce taşındım doğrudur görmemişimdir daha ama ben o berabere kalmada asıl yerindeydim Taksim'de

ooo baştan desene sen şunu.. her ne kadar sevmesem de o tü kaka semti orda takılanlarla aşık atamaz tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Yayla ve çevresi, kupa ve çevresi, cadde, öğretmen evi ve çevresi buralardan alabilirsiniz.Pahalıdır gerçi ama değer.Şirinevler-yenibosna tarafına kesinlikle inmeyin.

Eyvallah, teşekkür ederim. Alamam gibi; ama hayırlısı...

quote:

Orijinalden alıntı: boor

Sadece yayla iyi. Basın sitesine doğru olan taraflar da idare eder. Ama soğanlı, kocasinan ve yenibosna taraflarına aman ha gelmeyin.

Desene ev alamayacağız.

quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

fikret yüzatlı ilköğretimin o taraflar güzeldir dostum öğretmen evinin oralar kupaya yakın bölgeler,ama pahalıdır bu dediğimiz yerler ama kalite on numara

Oralardan alamam sanırım. Teşekkür ederim.

quote:

Yalya dediğiniz yer, kupanın üst tarafındaki cadde mi?

• soğanlıda oturuyodum eskiden yaylada oturuyorum. eskisi gibi degil soğanlı serseri style olanlar çoluk çocuga karıştı hep. sakin yani. ama yayla daha iyi şöyle bi özelligi var bakırköy olsun gezmeye gelen var yayla ya 20 ye yakın cafe var yaylada. ortam güzel. basın sitesi ve yayla diyorum ben gücün yeter mi bilemem.
  • Şirinevler ( dersanem oradaydı )- Yenibosna ( yıllardır burada yaşıyorum )-Soğanlı ( bir akrabam yaşıyor)

Kesinlikle bu semtlerde oturulmaz.Heh Bahçelievler'de iyi bir semt yok mu diyeceksin.

Yayla ( okulum burda ) Eğer taşınacaksan Yayla'ya taşın kardeşim.Diğerleri hiç bir bok değil.
  • 11 yıldır b.evler - soğanlıdayım. Bağcılar tarafından uzak durmanı tavsiye ederim. Soğanlıyı başlangıç için tavsiye edebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarlabaşı çok kötü iş var büyükçekmece silivri çatalca 3ünün hiç eğlencesi yok ya bence çok sıkıcı yaşanıcak yer olarak florya ortaköy levent nişantaşı bence :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: PiqenRole

Şirinevler ( dersanem oradaydı )- Yenibosna ( yıllardır burada yaşıyorum )-Soğanlı ( bir akrabam yaşıyor)

Kesinlikle bu semtlerde oturulmaz.Heh Bahçelievler'de iyi bir semt yok mu diyeceksin.

Yayla ( okulum burda ) Eğer taşınacaksan Yayla'ya taşın kardeşim.Diğerleri hiç bir bok değil.

Banka kredisi ile ev almayı düşünüyorum. 120.000 TL maksimum ödeyebilirim. Bana 100.000 - 120.000 TL arası ev lazım. 1+1'e de razıyım. Yani kötü semtte 2+1 olacağına, yeni bir bina da güzel bir semtte 1+1 olsun. Yani maksimum kredi ödemem 120.000 TL olmalı.

quote:

Orijinalden alıntı: 4Sfenks

11 yıldır b.evler - soğanlıdayım. Bağcılar tarafından uzak durmanı tavsiye ederim. Soğanlıyı başlangıç için tavsiye edebilirim.

Evet, hiç olmazsa Soğanlı diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gereqsiz

quote:

Şirinevler ( dersanem oradaydı )- Yenibosna ( yıllardır burada yaşıyorum )-Soğanlı ( bir akrabam yaşıyor)

Banka kredisi ile ev almayı düşünüyorum. 120.000 TL maksimum ödeyebilirim. Bana 100.000 - 120.000 TL arası ev lazım. 1+1'e de razıyım. Yani kötü semtte 2+1 olacağına, yeni bir bina da güzel bir semtte 1+1 olsun. Yani maksimum kredi ödemem 120.000 TL olmalı.

quote:

11 yıldır b.evler - soğanlıdayım. Bağcılar tarafından uzak durmanı tavsiye ederim. Soğanlıyı başlangıç için tavsiye edebilirim.

Bahçelievler'de 1+1 ev zor sanırım ya yani benim bildiğim kadarıyla çok az olması lazım. Buradaki binalar çok eski olduğundan dolayı ve eski bina tipleri genelde çok çocuklu aileler sığsın diye bu kesimde bina yapılanması 2+1'e indirildi. Ama gene de şansını dene

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gereqsiz

quote:

quote:

Bahçelievler'de 1+1 ev zor sanırım ya yani benim bildiğim kadarıyla çok az olması lazım. Buradaki binalar çok eski olduğundan dolayı ve eski bina tipleri genelde çok çocuklu aileler sığsın diye bu kesimde bina yapılanması 2+1'e indirildi. Ama gene de şansını dene

• yayla piramitin yakınları iyidir.Ayrıca burger king mcdonalds ve bir suru cafe vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.