Ankara'da yaşıyorum ve şu iki araç arasında kaldım: Golf 1.4 TSI 122 Hp ~ Ford Focus TDCI (Collection yada Titanium) İşe gidiş geliş mesafesi aylık 550 km oluyor. Focus titanium 45.000 tl açıkcası bana o araç için ederinden fazla geliyor. Golf ise 41.800. Şehirler arası yolculukta'da rahat olsun istediğim için bu iki modelde takıldım. Astra hb classic'lerde de kampanya var 35.000e veriyorlar ama essential ve plastik kalitesi çok kötü görünüyor.
Aranızda bu iki aracı istanbul yada özellikle ankarada kullanan varsa tecrübe ve fikirlerini paylaşabilirler mi? Ayrıca ankaradaki arkadaşlar kullandıkları yol düzergahını?
Önce dizel mi, benzinli mi istediğinize karar verin bence.
esasında 40ın üstünü fazla geçmek istemiyorum fiyat olarak. 30 civarı bir nakit + kredi çekecem. Ford finans kampanyası var faiz ödemeden 45lik titanium tdci yada 40lık titanium benzinli 115ps alabiliyorum...
ben kararımı kullanan arkadaşların yakıt miktarlarına göre vermek istiyorum. birde benzinli titanium ford için en üst 40 000; benzinli trendline en düşük golf için 41 800. gelen fikirlere göre arkadaşlar benzinden çok fazla harcamıyorlarsa titanium benzinli alabilirim.
bu iki araç arasından donanımına yakıtına bakmadan direk golf derim. yeni kasa ve 4-5 yıl değişmez. focus seneye gidici.
Golf al,Focus 8 ay sonra eski kasa olucak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme