Şimdi Ara

Ankara Gross Marketler firsatlari (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
55
Favori
100.177
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ankara Gross Marketler firsatlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygun taze kaşar peyniri arıyorum. Var mı bilen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler şimdi fiş fatura görüntüsü tamam da bir çok kişi normalde onun en uygunu olup olmadıgını anlayamıyordur sanırım ,

Aşağı yukarı ankaradaki en uygun yer olarak nereye karar verdi DH ahalisi ? Su ya da peynir almak için değil de aylık alışveriş için gidebilecegim uzaklıktalar çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ditto

05.01.2019

840 gr lık jumbo tost ekmeği 1 ay önce 3.95 değilmiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Okan_mersin

Beyler şimdi fiş fatura görüntüsü tamam da bir çok kişi normalde onun en uygunu olup olmadıgını anlayamıyordur sanırım ,

Aşağı yukarı ankaradaki en uygun yer olarak nereye karar verdi DH ahalisi ? Su ya da peynir almak için değil de aylık alışveriş için gidebilecegim uzaklıktalar çünkü.
    Var mı acaba gerekçeleri ve yorumlarıyla cevap verecek bir arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odt

Var mı acaba gerekçeleri ve yorumlarıyla cevap verecek bir arkadaş.

Alıntıları Göster
    Böyle bir yer yok bence, bir çok groos dahil, çağdaş, migros, carrfour, şok vb marketlerden sürekli birşeyler alıyorum, açıkçası fiyatlarına bakmıyorum hangisi bana yakın ve girmesi çıkması kolay oluyorsa onlara gidiyorum, aralarında büyük farklar görmedim, neredeyse herşey aynı, city grosa gitmek gelmek falan tam bir işkence mesela, 3-5 lira için değmiyor, hırdavat ve zuccaciye gibi ürünleri pahalı, çeşit çok mesela o açıdan iyi şarküteri reyonları çok çok iyi.

Bir dönem fiyatlar arasında çok fark vardı, 2 sene önce felan rize gross vb. yerler çağdaş, altunbilekler gibi marketlere göre çok çok uygun kalıyordu, ama şu dönem böyle bir fark yok, çoğu ürünün fiyatı aynı, hatta bazen migrosa bakıyorum hepsinden uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: maxim

Böyle bir yer yok bence, bir çok groos dahil, çağdaş, migros, carrfour, şok vb marketlerden sürekli birşeyler alıyorum, açıkçası fiyatlarına bakmıyorum hangisi bana yakın ve girmesi çıkması kolay oluyorsa onlara gidiyorum, aralarında büyük farklar görmedim, neredeyse herşey aynı, city grosa gitmek gelmek falan tam bir işkence mesela, 3-5 lira için değmiyor, hırdavat ve zuccaciye gibi ürünleri pahalı, çeşit çok mesela o açıdan iyi şarküteri reyonları çok çok iyi.

Bir dönem fiyatlar arasında çok fark vardı, 2 sene önce felan rize gross vb. yerler çağdaş, altunbilekler gibi marketlere göre çok çok uygun kalıyordu, ama şu dönem böyle bir fark yok, çoğu ürünün fiyatı aynı, hatta bazen migrosa bakıyorum hepsinden uygun.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim.

• arkadaşlar şuan gimsa kadar uygun ve tabi daha sakin düzenli bir gross önerebilirimimsiniz
  • evohan kullanıcısına yanıt
    istanbul yolu üzerinede bulunan city gross. (eski cep gross) En planlı en az keşmekeşin olduğu yer orası bana göre
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Negross'un orada bulunan ATM Gross tavsiye ederim. Yumurta ve Su için özellikle oraya gidiyorum.
    Sultan Su 19 LT = 9 TL
    6*1,5 LT = 4,25 TL
    Bisküvi vs de nevgross ile aynı, ve kimse olmuyor sakin.
  • Rizegross ta listerine 500 ml 14.95 tl uygun fiyat nevgrossta 19.90 tl idi.
  • arkadaşlar varmı şu suralar tavsiye edebilceğiniz uygun fiyatlı ve gimsaya göre daha düzenli bir gross
  • IORI kullanıcısına yanıt
    ATM grosstan alışveriş yapanlar son kullanma tarihlerine dikkat etsin. ben bebek bezi almıştım evde fark ettim skt geçtiğini bu dakikadan sonra da isterse bedava versin bir daha uğramam.
  • citygross, nevgross nasıl sizce
  • city gross cok pahalı. ankarada ilk 5 te nevgross ucuzluk anlamında
  • Citygross market gibi ne çeşit ararsan var
    Nev biraz daha ellerine ne düşerse mantığı hakim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gimat gross açıldıgından beri bir de eve yakın oluşundan dolayı hep oradan alışveriş yaparız ama sanki grosslar arasında en pahalı olanı gimat gross. Bizim oradan alışveriş yapma nedenimiz yakın oluşu ve çeşitin fazla oluşu ferah ve temiz olması

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konumu ve tekel olması sebebiyle city gross'a gidiyorum.
    Fiyat farkı normal market alışverişinde ne kadar acaba?
  • Migrostaki Money indirimli veya kampanyalı ürünler(şişirmesiz olanlar) hariç tüm ürünlerde, diğer marketlere on basar citygross. Ayrıca City,Rize ve Nevgrossa gittim, fiyatlar yüzde 97-98 aynı. Zaten marketin ajanları diğer marketleri gözleyip aynı fiyata getiriyor ürününü. City grossun İstanbul yolundaki şubesinde park sıkıntısı yok hafta içi. Haftasonu bile fena değil. Diğerleri fena. Arabayla gitmek işkence, hani şu 3 gross yanyana ya ordan bahsediyorum. Grosstan 500 tl alışveriş yap, piyasaya göre minimum 100-200 arası kardasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxim

Alıntıları Göster
    Katılmıyorum, halen çok fark var fiyatlarda.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.