Elvankent'de böyle bir altgeçit. Karanlığın karanlığı. Bir de yolun sağına araç parketmişler Bu dehlizlerin amacı nedir? Neden bir ışık koyma ihtiyacı hissetmezler.? Bazen içinde yaya da görüyorum. Adamın başına her iş gelir orada |
Ankara Elvankent Dehlizleri , Karanlığın Bir Ton Koyusu
-
-
siz oradan gün çok aydın iken girmişsiniz, oradan akşam 5-6 da hava tamamen aydınlıkken bile geçerken tamamen gece karanlığı bürünüyor hatta bi kere sordum birlikte geçtiğimiz arkadaşa, bu tünetin yanındaki apartmanda oturanlar nasıl buna izin veriyor burada tinerci balici cirit atar gece, birini doğrasan kimse görmez.
-
Bir de sorsan elit mahalle. Herkes sitede oturuyor
-
Elvankent mi elit mahalle? -
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'in hiçbir halt yaptığı yok işi gücü aile merkezi açıp durmak , 15 senedir doğru düzgün asfalt dökülmedi be yollara
-
Oraya araba parkedenlerdeki cesarete hayran kaldım. Gece falan o arabalar orda soyulmadan zarar verilmeden nasıl duruyo lan. Ben oraya araba koysam ertesi gün bi şasesini bırakırlar heralde -
buralar zamanında emlakbank aracılıgıyla yapıldı o zmnlar emlakbank dolandırıcılıgıyla dovızle kredı alan cok ınsan ıntahar ettı ama bı kesıme de boyle o zamaana gore luks yerler yapıldı, bu tarz alttan geçişlerde yapıldı parklar vs de yapıldı bu alanın dısına cıkınca dırekt normal tıp partmanlı mahalleler sıstemıne gecıyorsunuz yanı delhızlerın amacı bu ambıans. Tabıkı ışık yok mıllette kapalı otopark nıyetıne aracını cekınce kaza rıskı var
-
medeniyet getirmek de suç olmuş ülkede.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Elvankent mi elit mahalle?
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X