Şimdi Ara

Ankara- En ucuz Reno Servisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar servislerle ilgili çok şey yazılmış ancak mesaj tarihleri çok eski ,güncel olsun diyerek ve ihtiyacımdan dolayı yeni bir başlık açayım dedim. Yakın zamanda Megane2 Dizel aracımın 45.000 km bakımını yaptırmam gerek. Henüz fabrika garantisi devam ediyor. Bu nedenle illaki yetkili servis olmalı. 45.000 bakımı dizel bir araçta tahmini ne kadar tutar ve Ankaranın en ekonomik servisi sizce hangisi ? Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
    Şimdiden teşekkürler.
    Sağlıcakla kalın.

• çelik oto değil bir kere onu söyleyebilirim her zaman diğerlerinden pahalı 2 defa görgülü kardeşlere gittim orası fiyat olarak fena değil fakat ilgi 0 ben pek beğenmedim
  • Ankadaradaki bütün yetkili servisleri Tek tek ara sana yakın olanları Yapacağın işlemleri söyle ve fiyat al hepsinden. Uygun fiyat veren servise biraz daha ısrar et İNDİRİM yapmalarını ve Ricada buLun.
  • sakın haaa
    aracınız dci motorlu ise ucuz yetkili servis aramak ciddi bir hatadır -o hatayı ben zamanında yaptım-
    2006 trafic 100dci aracımı ucuz servis ararken neredeyse mahvediyorlardı 60 000de trigeri özhan renault yetkili serviste yaptırdım .bakım bittikten sonra araç daha sert çalışmaya başladı 120 000 e geldiğimde trigerin yanlış takıldığını gördük Allah tan motora bir hasar verecek kadar değildi.
    fiyat konusunda ucuz servis kavramı deneyimlerimden öğrendiğim kadarıyla şöyle gelişiyor o kmye ait değişmesi ve yapılması gereken herşey yapılmıyor ve bizde ucuza malettik diye seviniyoruz.
    ankara da en uygun servis söğütözü maistir nedenmi çünkü elemanların hepsi görmeleri gereken eğitimleri zamanında görürler ve kafalarına göre iş yapamazlar araçlarınıza yazık etmeyin
    yetkili servis harici derseniz çelik otodan ayrılma şaşmazda bilgili becerikli bir ustam var ben vakit darlığından dolayı randevu ile uğraşmamak için ona gidiyorum çokta memnunum my reno murat usta tel:0 533 267 20 59

çok km yaptığım için az çok piyasada neler oluyor biliyorum ve yukarıda belirttiğim iki servis haricine güvenmiyorum
    arızasız keyifli günler dileklerimle

• 300 civarı tutar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazarbey23

sakın haaa
    aracınız dci motorlu ise ucuz yetkili servis aramak ciddi bir hatadır -o hatayı ben zamanında yaptım-
    2006 trafic 100dci aracımı ucuz servis ararken neredeyse mahvediyorlardı 60 000de trigeri özhan renault yetkili serviste yaptırdım .bakım bittikten sonra araç daha sert çalışmaya başladı 120 000 e geldiğimde trigerin yanlış takıldığını gördük Allah tan motora bir hasar verecek kadar değildi.
    fiyat konusunda ucuz servis kavramı deneyimlerimden öğrendiğim kadarıyla şöyle gelişiyor o kmye ait değişmesi ve yapılması gereken herşey yapılmıyor ve bizde ucuza malettik diye seviniyoruz.
    ankara da en uygun servis söğütözü maistir nedenmi çünkü elemanların hepsi görmeleri gereken eğitimleri zamanında görürler ve kafalarına göre iş yapamazlar araçlarınıza yazık etmeyin
    yetkili servis harici derseniz çelik otodan ayrılma şaşmazda bilgili becerikli bir ustam var ben vakit darlığından dolayı randevu ile uğraşmamak için ona gidiyorum çokta memnunum my reno murat usta tel:0 533 267 20 59

çok km yaptığım için az çok piyasada neler oluyor biliyorum ve yukarıda belirttiğim iki servis haricine güvenmiyorum
    arızasız keyifli günler dileklerimle

evet ben taksiciyim ankarada celik otodan sasmayin derim adamlar en azindan uckagit olayi yok murat da guzel usta clip felan aldi eksikliklerini tamamladi o da gidilebilir yerlerden biridir hayirli gunler

• Sağolun arkadaşlar. Bizim araç fabrika garantisinde olduğu için mecbur yetkili servise gideceğiz. Maise gidelim bari. Garantiden çıkıncada çelik otoya gideriz inşallah. Bu çelik oto nerededir? Gerçi Hazar bey Allah razı olsun tellerini vermiş ,ararız gideceğimiz zaman. Çok sağolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Renault Servis Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çelik otoda kaporta -boya yapılıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: forgiver

çelik otoda kaporta -boya yapılıyor mu

evet kaporta-boya bölümüde var
  • Arkadaşlar ben iskitlerde oto rentam'a gidiyorum memnunum.
  • Umitkoy'de Sistem2 diye bir yetkili servis acilmis, hic deneyen var mi? Yakin oldugu icin tercih edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmkara

Umitkoy'de Sistem2 diye bir yetkili servis acilmis, hic deneyen var mi? Yakin oldugu icin tercih edebilirim.

bence bilinen iyi bir servise gidin bende yakın diye yeni yetki verilen görgülü kardeşlere gittim hiç memnun kalmadım
  • servıslerden memnun kalmak ımkansız gıbı 30 bın km de bır mazot fılıtresı degısırken bana 45 bın kmde degıstırelımmı dıye sordular neden dedım sıze baglı ıstersenız dedıler bana baglıysa ben 5 bın kmde bır yagı hava fıltresını degıstırırım ama para nerde onu soran yok ya varmı boyle bır sey bakım neyse onu yap daha fazla para almak ıcın bılemıyorlarkı ne yapsınlar....
  • Benim 2008 model symbol aracım var. geçen yıl 15000 bakımını söğütözü mais'de yetkili serviste yaptırdım. Yine 30000 bakımı yaklaştı ve bunu da orada yaptırmayı planlıyorum. Özel servislere göre tabii ki daha pahalı ancak ben telefonla fiyat alarak yetkili servisler arasında en ucuz olduğu için yaptırdım. Memnunum ve hiçbir şikayetim olmadı.
    Saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.