Öncelikle herkese iyi forumlar. Ankara içinden karakter almak istiyorum. Aradığım özellikler 100 level ve üstü olmalı, İnt. karakter ise s/s nuker kabul ederim, str karakter ise Glavie veya Blade karakter kabul ederim. Karakterin itemleri farketmez Skill durumu nun full farm olması gerekir. İtem ler bir şekilde tamamlanır ama skilleri düzeltmek çok vaktimi alacağından kabul edemem.
iris serverında 103 lwl blade charım var ıcınde 468 silk yuklu. istanbulda oturuyorum ama ankarada elden yapabılecek arkadaslarım mevcut. charın skıllerı ff sayılır ama ff dersem yalan olur. aklında nasıl bır rakam var soylersen ona gore ırtıbata gecebılırız. charın adı Ragingbull rev6'dan da bakabılırsın. http://www.rev6.com/player/Iris/Ragingbull.html
arkadaşlar hafta içi pek müsait olamıyorum iginiz için teşekkürler birr msn bırakın cuma günü konuşalım
ismim barış charım 107 lvl senle telefonla konuşmuştum aramıştım seni
Arief_ts Babel serverı %70 charın ex i şuanda Light-cold-bicheon max ve açılmadık skili yok + fazladan 450k sp si var bariscangulenler@windowslive.com eklersen konuşuruz ama msn de fazla duramıyorum eğer telden ulaşırsan sevinirim 0530-466-61-85 char full nova elinde +11 sun sword var serverın en güçlü swordu var elimde