Şimdi Ara

Ankara Ekspertiz Tavsiyesi 2020

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
4.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar . Pazartesi Ankara’ya araç almaya gideceğim . Çankaya taraflarında önerebileceğiniz sağlam ekspertiz firması var mı ? OTORAPOR Balgat ile görüştüm Gold paket 450 dendi . Başka bir yere sormadım . Siz ne tavsiye edersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu bilen?

• Hocam ismini hatırlayamadım ama iskitlerde cadde üzerinde bir yer var. Ankamal sol tarafinda kalacak şekilde samsun istikametine dogru

• quote:

Orijinalden alıntı: barca1899

Hocam ismini hatırlayamadım ama iskitlerde cadde üzerinde bir yer var. Ankamal sol tarafinda kalacak şekilde samsun istikametine dogru
    Ankara’yı maalesef hiç bilmiyorum hocam

• Erkaya otomotiv Bosch servis. 4 sefer gittim hepsinde ne söylediyse o çıktı. Bir sefer büyük zarardan kurtardı. A city Avm nin arkasında. Sürekli kalabalıktır.

O büyük şaşalı ekspertizler franchise mantığıyla çalışıyor. Bir şube mükemmel iken başka şube fiyasko çıkabilir. Tarcanlar ekspertizin YouTube kanalında sürekli fiyaskoları çıkıyor.

İsimden önce uzmanlık her şeyden önemlidir.

Ekspertizden sonra iyi bir özel serviste kontrol edilmesini de öneririm. Araç marka modeli yazarsanız o markaya ait bildiğim iyi özel servis varsa yardımcı olurum.

• Kasım ayında araç alırken ümran oto ekspertizde yaptırmıştım otonominin karşısında. 12 de gittim 3 te ancak çıktım ama her araca detaylı bakıyorlar. 3 tane paketi vardı ben 300 TL gibi bişey olanı seçmiştim. Otonominin karşısında olduğundan sürekli kalabalık oluyor. Randevu alıp gidince sıra bekletmiyorlar. Bir de sarı sitenin anlaşmalı ekspertiz firması olarak görünüyor. Ben memnun kalmıştım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Otorapor balgat evimin çok yakınında.Yeni yeni açılan yerler o taraflar ne kadar güvenilir bilemiyorum.Otonomi taraflarında ümran var.İsmini çok duydum.Ama tecrübem hiç olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Acity yani Bosch Erkayalar

• crssover C kullanıcısına yanıt
    Kia Ceed hocam araç. Bosh eryakaları çok duydum. Memnun kalmayanda çok olmuş biraz şans meselesi mi anlamadım 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilisimci1903

Kia Ceed hocam araç. Bosh eryakaları çok duydum. Memnun kalmayanda çok olmuş biraz şans meselesi mi anlamadım 😊
    2011'den beri kendi araçlarımı yakın arkadaş eş dost götürürüz daha bir sıkıntı yaşamadık.
  • İyisi neresi bilmiyorum da arkadaşımın sıfırdan farksız 17.000 km'de benzinli otomatik c3'ünü satacaktık, şehir dışında olduğundan ben ilgileniyordum. alıcı arkadaşlarla erkayalar bosch'ta buluştuk.

usta(!) şanzımanda vuruntu var dedi, rapora da yazdı. olması imkansız zaten araç garantili dedim. "bize günde kaç tane araç geliyor bunda vuruntu var" dedi. alıcılar kıllandı. araçta bir sorun yok. içiniz rahat olsun isterseniz gidelim bayraktar citroen'e orada baktırın dedim. gitmek istediler, yetkili servisteki personel aracı tandıklarını, satışının ve tüm bakımlarının orada yapıldığını, garantisinin devam ettiğini, bu araçta sorun olmadığını iletti ama isterlerse 200tl tespit ücreti karşılığında teste çıkarak yazılı rapor da vereceklerini belirttiler. alıcı kabul etti, 10dk sürmeyen bir test sürüşü ile herhangi bir sorun yoktur yazısını 200tl karşılığında aldılar. sonra arkadaşın eşini aldım, notere gittik, aracın devrini verdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 12 Haziran 2020; 10:57:30 >

• Bilisimci1903 kullanıcısına yanıt
    Kore grubundan önerebileceğim özel servis yok maalesef. Erkaya boya kaportada iyidir.

Şehir dışından da çok araç aldım. Bir çok ekspertizde olumlu-olumsuz yorumlar oluyor. Mecbur birine güvenip gitmek gerekiyor.

• Eksper firmaları sanziman konusunda yetersiz kalabiliyor, sanzimani konusunda uzman bir esnafa göstermek daha mantıklı.

• Otorapora götürmüştüm memnun kaldım.

• Otoraporun hepsi için diyemem ama bazı şubeleri için fazlaca olumsuz yorum vardı. İnstagramda bir sayfa paylaşıyordu bu şubeleri sürekli ama ne olduysa sayfayı kapattılar bir süre sonra.

Ümranı bu ara herkes över oldu. Memnun olan çok gerçekten. Uzun süre birkaç kişiyle detaylı inceleniyormuş. Ben hiç gitmedim ama deneyebilirsiniz. Umarım onlar da bozmaz.

Düzeltme: Gezenadam firmasıda kendi şubelerini açıyor artık. Km kontrolüde yapılıyor. Burayı da deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oznk40 -- 22 Ekim 2020; 0:16:9 >
  • https://www.sikayetvar.com/erkaya-otomotiv

Expertiz raporu vermedikleri yazıyor. Hangi expertizi sorgulasak hep bi şikayet.

Önceden her şey konuşulup en son parayı ödeyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.