Şimdi Ara

Ankara Gross Marketler firsatlari (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
434
Cevap
55
Favori
100.178
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İYİGÜN grosss en ucuz market bilginize...
  • aslanhalim kullanıcısına yanıt
    Elmacık su bana nedense çeşme suyu gibi geliyor o nedenle almıyorum.

Bu arada Eryaman Ayaş yolu üstünde ki Anka Gross da Kayın su 19 LT 7,90TL olarak satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IORI

Elmacık su bana nedense çeşme suyu gibi geliyor o nedenle almıyorum.

Bu arada Eryaman Ayaş yolu üstünde ki Anka Gross da Kayın su 19 LT 7,90TL olarak satılıyor.
    Tadı kaynak suyu gibi olan bir çok suda tatlandırıcı var. Ucuz markasız sulara dikkat. Aoç tatlandirici basmiyor en azindan.
    Aoç suyun tadını ben de sevmiyorum ama aslında tatlandırıcı katılmamış suların çoğunun gerçekte tadı böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevahiroglu -- 1 Ekim 2019; 14:10:48 >
  • Axess, bonus puan geçen gross market var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcmcoban

Axess, bonus puan geçen gross market var mı?
    Citygrosta iki kartında puanı kullanılıyor
  • gecegelen06 G kullanıcısına yanıt
    ek: tekel kısmında puan geçmiyor.
  • eskiden çok ucuzdu şimdi marketle aynı fiyat yaktığınız yakıt ve zamanı da katarsanız aşırı pahalı
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Gross marketler için mi hocam yorumunuz
  • Bence gross eskisi kadar olmasa da halen çok uygun. En büyük avantajı; indirim takip etmekle uğraş-a-mayan kişiler için. Direkt git al, 600 tllik alışverişin kesin piyasadan 100-150 ucuz olur. İndirimlerle de kafa patlatmazsın böylece. Ha bu arada; Citygrossta Tağsiş kısmında Afyon Zafer sucukları reyonu var, harika sucuk tavsiyemdir.
  • Prima Pure 2 ile Molfix Pure&soft 2 beden fiyatlarını bilen var mı grosslarda ne kadar ?
  • Favorim Nevgross kalabalık olsa da bence fiyat ve çeşitlilik olarak en iyilerinden. Ayrıca et reyonu ile meyve/sebze reyonları sürekli sirkülasyon halinde olduğundan gayet taze ürünler sunuyor. Otoparklarını da genişlettiler çok iyi oldu, gelen geçen vuruyordu arabaya park ederken yada çıkarken.

City grossların İstanbul yolu üzerinde olan büyük olanına otopark yetmiyor ancak ürün çeşitliliği harika, dev bir gross. Biraz daha pahalı diğer grosslara göre. Fırın kısmı çok başarılı. Bazen kampanları denk gelirse piyasada hiç olmayan fiyatlara ürün alınabiliyor, büyük boy cips aldık her cipsin yanına 1 litre kola verdiler mesela bir kampanyada.

Batı bulvarındaki küçük City gross sıkıntılı, her açıdan. Otoparkı çok yetersiz. Özellikle restoran kısmına verdikleri şeflerin temizlik yada insana saygı anlayışı yok. Balık yiyeceksiniz mesela. Çipranın kilosu 25-30TL grosslarda. 18TL'ye kuyruğu ve 2 tane küçücük yanmış dilimi koyuyorlar önünüze. Bu ne nasıl yicem ben bu yanmış balığı dediğinizde de porsiyonlarımız bu kadar, beğenmiyorsanız yapacağımız bir şey yok diyorlar. Neredeyse 1 balık parasına kuyruğunu yanmış olarak yedirtmeye çalışıyorlar... Hakkınızı arayınca da susturmaya çalışıyorlar.

Rizegross fena değil ancak o sokaktaki bitmeyen sıkışık trafik bile oraya gitmemek için yeterli bir sebep.

Gimat Gross gördüğüm kadarıyla en pahalısı. Ürün çeşitliliği orta. Fırın bölümü sürekli el değiştiriyor o yüzden ürünler ve kalitesi değişiyor. Bazen çok iyisi de denk geliyor, içinden kıl çıkan ekmek yapanı da.

• Chembond kullanıcısına yanıt
    Geçtiğimiz haftasonu gittiğimde atm gross fiyatları nevgross ile çok yakındı, hatta bazı ürünlerde çok az miktar da olsa ucuzdu.
    Nevgross Atm gross
    Bref wc power 50 g 5,50 5,35
    Molfix pure and soft 28,90 28,75
    Abant su 2x5 litre 4,90 4,90
    Havuç 1,39 1,35
    Familia 32'li WC kağıdı 28,90 28,75

Sakinlik için ATM gross, sirkülasyon fazla olduğundan taze ürün ve çeşitlilik için NevGross tercih edilebilir. Önce Nevgross'a gidip daha sonra ATM gross'a gittiğimden ATMGross'ta fiyatı uygun olan ürünler dikkati çekip aklımda kalmış olabilir. Birkaç arkadaş daha karşılaştırma yaparsa faydalanırız. En çok çeşit olan CityGross sanki, orada fiyatlar birazcık fazla.
  • Arkadaşlar bu grosslarda en ucuz ÇİĞ süt hangisinde var ve ne kadar , fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ?

5 kg tecihimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buchholz rölesi

Geçtiğimiz haftasonu gittiğimde atm gross fiyatları nevgross ile çok yakındı, hatta bazı ürünlerde çok az miktar da olsa ucuzdu.
    Nevgross Atm gross
    Bref wc power 50 g 5,50 5,35
    Molfix pure and soft 28,90 28,75
    Abant su 2x5 litre 4,90 4,90
    Havuç 1,39 1,35
    Familia 32'li WC kağıdı 28,90 28,75

Sakinlik için ATM gross, sirkülasyon fazla olduğundan taze ürün ve çeşitlilik için NevGross tercih edilebilir. Önce Nevgross'a gidip daha sonra ATM gross'a gittiğimden ATMGross'ta fiyatı uygun olan ürünler dikkati çekip aklımda kalmış olabilir. Birkaç arkadaş daha karşılaştırma yaparsa faydalanırız. En çok çeşit olan CityGross sanki, orada fiyatlar birazcık fazla.
    ben gimat gross atm gross nevgross city gross ssırasıyla gidiyorum. nerdeyse indirimli ürünler hepsinde aynı fiyat. işime geleni alıp çıkıyoırum artık fiyatları ezbere bildiğim için. bazen brinden ucuz diye aldığım diğerinde daha ucza da çıkabiliyor

• konuyu canlandrıyım ankara grosslarda maske fiyatları ne alemde
    ankagross da 50 li 30 lira var
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Grosslar da genelde sürekli değişiyor maske markaları ve fiyatları. Nevgross ta en son 10 lu mavi maske 5 ₺ 'di.
  • finansbank puanı hangisinde geçiyor bilgisi olan var mı ?
  • Dün Gimat Gross'a gittim. Ucuz diye gidiyoruz ama eski ucuzluktan eser yok. Bir kaç örnek vereyim

Abant su 5 lt 2'li paket 5.25 TL. Aynı abant su Bim de 2,5TLx2 5TL ye geliyor.
    Beypazarı maden suyu 6'lı 4.50 Bim de de 4,50 TL

Demem o ki eskiden 500 liralık alışverişte 30-50 TL kar ediliyordu ama şimdi en fazla 10-15 TL kar edersiniz/etmezsiniz. O da yakıt parasına değmez.
  • Tekel/alkol olarak önereceğiniz bir yer var mı?
  • PeTaR kullanıcısına yanıt
    City Grossta 4.90 liraydı dün.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.