Şimdi Ara

ANKARA-->FETHİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
17.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar ;Ankaradan Fethiyeye gitmek için hangi yol güzergahını önerirsiniz.
    Şimdiden teşekkürler

• Bilenler vardır belki ama bilmeyenler için;

http://maplink20.infotech.com.tr/mapviewer/maplink/mercedes/rtext.jsp
  • ankara-polatlı-sivrihisar-afyon-burdur-tefenni-fethiye çeklinde görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

ankara-polatlı-sivrihisar-afyon-burdur-tefenni-fethiye çeklinde görünüyor.

bu yoldan 3 kere fethiyeye gittim geçtiğimiz yaz yolları genişletiyolardı çoğu yerde gidiş 2 geliş 2 şerit olmuştu şimdiye bitmiştir heralde vaktiniz varsa afyonda köroğlu belinde piknik yapmanızı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: frv_ua

quote:

bu yoldan 3 kere fethiyeye gittim geçtiğimiz yaz yolları genişletiyolardı çoğu yerde gidiş 2 geliş 2 şerit olmuştu şimdiye bitmiştir heralde vaktiniz varsa afyonda köroğlu belinde piknik yapmanızı tavsiye ederim

Burduru gectikten sonra antalya yol ayriminida gectikten sona yol gidis gelis tek seride dusuyo orasi zorlar onun disinda o yol hem dogru hem guzel bi yol.

• O yolu bende kullanmıstım gecen sene gayet güzel rahat bi seyahat olur
  • seyitgazi'de dağda kenara çekip çeşmelerden su içmeyi unutmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Isparta
    17 yıl önce açıldı
    Ankara-Konya-Akseki-Manavgat yolu
    12 yıl önce açıldı
    iStanbul - ANTALYA -BELEK Yolu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu güzergah ortalam kaç saat sürüyor araçla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood

Bilenler vardır belki ama bilmeyenler için;

http://maplink20.infotech.com.tr/mapviewer/maplink/mercedes/rtext.jsp

Fena bi uygulama değilmiş
  • ankara>korkuteli antalya>yayladan fethiye direk
  • quote:

bu yolu haziran sonu kullandım, hiçbir sıkıntısı yok.

afyona varmadan bayat ı geçtikten sonra yeşillikler içerisindeki tesislerde sucuklu yumurta mutlaka yiyin. cumhuriyet tesisleri..
  • quote:

ben daha bugün döndüm fethiyeden bu güzergahı izledim hocam vallaha dikkat et olmadık yerde yol çalışmaları çıkabiliyor ... kazasız belasız iyi yolculuklar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creepinq Death

quote:

ben daha bugün döndüm fethiyeden bu güzergahı izledim hocam vallaha dikkat et olmadık yerde yol çalışmaları çıkabiliyor ... kazasız belasız iyi yolculuklar :)

hocam ne kadar sürdü yolculuk?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pturian

quote:

Orijinalden alıntı: Creepinq Death

quote:

hocam ne kadar sürdü yolculuk?

vallaha hocam fethiyeden kaçta çıktığımıza bakmadım sanırım 8:30 gibiydı saat 16:00 gibi de evdeydik 45 dk kadar afyonda 20 dk da başka bir tesiste mola verdik

• merhaba acaba bayram için ankara'dan fethiye'ye gidecek olan var mı?
  • Ankara-Afyon-Denizli-Aydın-Milas...

Muğla yolu hayatımda gördüğüm en berbat yoldu şimdiye kadar. 90 km boyunca tek şeritli yokuş yukarı yol virajlar potansiyel ölüm yani. Bir araba daha nasıl zorlanır bilemiyorum
  • konuyu hortlattım arkadaşlar aslında ben fethiyeden değil kaştan ankaraya gidecem herkes elmalı yolu olan yayla yolunu kullanma diyor bende şöyle bir rota çizdim
    kaş-kalkan -kemer-sögüt- çavdır-tefenni-karaannı-hacılar-BURDUR-keçiborlu-sandıklı-AFYON-iscehisar-sivrihisar-polatlı-ANKARA, bu güzergah sizce nasıl yarın sabah yola çıkacam acil görüş yazarsanız sevinirim. hatta isteyene naranciyede getirbilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: serguzest25

konuyu hortlattım arkadaşlar aslında ben fethiyeden değil kaştan ankaraya gidecem herkes elmalı yolu olan yayla yolunu kullanma diyor bende şöyle bir rota çizdim
    kaş-kalkan -kemer-sögüt- çavdır-tefenni-karaannı-hacılar-BURDUR-keçiborlu-sandıklı-AFYON-iscehisar-sivrihisar-polatlı-ANKARA, bu güzergah sizce nasıl yarın sabah yola çıkacam acil görüş yazarsanız sevinirim. hatta isteyene naranciyede getirbilirim.

antalya-ısparta-keçiborlu-dinar-sandıklı-afyon-ankara

• quote:

konuyu hortlattım arkadaşlar aslında ben fethiyeden değil kaştan ankaraya gidecem herkes elmalı yolu olan yayla yolunu kullanma diyor bende şöyle bir rota çizdim

Ben fethiyeliyim kaşada gidip geliyorum yol tarifiniz doğrudur. Yayla yolu çekilmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: UqUR48

quote:

Ben fethiyeliyim kaşada gidip geliyorum yol tarifiniz doğrudur. Yayla yolu çekilmez

çok teşekkürler üstad.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.