merhaba, üniversiteye geçtim türkçe bölüm okuyacağım ama ingilizceyi öğrenmek istiyorum, malum ing bilmeyen kalmadı bizde geri kalmayalım :) ingilizce seviyem 0 a yakın (abcd falan bilmiyorum o seviyeleri). ankarada eğitimi iyi, fiyatıda çok tuzlu olmayan dil kursu önerebilir misiniz ? yerlerini de yazarsanız sevinirim.
Bence kursla zaman ve para kaybetme. İngilizcenin net bir öğrenme metodu yok kendi planını kendin yapıp grammar,speaking,listening ve reading yeteneklerini aynı ordan geliştirmen lazım.
Sana önerebileceğim Advance in grammer in use kitabını ve ODTÜ'de okutulan more to read kitabını alman. Kızılayda kitapçılar çarşısında bu iki kitabı bulabilirsin.
Tüm bunları yaptıktan sonra pratik yapmak kalıyor, onun için de English Ninjas tek geçerim. Bu iki kitaptan çalışıp anadili ingilizce olan eğitmenlerle birebir pratik yaparak öğrendiklerini pekiştirebilirsin. Bu şekilde çift dikiş bu işi halletmiş olursun.
He bir de üzerine kurstan arttırdığın parayla yazın İngiltereye gidersin. Bence biraz düşün :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme