Bildirim
Ankara hakkında bilgiye ihtiyacım var
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Denizimiz yok maalesef ve her sokağımızın romaya çıktığı doğrudur -
şimdi komik gelicek ama cidden deniz kenarında oturup içmeyi çok özlerim diye düşünüyorum taşınınca -
Sen gelme -
Ankara ayazı ruhunu keser. -
neden ? -
Nasıldır nedir, Ankara bence berbat bir şehir; bildiğin dümdüz şehir işte... Her yer beton, avm vs. gezecek yer yok, yeşillik yok yok oğlu yok yani... Çok beklentiye girme, İzmir' den sonra kötü gelecektir. -
Deniz görme hastalığın yoksa gayet iyi yaşarsın. Havası mis gibidir, temiz yeşil yeşildir. Yazları insanı bunaltmaz. Kışları alışkın olmadığın için donabilirsin -
Bende pek evde duran bir tip değilim zaten mecburen 4 yıl orada kalıcam ve kesinlikle şüpheliyim oraya uyum sağlamak konusunda -
biraz deniz görme hastalığı var hocam doğrusu kışları pek sorun etmiyorum soğukla aram iyidir birde hangi taraftan ev tutayim acaba ? -
Hangi ilçeye geleceksin hocam ? Çankaya mı ?quote:
Orijinalden alıntı: Herzelied
biraz deniz görme hastalığı var hocam doğrusu kışları pek sorun etmiyorum soğukla aram iyidir birde hangi taraftan ev tutayim acaba ?
Etimesgut/Bağlıca ya bakabilirsin oradaki evler yeni daha çok. -
en nezih semtleri keçiören ve sincandır. buralarda bol bol pub bar meyhane vs bulabilirsin. insanları gayet nezihtir. trafiği düzgündür. yaya geçidinde yol verirler. bu 2 semti tavsiye ederim hocam. -
İyi bir yerde ev kiralayacaksan, en az 1.000 lirayı gözden cıkar.
Kekoların oldugu yerlerde biraz daha ucuz. -
herkes kış çok soğuk olur demiş te bu kış baya bildiğin sonbahar havası vardı sadece -
Pantolonlarina ekstra arka cep yaptır ne bilim izocam filan yaptır valla donuyor oramiz buramiz(Hatay'dan geldim) -
Her zaman olmaz o hava. Bu senenin kışı çoğu yerde doğru düzgün olmadı, bahar gibi oldu. Bu sene sağlam bir kış bekliyorum ben.quote:
Orijinalden alıntı: crypterografi
herkes kış çok soğuk olur demiş te bu kış baya bildiğin sonbahar havası vardı sadece -
Çok mu komiksin sen gubidik ?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7
en nezih semtleri keçiören ve sincandır. buralarda bol bol pub bar meyhane vs bulabilirsin. insanları gayet nezihtir. trafiği düzgündür. yaya geçidinde yol verirler. bu 2 semti tavsiye ederim hocam. -
çankaya bebesi zorunamı gitti -
polisten gaçın -
Medeniyetsiz yerin tekidir Ankara
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
en nezih semtleri keçiören ve sincandır. buralarda bol bol pub bar meyhane vs bulabilirsin. insanları gayet nezihtir. trafiği düzgündür. yaya geçidinde yol verirler. bu 2 semti tavsiye ederim hocam.
|
Benzer içerikler
- tarihi geçmiş nescafe içilir mi
- sanaldan yapilacak eğlenceli şeyler
- küçük enişte ne demek
- bir anne çocuğuna hakkını helal etmezse ne olur
- iki kişinin aynı rüyayı görmesi
- walmart dolandırıcılığı
- black friday ne zaman 2024
- yeşil nasim
- türk çay emojisi
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X