Şimdi Ara

Ankara - Eskişehir Yolu Turkcell LTE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Turkcell LTE sinyali hiç alınmıyor diğer operatörler arada sırada geliyor hiç olmazsa Turkcell zaten birinciyiz diye bayağı boşlamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl test ettiniz ki bunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexima00

Nasıl test ettiniz ki bunu ?

4g switch programı ile şebeke modunu LTE Only yapıyorum. sonra otomatik ağ ara diyorum çıkan operatörler o konumda 4G hizmeti veriyor. demektir.
  • backend kullanıcısına yanıt
    Bu 4G Switch programında birisi sizi ararsa 3G veya 2G hatta geçiş oluyor mu (ya da olacak mı) acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: backend

quote:

Orijinalden alıntı: nexima00

Nasıl test ettiniz ki bunu ?

4g switch programı ile şebeke modunu LTE Only yapıyorum. sonra otomatik ağ ara diyorum çıkan operatörler o konumda 4G hizmeti veriyor. demektir.

Bu uygulamayı nasıl indirip nasıl kullanacağımızı detaylı bi şekilde anlatabilirmisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell bu :) kaliteyi 1 Nisan'da gösteriri merak etme sen ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burada bi arkadaş turkcell tüm türkiye'de 4g ağlarını gizli yapmıştı demişti. o yazıdan sonra şebeke aramasında baktım turkcell lte yok. ancak öncesinde vardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://forum.donanimhaber.com/m_115639436/tm.htm bu bağlantıda konu açan arkadaşn yaptığı şebeke taramasında turkcell lte gözüküyor. Ayrıca dün arkadaşn sony telefonunda şebeke araması yapınca turkcell lte şebekesini buluyordu. Birazda sanki telefona göre lte şebeke bulma durumu değişiyor.

• Testlere bakmayın 1 nisanı bekleyin
    Ben rizedeyken şebeke arama yaptığımmda turkcell LTE sinyali hiç görmezken , bugün istanbulda şebeke arama yaptığımda tüm operatorlerin lte sinyalini gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 28 Mart 2016; 18:37:05 >
  • backend kullanıcısına yanıt
    Şebeke aramadan 4G görmek mesele değil, o şebekeye bağlanıp hizmet alabilmek mesele. Uzak bir mesafeden gelen 800 MHz sinyali ucundan alıyor belki telefon, 1 Nisan'dan önce de bağlanıp bağlanamayacağını anlayamayacaksınız; yani 1 Nisan öncesi çok kafa kurcalamayın. Şu anda LTE görenlerin belki birçoğunda 1 Nisan'da sinyal seviyesi düşük diye bağlantı kurulamayacak. Baz istasyonu sayısı şuan çok az, ama 800 MHz iyi yayılabiliyor; yine de hücre kenarlarına yakın kullanıcılar sıkıntı yaşayacaktır.
  • 4G İhalesinde en pahalısını Türk Telekom, en ucuzunu da Türkcell aldı değil mi?
    Yanlış mı hatırlıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gazozen

4G İhalesinde en pahalısını Türk Telekom, en ucuzunu da Türkcell aldı değil mi?
    Yanlış mı hatırlıyorum?

4.5G ihalesinde En yüksek spektrum'u Turkcell aldı yanlış hatırlıyorsun.
  • OK, Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazozen -- 29 Mart 2016; 17:20:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.