Şimdi Ara

Ankara Ekspertiz Tavsiyesi 2019

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
2
Favori
15.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Ankara için ekspertiz tavsiyesi olan var mıdır ? Eski konulara baktım ancak yeterli bilgiye ulaşamadım. Otorapora fena değil denmiş ancak bir sürü pakedi var. Hangisi alınmalı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara Ekspertiz Tavsiyesi 2019

Ankara'da güvenilir bir ekspertiz hizmeti mi arıyorsunuz? İşte 2019 yılı için en iyi Ankara oto ekspertiz önerileri:

Otonomi Ekspertiz

• Ankara'nın en köklü ekspertiz firmalarından biri olan Otonomi Ekspertiz, kapsamlı ve ayrıntılı raporlarıyla ünlüdür.
    • Uzman ekibi ve son teknoloji ekipmanlarıyla, aracınızın gerçek durumunu güvenilir bir şekilde belirlerler.

Ankara Ekspertiz Tavsiyesi

• Ankara'da saygın ve güvenilir bir ekspertiz firması arayanlar için Ankara Ekspertiz Tavsiyesi doğru adrestir.
    • Deneyimli ekspertizörleri, aracınızı titizlikle inceleyerek detaylı bir rapor sunarlar.

Ankara En İyi Ekspertiz

• Ankara'da en iyi ekspertiz hizmetini almak istiyorsanız Ankara En İyi Ekspertiz'i tercih edebilirsiniz.
    • Alanında uzman ekibi, aracınızı kapsamlı bir şekilde kontrol ederek size doğru bilgi sağlayacaktır.

Yukarıda sıralanan firmalar, Ankara'da güvenilir ve profesyonel ekspertiz hizmetleri sunmaktadır. İhtiyaçlarınıza en uygun olanı seçerek aracınızın gerçek durumunu öğrenebilir ve bilinçli bir karar verebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kendim kullanmadım ama Otorapor ve D-expert'den memnun kalan çok kişi duydum. İstanbulda nispeten kurumsal diye pilot garage'dan yaptırdım ve hiç memnun kalmadım. Ankaradakini bilmiyorum ama birbirine yakındır diye tahmin ediyorum. Bosch ta yaptıran birkaç tanıdığım var. Test esnasında bende vardım. Gördüğüm kadarıyla sıradışı bir test yapmıyorlar. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 300 lira idi. Bence 300 liralık bir test değildi. Sanayideki herhangi bir yerde yapılan 150-200 liralık expertizden farkı yok gibi.
    Otorapor veya d-expertte yapılsa hangi paket mantıklı diye ikisinede baktım da otoraporda full paket 700 tl. Biraz abartmışlar. D-expertte full paket 345 lira. Her ikisindede daha düşük fiyatlı paketlerde var ancak ben olsam 50-100 lira için birşeyleri eksik bırakmazdım. Şu şartlarda d-expertte full paket mantıklı görünüyor.
  • Gezenadama ankaradan araç ekspertizi yaptırmıştım, nokta oto ekspertizde yapılmıştı. Memnun kalmıştım. Google yorumları da oldukça iyiydi.
  • Çevik kuvvet arkasında bu işi ilk yapanlardan bir firma var dükkanın ismini hatırlamıyorum esnafa sorsaniz yönlendiriyorlar.Bir de nokta expertiz var acity yakınlarında.İkisinden de memnun kalırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkaya bosch servis. A City nin arkasında. Tavsiye ederim.
  • crssover C kullanıcısına yanıt
    2 ay önce gittim buraya memnun kaldım.
  • www.compytest.com
    Tekoto | Araç Expertiz Servisi
    http://www.compytest.com

Ben buraya baktırmıştım aracımı alırken. Gayet ayrıntılı baktılar memnun kaldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Ekspertiz Tavsiyesi 2020
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkürler.
  • ankara'da tarcanlar kadar detaylı bakan bir yer var mı?
  • Erkaya boschta bir arkadaşım megan almıştı. Kapının biri sök tak çıktı sonradan, satarken sorun yaşadı baya. Adamlara gitti, kabul etmiyorlarda. Üste çıkmaya çalışmışlar üstelik.

Bende geçenlerde bir yakınıma alırken, şaşmazdaki otorapora götürmüştüm, oldukça beğendim. Ana baba günüydü içerisi. Araba daha 20 bin km.de olduğundan motor testine sokmadım, detaylı kaporta incelemesine 350 lira vermiştik. Motoruda tabi yüzeysel incelemişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oznk40 -- 18 Ekim 2019; 9:13:37 >
  • oznk40 O kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yalan söyleyeyim erkaya bana hiç güven vermedi. Çok fazla bu tarz yorum okudum. Otorapor ivediğe götüreceğim galiba.
  • Bu konuda bende yardım istiyorum arkadaşlar...
  • Havalimanı yolu Ümran iyidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barracud@

http://www.compytest.com

Ben buraya baktırmıştım aracımı alırken. Gayet ayrıntılı baktılar memnun kaldım.
    Bende burada yaptırdım paketleri var 70 tl den başlayıp 250 tl ye kadar ne istersen ona bakıyorlar. Computest olayında yapılan iş 250 tl lik değil bence.

• Erkaya Bosch'ta arkadaşımın 17.000 km'de garantisi devam eden yarı otomatik aracına şanzımanda vuruntu var dediler, bize günde bunun gibi kaç araç geliyor bunda sıkıntı var dediler. Neyse ki alıcılarla yetkili servise gittik de servis hiçbir sorun yok dedi aldılar.

Kendisi şehir dışında olduğundan ben ilgilenmiştim, aracı da bayiden birlikte almıştık her şeyine kefil olabileceğim bir araçtı. O yüzden ısrarcı oldum, yetkili serviste de bir teste çıktık 10 dk... 120TL de oraya ödemişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 18 Ekim 2019; 13:40:28 >
  • Teşekkürler hocam Erkayalar elendi o zaman. Otorapor yolu gözüküyor ancak o da çok pahalı gerçekten. Forumda Ankaralı olan çok kişi yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin Cann -- 18 Ekim 2019; 19:22:49 >
  • Hocam erkaya'yı bende tavsiye etmem. Kaput ucu local boyalı araç götürdük bilerek söylemedik boyasız diye rapor verdiler. Rapor sonrası söyleyince tekrar test etti aa evet varmış deyip raporu değiştirdiler. Eskiden iyiydi ama artık çok sıra olduğu için çok detaylı bakmıyorlar bence. O sokak üzerinde dynomax mi öyle bir yer vardı kırmızı büyük bir tabela oraya soktuk başka bir aracı gayet başarılıydı boyasız göçük düzeltmeye kadar tespit ettiler. Fiyatı da en full pakete 300 verdik sanırım.
  • bir hafta önce aynı gün araç aldım araç sattın dynomos ta aracıma 360 tl ekpertiz yaptırmıştı bende gölbaşında benzinlikte bulunan yerde 160 tl yaptırdım dynomoss ta hemen sıra gelmişti gölbaşı da 2.5 saat sıra bekledik metruk bir yer ama baktıran çoktu adam 4x4 ford ranger pikapı getirmiş bakması için adam bakmadı 4x4 sisteme bakamam demesine rağmen ısrar ettiler bakmadı sonunda sadece kaportaya bakarım dedi kestirip attı ben memnun kaldım

• Çok teşekkürler tecrübeleriniz için. En sonunda TÜV- SÜD'den yaptırmaya karar verdim. Daha güvenilir geldi. Az yorum vardı ancak diğerleri çok güven vermedi bu arkadaşların daha profesyonel çalışacağını düşündüm. Muayene işiyle de ilgilendikleri için. Hayırlısı inşallah sıkıntı olmaz. Ekspertizden sonra bilgilendirme yapacağım.
  • Engin Cann kullanıcısına yanıt
    araba alırken illk sahibi yada al sat yapmayan son kullanıcıdan alırım temiz araçta üçün beşin hesabını yapmam temiz araç alırım satarkende hiç zorlanmadan satarım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.