Bildirim
Ankara servis tavsiye Hyundai ve Kia
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Aşağıda ki Ankara Hyundai servisi iyidir
http://www.ataotomotiv.com.tr/TR/Index.aspx -
quote:
Orijinalden alıntı: zarinca
Aşağıda ki Ankara Hyundai servisi iyidir
http://www.ataotomotiv.com.tr/TR/Index.aspx
Yetkili servislerden korkuyorum hocam 10 yılda araba parası ödeniyor yetkili servise -
Ben Ata'yı önermiyorum. Birisi kaza, birisi normal olmak üzere iki kere gittim. Özellikle hasar bölümüne düşmanımı gönderirim çıldırması için. Neziroğlu var Eskişehir yolunda yetkili ama siz yetkili istemediğiniz için bir şey diyemeyeceğim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Degisken
Ben Ata'yı önermiyorum. Birisi kaza, birisi normal olmak üzere iki kere gittim. Özellikle hasar bölümüne düşmanımı gönderirim çıldırması için. Neziroğlu var Eskişehir yolunda yetkili ama siz yetkili istemediğiniz için bir şey diyemeyeceğim.
Hasar bölümü berbat bir tamponu 11 günde yaptılar -
quote:
Orijinalden alıntı: ogzdrk
quote:
Ben Ata'yı önermiyorum. Birisi kaza, birisi normal olmak üzere iki kere gittim. Özellikle hasar bölümüne düşmanımı gönderirim çıldırması için. Neziroğlu var Eskişehir yolunda yetkili ama siz yetkili istemediğiniz için bir şey diyemeyeceğim.
Hasar bölümü berbat bir tamponu 11 günde yaptılar
Neziroğlu mu yoksa Ata mı hocam? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ogzdrk
quote:
Hasar bölümü berbat bir tamponu 11 günde yaptılar
Neziroğlu mu yoksa Ata mı hocam?
Ata hyundai
-
İskitler Çevik kuvvet arkası Hyundai Mega. -
Şaşmazda özel honda servisiyiz hocam her türlü japon kore araçlarınıza bakımla ilgili yardımcı oluruz. -
Bugun itibari ile artık Kianın özel servisiyiz.
Bunun yanında hyundai markasınında özel servisiyiz.
Yerimiz şaşmazın girişinde.
0312 207 77 77
BAŞAYAR OTOMOTİV
omercaliskan@basayar.com.tr
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X