Şimdi Ara

Ankara Ekspertiz Önerisi (2018)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
6.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu basliktaki gibi gayet net. Daha once acilmis olabilir ancak bu tür konular güncellenmesi gereken konular cunku bazi firmalar degisen sartlara uyum saglamak konusunda yeterli olamayabiliyor yada usta degisimleri transferleri olabiliyor. Gidipte 2015 deki konudan okuyup aracimi ekspertiz ettirmek istemiyorum. Sonucta ulkede cakal cok.

Ankara icinde ekspertizi saglam olan yerler nerelerdir? Yada kacmamiz gereken yerler?

Aracin yetkili servisindeki yapilan inceleme sizce yeterli midir?

Internette buldugum kadariyla otorapor disinda guvenilir yer bulamadim ve oraninda ucretleri cok ucuk.Birde erkayalar bosch var ancak Bosch adini illegal kullanan bir yer oldugu soyleniyor. (Burada satacagim arabayi ekspertiz ettirmistim Allah var iyilerdi)

(Lütfen reklamcilar dolusmasin deneyimleyen tecrübesini yasamis kisiler yorum yapsin)

• Ekspertiz değil ancak usta önerebilirim aracıda ekspertize değil ustaya götürme taraftarıyım.

Eğer aracınız eski kasa olarak geçen bir BMW ise Şimşek BMW
    yeni model e90 ve daha üzeri bir BMW ise Efe Mekanik'i öneriyorum.

Sattığım araçlarıda sahipleri hep erkayalara götürmek istediler. Güzel inceliyorlar bikaç kez inceledim. Bosch u illegal falan kullanması benim içinde önemli değil. Tabelasında Bosch yazmasının size bir garantisi falan yok ben sadece yapılan işe bakıyorum.

Yine. Ankamal karşısındaki Dynomossta lakayıt olmadan detaylı inceleme yapmıştı aldığım araca.

Ancak bunların garantisi olmuyor. Adam akşam karısıyıla kavga etmişse tüm işi baştan savma yapıyor geçiyor gidiyor. Yada ordaki bir usta işini iyi yapıyor sadece o gidince işler sarpa sarıyor.
  • www.arabam.com
    %30 indirimli Otorapor Oto Ekspertiz Paketleri | arabam.com
    https://www.arabam.com/oto-ekspertiz-satin-al

• quote:

Orijinalden alıntı: Uza -00-

Ekspertiz değil ancak usta önerebilirim aracıda ekspertize değil ustaya götürme taraftarıyım.

Eğer aracınız eski kasa olarak geçen bir BMW ise Şimşek BMW
    yeni model e90 ve daha üzeri bir BMW ise Efe Mekanik'i öneriyorum.

Sattığım araçlarıda sahipleri hep erkayalara götürmek istediler. Güzel inceliyorlar bikaç kez inceledim. Bosch u illegal falan kullanması benim içinde önemli değil. Tabelasında Bosch yazmasının size bir garantisi falan yok ben sadece yapılan işe bakıyorum.

Yine. Ankamal karşısındaki Dynomossta lakayıt olmadan detaylı inceleme yapmıştı aldığım araca.

Ancak bunların garantisi olmuyor. Adam akşam karısıyıla kavga etmişse tüm işi baştan savma yapıyor geçiyor gidiyor. Yada ordaki bir usta işini iyi yapıyor sadece o gidince işler sarpa sarıyor.
    Ustalar benim gorusume gore arabalari ekspertizcilerden daha iyi anlayan kisiler. Ancak tanidigim ustam yok. Ve goturecegim ustalarin cogu bu arabayi alsin birsey olursa gelir bana yaptirir kafasinda oldugu icin bu yontemi yapamiyorum.

Buyuk ihtimal otocara goturecegim gibi. Ayrica Chevrolet Cruze 1.4T almayi dusunuyorum. Motor turbo oldugu icin ne kadar temiz kullanilmis oldugu benim icin cok onemli...

• TÜV SÜD D-Expert
  • quote:

Orijinalden alıntı: cormen

TÜV SÜD D-Expert
    Biraz daha detaylandirabilir misiniz deneyiminizi? Internette pek bilgi bulamadim da?
  • MyNameisDante7 M kullanıcısına yanıt
    Malesef benimde güvenebileceğim Chevy usta tanıdığım yok. Zaten iş ahlakı olan çok tek tük usta var. Öyle bir usta bulup ömür boyuda ona göstermek lazım aracı usta kendi aracı gibi tanımalı artık. Bu yüzdende yaptırıdığım işlemleri hep aynı ustaya yaptırtma taraftarıyım ben.

Umarım iyi bir expertiz bulursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uza -00-

Malesef benimde güvenebileceğim Chevy usta tanıdığım yok. Zaten iş ahlakı olan çok tek tük usta var. Öyle bir usta bulup ömür boyuda ona göstermek lazım aracı usta kendi aracı gibi tanımalı artık. Bu yüzdende yaptırıdığım işlemleri hep aynı ustaya yaptırtma taraftarıyım ben.

Umarım iyi bir expertiz bulursunuz
    Ikinci el isi gercekten kumar. Yaradana siginip alicam artik. Sifir alan kalmadi zaten memlekette...

Tesekkurler
  • Şaşmazda Otorapor var. Ben beğendim adamlar 3 kişi dalıyorlar araca her yerine bakıyorlar.
  • İstanbul yolu tarafında Acity ye gelmeden sağ tarafda arada Bosch Car Service var. Ben araç alırken ya da bir yakımın araç alırken oraya götürüyorum. Aracın herşeyine bakıyorlar fakat ücreti biraz yüksek.Yine aynı tarafta Nokta Oto testin de iyi olduğunu söylemişlerdi fakat ben hiç gitmedim.

Kazım Karabekir'de araçlara çok iyi baktıklarını düşünmüyorum. Önceki aracımı satarken alan kişi Kazım Karabekirde bir yere götürdü, aracımda herhangi birşey yoktu ancak çok üstten baktılar araca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmelat_06

İstanbul yolu tarafında Acity ye gelmeden sağ tarafda arada Bosch Car Service var. Ben araç alırken ya da bir yakımın araç alırken oraya götürüyorum. Aracın herşeyine bakıyorlar fakat ücreti biraz yüksek.Yine aynı tarafta Nokta Oto testin de iyi olduğunu söylemişlerdi fakat ben hiç gitmedim.

Kazım Karabekir'de araçlara çok iyi baktıklarını düşünmüyorum. Önceki aracımı satarken alan kişi Kazım Karabekirde bir yere götürdü, aracımda herhangi birşey yoktu ancak çok üstten baktılar araca.

Nokta oto testi önermem, aracın kalorifer motoru bozukmuş, hiçbir şey yok dediler. Mevcut hataları da silmişler, gözün kapalı alabilirsin dediler. Kalorifer motoru yüzünden 500-600 lira zarara girmiştim. Araçta çok şükür başka bir sorun çıkmadı ama çok güvenilir olmadıklarını düşünüyorum. Testi ortalama 1 yıl önce falan yaptırmıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• isosem19 İ kullanıcısına yanıt
    Aracin gecmisine baktiklarini iddia edip bugunki halini soylemeyi nasil beceremezler sasirdim dogrusu.
  • Gimat’ta Erkayalar Bosch servisi var. Ekspertiz için alırken de satarken de nerden baksanız 5-6 kere gitmişliğim oldu. Hepsinde memnun aydıldık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İlk yazdığım gibi ben hiç gitmedim, bana iyi olduğunu söylemişlerdi. Başınıza gelen talihsizliğe üzüldüm.
    Bugüne kadar ben kendi alacağım araçları ve yakınlarımı "Bosch Car Service" e götürdüm hep. O zaman onu önereyim.

Edit: Bahsettiğim test merkezinin tam ismi Erkaya Bosch Car Service

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmelat_06 -- 12 Eylül 2018; 15:41:48 >
  • Takip.
  • marmelat_06 M kullanıcısına yanıt
    Hocam olacağı varmış dedim, çok kafaya takmadım. Ama orada bilgisayara bağlayıp mevcut sorunları falan silmeleri gerçekten mide bulandırdı. Herhalde kalorifer arızası ekranlarında çıkmıştır, bunu söylemeyip kafasına göre hataları silmişler sonra da ben aracı aldıktan sonra siz bu hatayı görüp söylemediniz mi dediğimde mırın kırın ettiler. Getirin bakalım falan dediler de neyine bakacaklarsa. Gitsem kavga ederim diye gitmedim. Nasıl olsa bir yerlerinden çıkmıştır o kadar bedduayı aldıktan sonra. Sonradan kendilerine çeki düzen verdilerse bilemem ama 2016 Şubatta başıma gelen hadiseyi paylaşmak istedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Onunla geçmiş olsun. Mutlaka o para onlardan çıkacaktır. Ayrıca bu forumu günde binlerce insan okuyor. Ankara'da ekspertiz arayan bir başkası Nokta oto teste gitmeyecektir.
    Onlar için en büyük ceza da bu olur. Bizler arabadan anlasak zaten bu test merkezlerine götürmeyiz araçlarımızı. Onlar da işini hakkıyla yapmalı. Eğer yapmazlarsa da bu şekilde kötü konuşulmaya devam eder.
  • 4 sene önce babama mazda3 aldık.bosch erkayalara götürdük.hatasız boyasız çıktı.geçen ay satacaktık kaputta vernik çıktı.aradık söyledik raporu getirin bakalım dediler.rapor nu kalır 4 sene sonra. Tavsiye etmiyorum burayı gidecek arkadaşlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankarada haydar usta var bu ıste ankarada tek geçerım eski sanayıiidir kurumsal test merkezlerının hepsındede geçmişi vardır en son garantılı arabamın bı subesınde çalısıyodu bız yıllardır araç alır satarız hep ona gösterriz bı kere yanıldını görmedık telefonunu verıyım : 0541 211 82 05

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.