Bildirim
ankara–gazi tıp 4044
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Upp##
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
,+++++++
Bi yardım
upppppppp -
Benim siralama 4443 sence gaziye girermiyim
Senin gazi yüksek olasılık benimde ya gazi.yada ankara ankara sıkıntı işte bide gazinin binasından biraz kötü bahsediyolar bi bilene ulaşsam iyi olur
Ankara gelebilir hocam geçen sene bir arkadaşım 3898 ile girmişti bu sene de 150 düşebilir tabi kesinlikle ihtimal var. Umarım girersin. Aslında benim de hedefim Ankara Tıptı ama benim 4900 olduğu için baya zor gibi gözüküyor. Gazi Tıp da zor gibi benim için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YgsLys1.si -- 29 Haziran 2014; 13:26:37 > -
Gazi ingilizce ve yıldırım beyazıt gelir senin
quote:
Orijinalden alıntı: YgsLys1.si
Ankara gelebilir hocam geçen sene bir arkadaşım 3898 ile girmişti bu sene de 150 düşebilir tabi kesinlikle ihtimal var. Umarım girersin. Aslında benim de hedefim Ankara Tıptı ama benim 4900 olduğu için baya zor gibi gözüküyor. Gazi Tıp da zor gibi benim için.
Senin gazi ingilizce ve yıldırım beyazıt gdlir bilgin varsa benide bilgilendirme bu okullarla ilgili
antalya okuncak şehir ankete katılıyorum -
Dostum kastamonu yazılmaz 2015 te eğitime kastamonu da devam edecek diye duydum üstelik hacettepeliler tarafından aşağılanan bir öğrencisi kitlesi oluyomuş bozok da aynı şekilde -
quote:
Orijinalden alıntı: eeeminer
antalya okuncak şehir ankete katılıyorum
Ben antalyada yaşıyorum ve gayet iyi ama ban zaten evde kalmıyacağım için ankara istiyorum
+–––+
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X