Şimdi Ara

Ankara-Antalya güzergah bilgisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hafta sonu Ankara'dan Antalya'ya gidiş-dönüş yapmam gerekebilir. Kışın hiç uzun yola çıkmadım, Afyon üzeri giderim (geçen yaz 2 defa kullandım bu yolu, güzeldi), nerelere ve nelere dikkat etmeliyim? Lastikler bu sene alınmış Sava Eskimo S3+. Güzergah üzerinde kar-buz olur mu bu mevsimde?

Ankara-Antalya güzergah bilgisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 11 Şubat 2019; 16:56:29 >

• Hocam Konya üzerinden gelmenizi tavsiye ederim yol daha rahat Afyon güzergahına göre.Sava Eskimo sizi üzmeyecektir.Bu aralar Konya yüksek kesimlerine karla karışık yağmur yagmakta belki Seydişehir'i geçtikten sonra Akseki civarı kar size sürpriz yapabilir yol durumunu kontrol ederek çıkarsanız problem yaşamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ftrhüseyin

Hocam Konya üzerinden gelmenizi tavsiye ederim yol daha rahat Afyon güzergahına göre.Sava Eskimo sizi üzmeyecektir.Bu aralar Konya yüksek kesimlerine karla karışık yağmur yagmakta belki Seydişehir'i geçtikten sonra Akseki civarı kar size sürpriz yapabilir yol durumunu kontrol ederek çıkarsanız problem yaşamazsınız.
    Karayolları sitesinden baktım, ciddi bir çalışma yok yol üzerinde ama rota üzerinde riskli bölgeleri göstermiyor.
  • Fantazi yapmaya gerek yok Afyon burdur üzerini kullanın en işlek ve rahat yol burası

• 2 hafta önce Isparta Konya üzerinden gelerek hayatımın en büyük hatalarından birini yaptım. Kar sürpriziyle karşılaştım ve geri döndüm. Bence Afyon yolunu kullan.

• Ankara-Polatlı-Sivrihisar-Emirdağ-Afyon-Sandıklı-Dinar-Burdur-Antalya
  • quote:

Orijinalden alıntı: bi tylol hot içer miyiz

2 hafta önce Isparta Konya üzerinden gelerek hayatımın en büyük hatalarından birini yaptım. Kar sürpriziyle karşılaştım ve geri döndüm. Bence Afyon yolunu kullan.
    Benim de endişem bu zaten, Afyon yolunu da kullansam epey yüksek rakımlara çıkıyor yol, kar-buz olur mu bu dönemde diye aklıma takılıyor. Ama anlaşılan yinede en güvenli güzergah haritada da gösterilen ve tavsiye edilen afyon üzeri olan yol. Teşekkürler, gitmek gerekirse bu yolu kullanacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akşehir beli denilen yerde çok yüksek rakım a sahip ben 2 hafta önce Çanakkale den gelirken o yolu kullandım. Kenarlarda ki kar eriyip suyu yola akıyordu. Çok viranjlı ve dik bir yol.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gri ile cizdigi yollar manzarali olup yer yer 1 gidis 1 gelis olmaktadir ozellikle egirdir golu etrafinda. Mavi ile olan yolu oneririm. Antalyaya kadar double yol.
  • Konya üzeri gitmeyin. virajlı ve bazı kısımları bölünmüş yol. en iyisi afyon üzerinden gitmek.
  • Arkadaşlar güzergah olarak zaten Afyon üzeri gideceğim. Sadece bu yola bu mevsimde hiç gitmediğim için, nerelerde risk olabilir diye merak ettim. Yol boyu özellikle Afyon'dan sonra rakım çok oynuyor, sürekli in-çık yapılıyor. Rakımın yükseldiği yerlerde kar-buz olur mu diye merak ettim, yoksa Akdenize doğru yaklaştıkça rakım yükselse de yol temiz midir?
  • Afyon-Burdur-Antalya. En iyi yol bu.

Manavgat-Alanya tarafına gitceksen Konya üzeri gitmek mantıklıdır.

Antalya'ya girmeden önce Kepez üstündeki kavşakta batı çevreyolu açıldı. Şehir içi trafiğine hiç girmeden doğru Kemer tarafına geçiliyor. O yolu kullanmanızı tavsiye ederim. Antalya'ya yaklaşırken tabelalara dikkat edin. Kemer-Liman yazan tabela sizi bu batı çevre yoluna yönlendirir.
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Yollar tertemiz. afyon burdur arasını elden geldiği kadar gece 12 sabah 7 arasında olmayacak şekilde almaya çalış.

• afyon burdur daha sonra bucak. 2 hafta once geldim yollar guzel
  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, geçtiğimiz yaz (6. ve 8. ay) 2 defa gitmiştim, Sanırım dediğiniz çevre yoluna (farkında olmadan) girdim ki hiç ş.içi görmeden kemere geçtim. Hatta (çocuklarla gittiğim için) Hayvanat Bahçesine uğramam yönünde tavsiyeler vermişti buradaki arkadaşlar ama Hayvanat Bahçesi felanda görmemiştim yolda.
  • Afyon'dan aşağıya sallan. Afyon'da bir de sucuk ekmek mis.

• Afyon Burdur üzeri gitmenizi tavsiye ederim. Isparta'dan gitmeyin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.